Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Wat kost een uitvaart bij Uitvaart24?

   

  Hoeveel een uitvaart kost, hangt vooral van uw wensen af. Kiest u voor een begrafenis, dan zijn de kosten van een uitvaart vaak hoger dan bij een crematie. Vooral vanwege de grafkosten die daarbij komen, het onderhoud daarvan en eventueel een grafsteen. Daarnaast zijn er ook verschillen in de kosten per crematorium en per begraafplaats. Elke mooie uitvaart is op maat geregeld en de kosten variëren dus. Uitvaart24 hanteert duidelijke, overzichtelijke tarieven en heldere pakketten, dus hoe u ook wilt dat de uitvaart eruitziet, bij Uitvaart24 is vooraf duidelijk wat het kost. Elke aanpassing is bespreekbaar en de bijbehorende kosten zijn altijd transparant. Een stijlvolle uitvaart hoeft niet veel te kosten.

   

  Wilt u een overlijden melden of wilt u weten wat een uitvaart kost?
  Bel 085 016 0685 of mail uw wensen naar info@uitvaart24.nl
  Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar

  Hoe komen de kosten van een uitvaart tot stand?

   

  Uitvaart24 geeft aan de hand van overzichtelijke pakketten een duidelijk beeld van waar de kosten in zitten. En welke onderdelen altijd in elk pakket inbegrepen zijn. Dat is bijvoorbeeld de verzorging van de overledene. Mocht u daar zelf bij willen assisteren kan dat uiteraard. Het verzorgen kan thuis plaatsvinden, maar kan ook bij ons in het dienstencentrum gebeuren. We leveren standaard een nette kist, maar u kunt ook kiezen voor een gekleurde kist, of een andere houtsoort of een mand tegen een meerprijs. Bekijk het assortiment op www.goedkoopstegrafkist.nl, de keuze is ruim, de kosten laag en de levering snel en discreet. Het vervoer van de overledene is ook bij elk pakket inbegrepen. De verschillen komen bij de keuze voor het afscheid, de entourage van de plechtigheid en de condoleance. En bij de keuze voor een begrafenis of een crematie, waarbij een begrafenis door de kosten van het graf en het onderhoud hiervan meestal wat duurder uitvalt. Maar dat hangt natuurlijk ook af van de overige aankleding van de uitvaart. Een uitvaart op maat, tegen vaste (lage) tarieven.

  Transparantie in uitvaartkosten bij Uitvaart24

   

  Uitvaart24 werkt met heldere, vaste (lage) tarieven. Door goede samenwerking en duidelijke afspraken met onze leveranciers kunnen we de prijzen laag houden. We zijn overal in Nederland, dus ook bij u in de buurt, welkom bij alle begraafplaatsen en crematoria. Uitvaart24 houdt te allen tijde de regie en het overzicht. We checken en dubbelchecken alles, al onze medewerkers volgen een duidelijk protocol in het afstemmen van alle handelingen. Zo wordt alles wat we met u afspreken ook daadwerkelijk zo uitgevoerd als we het afgesproken hebben. Geen onwelkome verrassingen, ook niet op de nota achteraf.

  Uitvaartkosten zijn bij Uitvaart24 vooraf duidelijk

   

  Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, of u nu een uitgebreide uitvaart of een eenvoudiger uitvaart wenst, u weet vooraf waar u aan toe bent qua uitvaartkosten.

  Of de uitvaart nu intiem, in klein gezelschap, thuis tegen lage kosten wilt organiseren, of massaal, in een voetbalstadion, met een orkest of dj. Alles is bespreekbaar en onze tarieven blijven duidelijk en helder, passend bij de gelegenheid en passend bij uw wensen en die van de overledene.

  Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dus in heel Nederland de weg kent. Uitgaand van uw ideeën over een voor u bijzondere plechtigheid of die van de overledene regelen we een passende, stijlvolle uitvaart bij u in de buurt, of juist elders in Nederland. Op maat, persoonlijk en betaalbaar.

  Dekt de verzekering de uitvaartkosten? Bij Uitvaart24 heeft u de grootste kans

   

  Ook al is de overledene verzekerd, vaak lijkt het uit te keren bedrag niet toereikend. Althans niet bij de uitvaartonderneming die u volgens de polis moet bellen. Bekijkt u eens wat u met dat bedrag zou kunnen regelen bij Uitvaart24 en laat u verrassen. De ervaring leert dat een vergelijkbare uitvaart bij ons veel minder kost. En gelukkig kunt u zelf de keuze maken voor de uitvaartonderneming. Ook al wekt uw polis een andere indruk. Bel ons gerust en we regelen het voor u met uw verzekeraar. We nemen u die zorg graag uit handen. En het scheelt u aanmerkelijk in de uitvaartkosten. De kans dat de kosten van de uitvaart geheel binnen het verzekerde bedrag vallen, is groot bij ons, terwijl dat elders vaak niet zo is. En minder kosten betekent bij Uitvaart24 beslist niet minder kwaliteit. Lees het in de ervaringen van anderen.

  Bekijk ervaringen

  Vooraf uitvaart regelen? Zo krijgt u zicht op de uitvaartkosten

   

  Hoe u wilt dat uw afscheid of dat van een dierbare eruit komt te zien, kunt u bij Uitvaart24 ook vooraf vastleggen. Zonder enige verplichting overigens, maar het geeft u wel een indicatie van de kosten die eventuele keuzes met zich meebrengen.

  Hier volgen een aantal onderwerpen waar u uw gedachten alvast over kunt laten gaan:

  • Nette standaardkist of een luxere? Zie ook www.goedkoopstegrafkist.nl
  • Opgebaard ja of nee? Zo ja, thuis of in een dienstencentrum?
  • Rouwbezoeken van nabestaanden? Beslist niet, of één keer of doorlopend?
  • Bloemen? Kijk op www.heavenly-flowers.nl voor betaalbare rouwstukken
  • Een korte plechtigheid of een langere, met of zonder muziek en sprekers
  • Een condoleance, met koffie en cake, een high tea of een hele avondmaaltijd
  • Ideeën over bijzonder vervoer? Nette auto, paard en wagen of bakfiets…

  Dit is maar een kleine opsomming van keuzes waar u voor komt te staan bij het organiseren van een uitvaart. En bij alle aspecten ervan hoort een eigen tarief. Bij Uitvaart24 is alles bespreekbaar, het meeste mogelijk, maar altijd letten we samen met u op wat de uitvaart uiteindelijk gaat kosten. En dat weet u altijd vooraf, zodat u niet na de uitvaart  geconfronteerd wordt met onverwachte kosten.   

  Bekijk onze tarieven of bel 085 016 0685 of mail naar info@uitvaart24.nl
  Uitvaart24 24/7 bereikbaar

   

  Bekijk pakketten&tarieven