Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Voordelig cremeren

  Voordelig cremeren? Uitvaart24 regelt het voor u, persoonlijk en betrokken

  Een crematie regelen is vlak na een overlijden van een dierbare, op zo’n emotioneel moment, een lastige aangelegenheid. Terwijl het wel heel belangrijk is dat het goed gebeurt. Een waardig afscheid is een deel van het verwerkingsproces. En bovendien verdient ieder leven een mooi einde. Daarom is het prettig dat Uitvaart24 u kan helpen op dit gebied. Een stijlvol afscheid hoeft namelijk niet duur te zijn. En voordelig cremeren kan net zo goed stijlvol zijn. Door prijsverschillen bij de diverse crematoria in Nederland, kan Uitvaart24 veel voor u betekenen op dit gebied. Wij regelen de gehele crematie, van opbaren, afscheidsplechtigheid, condoleance tot het feitelijke cremeren zelf. En we doen dat heel voordelig. Zonder afbreuk te doen aan de waardigheid.

   

  Wilt u een overlijden melden of wilt u weten wat voordelig cremeren inhoudt? Bel 085 016 0685 of mail naar  info@uitvaart24.nl.
  Uitvaart24 24/7 bereikbaar

   

  Kies bij Uitvaart24 een voordelige crematie uit deze pakketten

  Onze pakketten geven helder en duidelijk aan wat we voor welk tarief voor u kunnen regelen. Bij Uitvaart24 kunt u in heel Nederland geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen, waarvan voordelig cremeren uiteraard een belangrijk onderdeel vormt. U kunt dit sober doen, compact of zo uitgebreid als u maar wenst. Door goede afspraken met vaste partners garanderen wij vaste (lage) prijzen. Onze lijntjes zijn kort, de relaties vertrouwd en Uitvaart24 werkt vooral transparant. In de overzichtelijke uitvaartpakketten kunt u zien wat cremeren duurder maakt en wat u eventueel kunt aanpassen, zodat het past binnen uw budget.  Zodat u ook een mooie, voordelige crematie kunt samenstellen. Zoals gezegd, transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

   

  Bekijk pakketten en tarieven

   

  Voordelig cremeren bij Uitvaart24, waar dan ook in Nederland:

  • Landelijk bekend, lokaal betrokken
  • Voordelig cremeren
  • Persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (voordelige) prijsvoering
  • Nooit onverwachte kosten achteraf
  • Volop keuze, veel variatie
  • Ervaren, betrouwbaar en invoelend personeel
  • Een blijvend mooie herinnering

   

  Kosten gedekt door uitvaartverzekering? Uitvaart24 zoekt het voor u uit

  Bij de meeste verzekeringen is uw keuze vrij. Ook al lijkt het bij veel verzekeringen noodzakelijk dat u in zee gaat met een van de grote (vaak dure) uitvaartondernemingen. U kunt gerust zelf kiezen voor voordelig cremeren en dus voor Uitvaart24. Dat scheelt in de kosten. De kans dat de kosten van een voordelige crematie geheel binnen het verzekerde bedrag vallen is groot bij ons, terwijl dat elders meestal niet zo is. En minder kosten betekent bij Uitvaart24 beslist niet minder kwaliteit. Wij regelen het voor u met uw verzekeraar. We nemen u graag de zorgen uit handen. Lees het in de ervaringen van anderen.

   

  Ervaringen

   

  Wat houdt voordelig cremeren in bij Uitvaart24?

  Elk afscheid is heel persoonlijk en uniek. Uitvaart24 helpt u erbij om dat persoonlijke, unieke beeld duidelijk te krijgen in het afscheid, ook als er sprake is van voordelig cremeren. Door alles wat we aanbieden te voorzien van een duidelijk prijskaartje, kunt u de kosten van het afscheid ook zelf in het oog houden. Met behulp van onze uitvaartpakketten, maar ook in andere opzichten geven we keuzevrijheid, met een duidelijke heldere prijsvoering. Zoals bijvoorbeeld de grafkist. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd uit ons uitgebreide assortiment een extra voordelige grafkist kiezen op ww.goedkoopstegrafkist.nl. Wij verzorgen ook bloemarrangementen en ook daarin zijn we voordeliger dan menig ander. Kijk op www.heavenly-flowers.nl  Alles wat bij een uitvaart komt kijken kunnen we voor u regelen, tegen vooraf duidelijke kosten.

   

  Bekijk beoordelingen over een budget uitvaart van Uitvaart24 op www.klantenvertellen.nl

   

  Voordelig cremeren vooraf vastleggen? Dat kan bij Uitvaart24

  Als u nu al wilt vastleggen wat er na uw overlijden met u gebeurt, kunt u uw gegevens en uw wensen achterlaten op het intakefomulier.
  Wij bevestigen de ontvangst daarvan en dat formulier kunt u bij uw belangrijke papieren bewaren. Na uw overlijden zullen nabestaanden dat vinden en zo weten hoe ze uw wensen zo goed mogelijk kunnen naleven. Zo weet u zeker dat uw nabestaanden de weg zullen vinden naar Uitvaart24 en dus naar voordelig cremeren. U kunt het formulier natuurlijk ook gebruiken als middel om het juist bespreekbaar te maken. Het kan soms helpen om zaken al vast te leggen als een overlijden nabij lijkt.

   

  Ga naar het intakeformulier

   

  Transparantie bij elke uitvaart van Uitvaart24

  Op uitnodiging van het tv-programma Radar bespreekt Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 de transparante werkwijze van Uitvaart24. U kunt het hier bekijken.

  Voordelig cremeren