Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Rouwauto huren op goedkoopstegrafkist.nl

  Wilt u een rouwauto huren zonder bijkomende kosten?

  Dan bent u bij Goedkoopstegrafkist.nl aan het juiste adres. Goedkoopstegrafkist.nl verhuurt namelijk in geheel Nederland een rouwauto incl. een chauffeur. De rouwauto staat standaard 2 uur tot uw beschikking en kan per 15 minuten worden verlengd. De 2 uur gaan pas in zodra de rouwauto arriveert op het eerste adres en de tijd stopt zodra de rouwauto klaar is op het laatste adres.

  Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald als u bij Goedkoopstegrafkist.nl een rouwauto gaat huren. Uiteraard betaald u geen borg en hoeft u het bedrag ook niet contant te betalen als de rouwauto komt voorrijden. Nadat u en Goedkoopstegrafkist.nl de opdracht telefonisch met elkaar hebben doorgenomen ontvangt u een opdrachtbevestiging met het verzoek om het bedrag één werkdag voor de uitvaart over te maken.

   

  Bij Goedkoopstegrafkist.nl kunt u als particulier, of als kleine uitvaartondernemer, een rouwauto huren zonder tussenkomst van een derde partij. Geen bijkomende kosten voor het huren van een rouwauto, maar een eerlijke prijs zonder kilometer toeslagen. De perfecte uitkomst als u zelf de uitvaart wilt regelen óf als u bepaalde zaken zelf wilt regelen. Door bij Goedkoopstegrafkist.nl een rouwauto te huren bent u verzekerd van een keurige rouwauto zonder reclame met een chauffeur die u tevens kan ondersteunen met het in de auto plaatsen van de uitvaartkist.

  Direct een rouwauto huren?
  Bel 085 016 0685