Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Voordelig crematorium

  Kies bij Uitvaart24 voor een voordelige crematie met behulp van pakketten

  Het afscheid van een dierbare verdient al uw aandacht. Na een overlijden komt vaak zoveel op u af, dat betrouwbare ondersteuning welkom is. Uitvaart24 biedt u de hulp die u nodig heeft. Voor elk budget, transparant, met duidelijke afspraken vooraf. En we maken daarbij gebruik van een voordelig crematorium, waar dan ook in Nederland. De uitvaart kan nog zo uitbundig zijn, als u gebruik maakt van een voordelig crematorium scheelt dat enorm in de kosten. Wij regelen het graag voor u.

   

  Wilt u een overlijden melden of wilt u weten waar we een crematie in een voordelig crematorium voor u kunnen regelen? Bel 085 016 0685 of mail naar info@uitvaart24.nl.
  Uitvaart24 24/7 bereikbaar

   

  Kosten gedekt door uitvaartverzekering? Uitvaart24 zoekt het voor u uit

  Bij veel verzekeringen lijkt het bijna onvermijdelijk dat u in zee gaat met een van de grote (vaak dure) uitvaartondernemingen. Maar dat is meestal beslist niet het geval en kunt u zelf gerust de keuze maken voor bijvoorbeeld Uitvaart24. Dat scheelt in de kosten. De kans dat de kosten van de uitvaart geheel binnen het verzekerde bedrag vallen is groot bij ons, zeker bij een voordelig crematorium, terwijl dat elders vaak niet zo is. En minder kosten betekent bij Uitvaart24 beslist niet minder kwaliteit. Lees het in de ervaringen van anderen.

   

  Ervaringen

   

  Uitvaart bij voordelig crematorium? Regel het voordelig met behulp van Uitvaart24

  De pakketten van Uitvaart24 geven duidelijk aan wat we voor welk tarief voor u kunnen regelen. Bij Uitvaart24 kunt u geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, wat u maar wenst. Door goede afspraken met vaste partners door heel Nederland garanderen wij vaste (lage) prijzen. Zo kunt u ook kiezen voor een voordelig crematorium overal in het land. Onze lijntjes zijn kort, de relaties vertrouwd en Uitvaart24 werkt vooral helder en duidelijk. In de overzichtelijke pakketten kunt u zien waar de kosten zitten bij een crematie en wat u eventueel kunt aanpassen, zodat u het zo voordelig mogelijk kunt houden. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en wat wij daarvoor doen. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

   

  Bekijk pakketten en tarieven

   

  Bekijk beoordelingen over een budget uitvaart van Uitvaart24 op www.klantenvertellen.nl

   

  Een voordelig crematorium? Bij Uitvaart24 zijn de kosten vooraf duidelijk

  Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, of u nu een uitgebreide uitvaart of een eenvoudiger uitvaart wenst, u weet vooraf waar u aan toe bent qua uitvaartkosten. En als u met Uitvaart24 kiest voor een voordelig crematorium, kunt u nog meer besparen op die kosten. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dus in heel Nederland de weg kent. Uitgaand van uw wensen of die van de overledene regelen we een passende, stijlvolle crematie bij u in de buurt in een voordelig crematorium, of juist elders in Nederland. Op maat, persoonlijk en betaalbaar. Juist ook omdat we voor u een voordelig crematorium opzoeken. Voordelig, maar niet minder stijlvol. Het zal alleen schelen in de kosten.

   

  Transparantie bij elke uitvaart van Uitvaart24

  Op uitnodiging van het tv-programma Radar bespreekt Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 de transparante werkwijze van Uitvaart24. U kunt het hier bekijken.

   

  Goedkoopste crematie bij Uitvaart24 in heel Nederland:

  • Landelijk bekend, lokaal betrokken
  • Voordelig crematorium
  • Persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (voordelige) prijsvoering
  • Nooit onverwachte kosten achteraf
  • Volop keuze, veel variatie
  • Ervaren, betrouwbaar en invoelend personeel
  • Een blijvend mooie herinnering

   

  Kosten in eigen hand, dus ook een voordelig crematorium

  Elk leven is uniek, logisch dat ook elk afscheid van dat leven uniek moet zijn. Bovendien is elk afscheid ook heel persoonlijk. Uitvaart24 helpt u dat persoonlijke beeld duidelijk te krijgen in het afscheid, ook in een voordelig crematorium. Door daarbij alles wat we aanbieden te voorzien van een duidelijk prijskaartje, kunt u de kosten van het afscheid ook zelf in het oog houden. Met behulp van onze uitvaartpakketten, maar ook in andere opzichten geven we keuzevrijheid, met een duidelijke heldere prijsvoering. Zoals bijvoorbeeld de grafkist. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd kiezen uit ons uitgebreide, voordelige assortiment op www.goedkoopstegrafkist.nl. Wij verzorgen ook bloemarrangementen en ook daarin zijn we voordelig. Kijk op www.heavenly-flowers.nl  Alles wat bij een uitvaart komt kijken, kunnen we voor u regelen, tegen vooraf duidelijke kosten.

   

  Voordelig crematorium vooraf vastleggen? Dat kan bij Uitvaart24

  U kunt uw gegevens en uw wensen achterlaten op het intakefomulier, als u nu al wilt vastleggen wat er na uw overlijden met u gebeurt. Wij bevestigen de ontvangst daarvan en dat formulier kunt u bij uw belangrijke papieren bewaren. Na uw overlijden zullen nabestaanden dat vinden en zo weten ze hoe ze uw wensen zo goed mogelijk kunnen naleven. U kunt het formulier natuurlijk ook gebruiken als middel om het juist bespreekbaar te maken. Daarbij kan het soms helpen om zaken al vast te leggen als een overlijden nabij lijkt.

   

  Ga naar het intakeformulier

  Voordelig Crematorium