Wat is een begrafenis?

Een begrafenis is het ter aarde stellen van een overledene. Dit gebeurt altijd op een begraafplaats waar ook voor een laatste keer afscheid genomen kan worden. Afhankelijk van uw afscheidswensen kunt u de dag van de begrafenis volledig naar uw wens laten verlopen. Bekijk de inhoud van begrafenis compleet voor een overzicht van de volledige ondersteuning van de begrafenis.

Wij vertellen u graag meer over wat een begrafenis inhoudt. Bekijk alle mogelijkheden bij Uitvaart24, ook in uw regio, of lees eerst meer over het regelen van een begrafenis.

Veelgestelde vragen

Snel antwoord op uw vragen

Wat kost gemiddeld een begrafenis?

Een begrafenis kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,- en gemiddeld ongeveer € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Locaties in uw buurt Bekijk de mogelijkheden
Een crematie Bekijk de mogelijkheden
information-bg