Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Budget Uitvaart

  Budget uitvaart bij Uitvaart24

  Iedereen staat anders in het leven en iedereen stapt er op een andere manier uit. Vandaar dat ook iedere uitvaart uniek zal zijn. Niet iedereen hecht evenveel belang aan een uitvaart met veel uiterlijk vertoon. Bij Uitvaart24 telt elk mens. Wij respecteren de wensen van de overledene of die van de nabestaanden waar dat kan. Steeds meer uitvaartondernemingen zeggen op het budget te letten. Dat doen wij ook en verzorgen daarom een budget uitvaart. Maar dit doen wij zonder de mens te vergeten en het emotionele aspect van het einde van een mensenleven. Het overlijden van een dierbare is al moeilijk genoeg.

   

  Wilt u een overlijden melden of wilt u weten hoe we een budget uitvaart voor u kunnen regelen?

  Bel 085 016 0685 of mail naar info@uitvaart24.nl

   

  Kosten budget uitvaart vooraf duidelijk

  Uitvaart24 staat voor transparantie. Alles wat we met u afspreken over de budget uitvaart mailen we u ter bevestiging. Alles wat we met u bespreken, vindt zijn weg naar uiteindelijke handelingen, volgens protocol, tegen vaste richtlijnen. En tegen een vaste prijs, die we vooraf aan u voorleggen. Altijd vooraf, dus u krijgt nooit achteraf extra, onverwachte kosten.

   

  Uitvaart24 regelt elke budget uitvaart respectvol

  Uitvaart24 regelt elke uitvaart stijlvol en waardig, ook een budget uitvaart. We houden rekening met de kosten, maar vooral ook met de wensen van u of die van de overledene. Want alleen als we die zoveel mogelijk kunnen naleven, zult u als nabestaande een goed gevoel overhouden aan het afscheid. En dat is altijd het doel. Dat nabestaanden naderhand troost vinden in de wetenschap dat het afscheid goed is gegaan. Alleen als het contact persoonlijk is, ook al is dat in het begin eventueel alleen telefonisch, kan een uitvaart passend zijn. Budget uitvaart of niet. U kunt Uitvaart24 de uitvaart met een gerust hart laten regelen.

   

  De kosten van een budget uitvaart bij Uitvaart24

  In onze pakketten en tarieven ziet u een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden. Budget betekent dat we het zo betaalbaar mogelijk hebben gemaakt. U ziet dat er bij Uitvaart24 vaak meer mogelijk is, voor hetzelfde geld of minder. Een uitvaart bevat verschillende elementen, die elk hun eigen prijs hebben. Wellicht kunt u delen laten vervallen, als dat minder van belang is voor de uitvaart die u wilt organiseren. De keuze voor een crematie in plaats van een begrafenis gebeurt meestal vanuit een overtuiging. Maar een uitvaart met een crematie brengt minder kosten met zich mee. Zo zijn er meerdere facetten die invloed hebben op de prijs. Onze pakketten maken veel duidelijk, maar wij geven daarnaast ook advies waar u dat wilt. Met onze ervaring kunnen we gericht met u meedenken. Dat kan u flink schelen in de kosten, terwijl de uitvaart zo stijlvol is als u wilt. Ook een budget uitvaart.

   

  Bekijk pakketten en tarieven

   

  Niet alleen budget uitvaart bij Uitvaart24, maar ook bij Budgetuitvaart24.nl

  Uitvaart24 werkt met duidelijke heldere pakketten. Net als onze labels budgetuitvaart24.nl, goedkopeuitvaart.nl, en goedkoopstecrematie.nl.
  Juist door deze samenwerking en goede afspraken met onze leveranciers kunnen we de prijzen laag houden en een budget uitvaart verzorgen. We zijn overal in Nederland, dus ook bij u in de buurt, welkom bij alle begraafplaatsen en crematoria. Uitvaart24 houdt te allen tijde de regie en het overzicht. We checken en dubbelchecken alles, al onze medewerkers volgen een duidelijk protocol in het afstemmen van alle handelingen. Zo wordt alles wat we met u afspreken ook daadwerkelijk zo uitgevoerd als we het afgesproken hebben. Geen onwelkome verrassingen, ook niet op de nota achteraf.

   

  Bekijk beoordelingen over een budget uitvaart van Uitvaart24 op www.klantenvertellen.nl

   

  Budget uitvaart in heel Nederland bij Uitvaart24:

  • Landelijk bekend, lokaal betrokken
  • Persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (lage) prijsvoering
  • Nooit onverwachte kosten achteraf
  • Volop keuze, veel variatie
  • Ervaren, betrouwbaar en invoelend personeel
  • Een blijvend mooie herinnering

   

  Verzekerd of niet, Uitvaart24 kan een budget uitvaart regelen

  Bij Uitvaart24 betaalt u niet meer dan nodig is, terwijl we een stijlvolle uitvaart, respectvol en waardig regelen. Ook een budget uitvaart. Ongeveer 70% van alle Nederlanders beschikt over een uitvaartverzekering. Volgens onderzoek van de consumentenbond en tv-programma Kassa dekken veel van die verzekeringen de kosten niet. Ongeveer de helft van de verzekerden moet € 2.500,- of meer bijbetalen op de uitvaartnota. Vier van de vijf verzekerden krijgt nog een rekening van € 1.000,- achteraf. Bij Uitvaart24 zijn dit soort onverwachte kosten uitgesloten. Een budget uitvaart overal in Nederland, zonder aan kwaliteit in te leveren, dat is wat Uitvaart24 voor u kan regelen.

   

  U wilt zelf bepalen wie de budget uitvaart regelt, maar bent elders verzekerd?

  Dat kan bijna altijd zonder problemen. Uitvaart24 regelt dat voor u met uw verzekeraar. Vaak wordt alleen de suggestie gewekt dat het niet anders kan, door een telefoonnummer te melden op uw verzekeringspolis. Maar belt u ons gerust, wij helpen u verder.

   

  24/7 bereikbaar: 085 016 0685 of info@uitvaart24.nl voor al uw vragen over een budget uitvaart bij Uitvaart24

   

  Naast budget uitvaart, ook goedkoopste grafkist bij Uitvaart24

  Bij Uitvaart24 kunt u de kosten van het afscheid ook zelf in de hand houden. Met behulp van onze uitvaartpakketten, die duidelijk laten zien wat we voor u kunnen doen, voor welke prijs. Maar ook in andere opzichten geven we keuzevrijheid, met een duidelijke heldere prijsvoering. Zoals bijvoorbeeld de grafkist. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd kiezen uit ons uitgebreide assortiment op www.goedkoopstegrafkist.nl.  Daarnaast verzorgen wij ook bloemarrangementen en ook daarin zijn we betaalbaar. Kijk op www.heavenly-flowers.nl  Alles wat bij een uitvaart komt kijken kunnen we voor u regelen, tegen vooraf duidelijke kosten.

  Budget uitvaart