Waar staat Uitvaart24 voor?

Wij vertellen u graag meer over onze missie.

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent.

Fris, zuiver en flexibel.

Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Wij vertellen u op deze pagina graag meer over onze kernwaarden en onze visie. Dit alles zodat u weet waar u aan toe bent en welke mogelijkheden er zijn in het nemen van afscheid van uw dierbare. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Een verschil maken een 9,2 van klanten

Heel veel steun gehad

mijn moer lag er zo mooi bij dank u tea je bent zo goed in je werk nog bedankt namens ons allemaal

jo

Prima

Goed verzorgd en zeer beleefd

Ton Gerrits

Keurig en volledig verzorgde uitvaart

Alles snel en respectvol gedaan. Geen onnodig contact maar altijd bereikbaar en steeds een deskundig advies. Precies goed.

Arthur

Alles volgens afspraak

Uitvaart 24 heeft alles wat beloofd is op een transparante manier geregeld en verzorgd. Voor mij de ideale manier om van iemand afscheid te nemen. Je kan het va...

Jenny

Familiar vertrouwd

We werden geweldig ontvangen en begeleid. Op elk vlak was onze ervaring goed. De locatie was knus en prachtig ingericht voor wat wij voor ogen hadden.

Xerxes

Alles was snel en duidelijk geregeld

goed

irma

Fijn bedrijf, duidelijk en overzichtelijk en correct.

In één woord geweldig!

Olaf van der Wilt

Uitstekend

Uitvaart24 is uiterst kundig, vriendelijk en meelevend. Ik zou iedereen aanraden om voor hun te kiezen.

Freitas

Waardige uitvaart, toegankelijk voor iedereen

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij u wordt gelegd. Door de lagere kosten blijft er voor u meer ruimte voor overige wensen rondom de uitvaart. Hiermee is Uitvaart24 in staat als commerciële onderneming haar bestaansrecht voort te zetten maar nog belangrijker, een waardige uitvaart voor iedereen toegankelijk te maken.

Uitvaart24 wil dat u zich in tijden van rouw kunnen focussen op het verwerken hiervan. Het creëren van ruimte hiervoor is volgens Uitvaart24 een onbesproken verplichting. Door in het gehele proces in te zetten op duidelijke communicatie, helderheid over de inhoud en openheid over de kosten voldoet Uitvaart24 aan dit verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft.

Gelijkwaardigheid

Uitvaart24 gelooft in het begeleiden van u door een voor u onbekend landschap. Dit doet Uitvaart24 door aandachtig te luisteren en een vrijblijvende en neutrale adviserende rol in te nemen. Door als voorvechter op te treden tijdens ieder moment van de relatie staat Uitvaart24 naast u. Dit door onze diensten aan te bieden met volledige keuzevrijheid en middels een daadwerkelijk voordeel met telkens uw wens als vertrekpunt.

Tamar Vrielink

Uitvaartplanner

Champa Vels

Uitvaartplanner

Annemieke Zwirs

Uitvaartplanner

Jennifer Bosma

Uitvaartplanner

Jan-Jaap Palma

Uitvaartplanner

Lia Kleipoel

Uitvaartplanner

Noesja Jonkers

Uitvaartplanner

Ashkan Husseini

Uitvaartplanner

Alle medewerkers

Visie van Uitvaart24

Ons beeld van de toekomst

Uitvaart24 gelooft dat u meer transparantie, meer gelijkwaardigheid en meer flexibiliteit verdient. Uitvaart24 zet zich hiermee af tegen de bestaande manier waarop het in de branche over het algemeen werkt. Zwaar, afgeschermd, log, arrogant en overdonderend. Waarin u wordt bediend en/of uitgebuit op basis van de situatie en de noodzaak van de hulpvraag. Hoge kosten, geen inzicht en een conservatieve en aangemeten -en soms misplaatste- (rouw)houding vanuit uitvaartverzorgers. Door zich hiertegen af te zetten wil Uitvaart24 een frisse wind creëren in de uitvaartbranche.

Wij werken als een organisatie anno 2023 zou moeten werken in een sterk achter op de ontwikkeling lopende branche. Wij vinden dat een uitvaart anders moet en kan. Die visie wordt goed gehoord en zorgt voor groei.

Wil jij nabestaanden een waardig en betaalbaar afscheid geven? Wil jij werken bij een professionele organisatie die zich inzet voor nabestaanden met een heldere werkwijze?

Bekijk dan de vacatures bij Uitvaart24.

information-bg