Crematie eenvoud

Uitvaart24 regelt een uitvaart compleet, ook een crematie in alle eenvoud

Zoekt u een uitvaartondernemer die u kan helpen een crematie te organiseren, die respectvol en waardig is? En dan liefst een crematie, waar eenvoud de toon zet? Dan bent u bij Uitvaart24 aan het juiste adres. Uitvaart24 staat garant voor het verzorgen en regelen van een crematie die niet alleen naar uw wens, of die van de overledene is, maar ook in alle eenvoud en betaalbaar is. Een eenvoudige crematie, overal in Nederland.

 

Wilt u een overlijden melden of wilt u weten hoe we een crematie in al haar eenvoud voor u kunnen regelen?

Bel 085-0160070 of mail naar  info@uitvaart24.nl

 

Eenvoud in een crematie? Bij Uitvaart24 kan het overal in Nederland:

  • Eenvoudig en goed geregeld
  • Persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (lage) prijsvoering
  • Nooit onverwachte kosten achteraf
  • Volop keuze, veel variatie
  • Ervaren, betrouwbaar en invoelend personeel
  • Een blijvend mooie herinnering

 

Uitvaart24 realiseert discreet een crematie, de eenvoud zelve.

Uitvaart24 werkt met duidelijke heldere, eenvoudige pakketten. Net als onze ondernemingen goedkopeuitvaart.nl, budgetuitvaart24.nl en goedkoopstecrematie.nl.
Juist door deze samenwerking en goede afspraken met onze leveranciers kunnen we de prijzen laag houden. Als u eenvoud wilt in een crematie, bent u bij ons aan het juiste adres. Maar leidraad in alles zijn uw wensen. We zijn overal in Nederland, dus ook bij u in de buurt, welkom bij alle begraafplaatsen en crematoria. Uitvaart24 houdt te allen tijde de regie en het overzicht. We checken en dubbelchecken alles, al onze medewerkers volgen een duidelijk protocol in het afstemmen van alle handelingen. Zo wordt alles wat we met u afspreken ook daadwerkelijk uitgevoerd zoals we het afgesproken hebben. Geen onwelkome verrassingen, ook niet op de nota achteraf.

 

Bel gerust met Uitvaart24: 085-0160070 of bekijk alvast onze pakketten en tarieven van een crematie in alle eenvoud.

 

Bekijk pakketten en tarieven

 

Een crematie eenvoudig vooraf vastleggen? Dat kan bij Uitvaart24

U kunt uw gegevens en uw wensen achterlaten op het intakefomulier, als u nu al wilt vastleggen wat er na uw overlijden met u gebeurt. Wij bevestigen de ontvangst daarvan en dat formulier kunt u bij uw belangrijke papieren bewaren. Na uw overlijden zullen nabestaanden dat vinden en zo weten ze hoe ze uw wensen zo goed mogelijk kunnen naleven. Zo regelt u vooraf dat uw crematie, zo u wilt, in alle eenvoud zal plaatsvinden. U kunt het formulier natuurlijk ook gebruiken als middel om het juist bespreekbaar te maken. Daarbij kan het soms helpen om zaken al vast te leggen als een overlijden nabij lijkt.

 

Ga naar het intakeformulier

 

 

Transparantie bij elke crematie van Uitvaart24

Op uitnodiging van het tv-programma Kassa bespreekt Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 de transparante werkwijze van Uitvaart24. U kunt het hier bekijken.