Crematie tarieven

Lees meer over de tarieven van Uitvaart24

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. De diensten vormen een basis voor het type afscheid, maar kunt u volledig naar wens uitbreiden.

De exacte inhoud van de pakketten presenteren wij u op de verschillende tariefpagina’s. Hieronder leggen wij u uit hoe onze tarieven tot stand komen.

Wij vertellen u graag meer over het type afscheid dat past bij uw wensen.

Cremeren

Bekijk het type afscheid dat past bij uw wensen.

Afhankelijk van uw wens voor het afscheid kiest u bij Uitvaart24 uit één van de volgende drie mogelijkheden:

  1. Crematie Compleet – Een geheel verzorgd afscheid van uw dierbare inclusief plechtigheid én condoleance.
  2. Crematie Compact – Een geheel verzorgde crematie met een intiem en informeel afscheid.
  3. Crematie Essentie – Een crematie in stilte zonder afscheid met alle essentiële diensten.

Na het kiezen van één van de mogelijkheden kunt u het afscheid uitbreiden zodat het volledig past bij uw wensen. Ook voor de ondersteuning in aanloop naar de dag van de uitvaart kunt u kiezen voor datgeen dat past bij uw behoefte. Ditzelfde geldt voor de administratie rondom de uitvaart. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Opbaren

Kies voor een extra afscheidsmoment

In veel gevallen kan het wenselijk zijn om op een extra moment afscheid te kunnen nemen. Dit kan op verschillende manieren en op verschillende locaties.

U kunt ervoor kiezen om op een gepland moment afscheid te nemen met een select aantal nabestaanden, middels een rouwbezoek. Dit is mogelijk op een uitvaartlocatie of een andere locatie naar eigen keuze.

Om op alle tijden afscheid te kunnen nemen van uw dierbare is er de mogelijkheid tot een 24-uurs kamer. Dit is een ruimte die zich meestal bevindt op een uitvaart- of rouwlocatie in uw regio. Deze ruimte is, in de meeste gevallen, 24 uur toegankelijk zodat de nabestaanden op een moment naar voorkeur afscheid kunnen nemen.

Om op eenzelfde wijze afscheid te kunnen nemen maar geen gebruik te maken van een 24-uurs kamer kan er gebruik gemaakt worden van een thuisopbaring. Dit kan middels een bed- of een kistopbaring.

Uitbreidingen

Maak het afscheid compleet

Iedereen wenst een andere begeleiding. Om die reden kunt u bij Uitvaart24 kiezen voor de begeleiding die bij uw behoefte past.

Wenst u rouwkaarten via Uitvaart24 af te nemen? Dan kunt u die per stuk afnemen en onder begeleiding van onze uitvaartleider bestellen.

Ook voor de dag van de uitvaart kunt u de afscheidsplechtigheid in de aula en het samenzijn in de condoleanceruimte verlengen naar wens. Let op: dit is afhankelijk van de locatiemogelijkheden en kan verschillen per locatie. Neem contact op ons op voor een goede indicatie.

Administratie

Alle administratie rondom een uitvaart

Bij het regelen van een uitvaart komen veel administratieve (af)handelingen kijken. Dit neemt Uitvaart24 uit uw handen. Bekijk één van de administratieve taken voor meer informatie.

Crematie Essentie bevat enkele de essentiële zaken voor een crematie. Wenst u dat Uitvaart24 de aangifte van overlijden en het incasseren van uitvaartpolissen verzorgt? Hou er rekening mee dat hier een meerprijs voor geldt.