Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Goedkoopste grafkist

  De goedkoopste grafkist vindt u bij goedkoopstegrafkist.nl, onderdeel van Uitvaart24

  Uitvaart24 organiseert voor u een volledige, goedkope uitvaart. Persoonlijk en betrokken. Als uitvaartondernemer weten we als geen ander hoe belangrijk het is om snel, de juiste grafkist geleverd te krijgen na een overlijden. Of de overledene nu thuis wil worden opgebaard – wat overigens ook in het eigen bed kan – of dat de overledene wordt overgebracht naar een van onze dienstencentra, het is prettig dat de levering van een grafkist discreet en accuraat gebeurt. Uitvaart24 doet dat niet alleen snel, maar ook goedkoop. Uitvaart24 kan de gehele uitvaart heel betaalbaar realiseren, mede door de vaste lage prijzen van de grafkist. Uit ons eigen assortiment leveren we uit grote voorraad de goedkoopste grafkist.

   

  Wilt u een overlijden melden of wilt u weten hoe we de goedkoopste grafkist of een complete uitvaart voor u kunnen regelen?

  Bel 085 016 0685 of mail naar  info@uitvaart24.nl

   

  Hoe kan Uitvaart24 ook de goedkoopste grafkist leveren?

  Door gebruik te maken van onze goede afspraken met leveranciers, slim ondernemen en ons voordeel met u te delen. Een uitvaart kunt u zo duur maken als u zelf wilt. Bekijk onze pakketten en u krijgt een idee van de mogelijkheden. U kunt uw keuze maken, aan de hand van uw eigen voorkeuren. Voor de een maakt een uitgebreide condoleance een afscheid tot een geslaagd afscheid, voor de ander juist de gelegenheid tot afscheid nemen voor de crematie of begrafenis. Voor de ander ligt juist de aandacht meer op een bijzondere, maar dus wat duurdere kist, terwijl iemand ook de goedkoopste kist net de mooiste kan vinden. Voor de goedkoopste grafkist bent u bij Uitvaart24 aan het goede adres. Kijk op goedkoopstegrafkist.nl en maak uw keuze.

   

  Bekijk pakketten

   

  U wilt verzekerd zijn van de goedkoopste grafkist? Bel Uitvaart24 of kijk op www.goedkoopstegrafkist.nl. Ook al bent u elders verzekerd.

  Als u een uitvaartverzekering heeft, staat op de polis vaak een telefoonnummer dat u kunt bellen. Dat bent u niet verplicht. U kunt het geld uit de polis, bijna zonder uitzondering, besteden waar u zelf wilt, zolang het maar aan een uitvaart is. Uitvaart24 regelt dat voor u met uw verzekeraar. Belt u ons gerust, wij helpen u verder.

   

  24/7 bereikbaar: 085 016 0685 of info@uitvaart24.nl voor al uw vragen over een complete uitvaart of over de goedkoopste grafkist bij Uitvaart24.

   

  Goed geregeld! Goedkoopste grafkist bij Uitvaart24:

  • Landelijk bekend, lokaal betrokken
  • Topkwaliteit, voor de laagste prijs
  • Persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (lage) prijsvoering
  • Nooit onverwachte kosten achteraf
  • Volop keuze, veel variatie
  • Ervaren, betrouwbaar en invoelend personeel
  • Een blijvend mooie herinnering

   

  Goedkoopste grafkist? Bij Uitvaart24 krijgt u dezelfde grafkist als de meeste uitvaartondernemers leveren, alleen goedkoper.

  Het organiseren van een uitvaart en het bestellen van een grafkist brengen veel emoties met zich mee. De medewerkers van Uitvaart24 zijn zich daar terdege van bewust. Als u de gehele uitvaart door Uitvaart24 laat regelen, verzorgen wij dat natuurlijk voor u. Maar u kunt op www.goedkoopstegrafkist.nl ook zelf online de grafkist van uw keuze bestellen. We verzekeren u dat we onze afspraken altijd nakomen en we houden u er tijdens het proces van op de hoogte. U kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat de levering van de goedkoopste grafkist volgens afspraak plaatsvindt:

  • Binnen een uur na de geplaatste bestelling van de grafkist naar keuze nemen we telefonisch contact met u op om de gewenste levertijd en eventuele extra wensen te bespreken.
  • Dit bevestigen we vervolgens per sms of e-mail, zoals u wenst.
  • Onze levering gebeurt altijd persoonlijk. Onze medewerkers zijn invoelend en respectvol. Onze vervoersmiddelen zijn niet gedecoreerd, voeren geen reclame.
  • Levering van de kist bij de uitvaartondernemer, gebeurt altijd in overleg met de uitvaartondernemer. We geven u het afgesproken tijdstip door.
  • Na de levering zal onze medewerker u direct ter plaatse nog sms’en of mailen om dit te bevestigen.
  • Mocht u de grafkist pas later nodig hebben, dan kunnen wij de grafkist in ons depot bij u in de buurt bewaren. Tot 6 maanden na de bestelling kunnen we dat doen zonder meerprijs.

   

  Ervaringen met Uitvaart24 en goedkoopstegrafkist.nl

  Onze accurate, persoonlijke dienstverlening geeft rust. U kunt erop vertrouwen dat het goed komt. Heeft u vragen? Bel ons geheel vrijblijvend op 085 016 0685 of mail info@uitvaart24.nl. Of bekijk de ervaringen van onze klanten.

   

  Ervaringen

  Goedkoopste grafkist