Begrafenis in Delft

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een begrafenis in Delft en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Delft.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis in Delft.

Zo regelt u een begrafenis in Delft

Voor het regelen van een begrafenis in Delft staat Uitvaart24 voor u klaar. De juiste hulp en ondersteuning is belangrijk bij het organiseren van een begrafenis. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u alle ruimte en tijd heeft om het afscheid te verwerken. U neemt de eerste stap door contact met ons op te nemen of onze keuzehulp in te schakelen. Samen zorgen we dat uw begrafenis in Delft aan alle wensen voldoet.

Ervaringen van anderen in Delft met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Voor de 2e maal een hele prettige ervaring om met uitvaart 24 samen te werken. Dit maal de uitvaart van mijn vader moeten regelen. Ondanks de goedkope pakket pr...

Karin

10

Op een buitengewoon prettige en ontspannen manier zijn wij door Uitvaart24 begeleid en geholpen in deze emotionele moeilijke situatie

Rob

10

alles goed verzorgd en geregeld

Hans

8

Crematie was keurig verzorgd.

H.H.

10

Telefonisch goed contact gehad en werd uitstekend geïnformeerd.Het crematorium had een mooie rustige uitstraling en mooi gelegen (Iepenhof Delft) We werden goed...

Mascha

9

Alles werd perfect geregeld voor een prima prijs. Ik heb geen enkele verbetersuggestie voor Uitvaart24, zo tevreden ben ik.

Menno

8

ondanks dat de communicatie niet goed was op genomen in de wensen terwijl mij de vraag was gesteld of het den haag of delft moest woorden had ik delft aangegeve...

paula

9

Net als vorig jaar weer een zeer goede ervaring gehad met Uitvaart24. Hoe triest het ook is om beide ouders binnen 10 maanden te verliezen, waren alle medewerke...

Ruud

9

De dienstverlening en begeleiding was vanaf eerste contact professioneel en toch persoonlijk. Kan het iedereen aanraden die goed advies op prijs stelt en de mee...

Eric

9

Prachtige locatie in een rustig stukje Delft met veel groen. Ook de accommodatie is ruim van opzet, modern, fris en rustgevend. Personeel uiterst vriendelijk en...

Lia
Dochter en oma bij een uitvaart

Begraafplaatsen in en rondom Delft

Uitvaart24 verzorgt uw begrafenis in de gemeente Delft tot in de puntjes. Met begraafplaatsen in of rondom Delft, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld bij [begraafplaatsen] of uiteraard een begraafplaats naar uw wens. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per begraafplaats in Delft.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een begrafenis in Delft

Voor een begrafenis in Delft hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder afscheid is namelijk anders. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid wat u kunt uitbreiden met extra diensten. Een gemiddelde begrafenis in Delft kost € 5.800,-. De kosten voor de begrafenis zijn dus afhankelijk van welk pakket en welke aanvullende diensten u kiest.

Lichtstraal rustige omgeving
Twee oude mensen

Overlijden melden in Delft

Wilt u een overlijden melden in Delft? Hiervoor zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Samen plannen we een geschikt moment waarop we de wensen voor de begrafenis bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde begrafenis in Delft voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ook staat persoonlijk contact bij ons in een hoog vaandel. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Delft en zijn bekend met de wijken Tanthof, Voorhof, Hof van Delft en nog vele andere in Delft. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen omtrent een begrafenis in Delft

Bij het regelen van een begrafenis in Delft, komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis in Delft?

Een begrafenis in Hardenberg kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,-. Gemiddeld kost een begrafenis in Hardenberg € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.