Oriënteren

Alle mogelijkheden ontdekken

Uitvaart24 wil een uitvaart voor iedereen toegankelijk maken. Daar hoort bij dat de inhoud van diensten en de kosten volledig openbaar moet zijn. Om die reden kunt u bij Uitvaart24 alle tarieven en de uitvoering van diensten online vinden. Zo kunt u zich in alle rust en vrijheid oriënteren op het afscheid.

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. De diensten vormen een basis voor het type afscheid, maar kunt u volledig naar wens uitbreiden.

Wilt u advies over de mogelijkheden die bij uw wensen passen? Neem direct volledig vrijblijvend contact op.

Voorstel

Een beeld van het afscheid naar uw wens

Nadat u zich heeft georiënteerd en weet wat de mogelijkheden zijn, is het tijd om uw wensen kenbaar te maken. Dit kan u doen door vrijblijvend online een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen voor een telefonische aanvraag voor een offerte.

Hierna ontvangt u een voorstel op maat dat past bij de uitvaartwensen. U zit nog nergens aan vast en kunt in alle rust ons voorstel bekijken.

Indien u het wenst, kunt u alvast de persoons- en locatiegegevens van uw dierbare en een aantal contactgegevens doorgeven via ons intakeformulier. Dit zorgt ervoor dat er minder administratieve handelingen nodig zijn op het moment van overlijden en kunnen wij u direct helpen.

Overlijden melden

Wees gerust, wij gaan u helpen

Als het overlijden daar is meldt u telefonisch het overlijden bij Uitvaart24. Één van onze medewerkers neemt dan een aantal gegevens met u door en en schakelt vervolgens het zorgteam in. Het is belangrijk dat het overlijden is vastgesteld door een arts, pas dan kunnen wij in actie komen.

Twee vakkundige medewerkers van ons zorgteam zullen uw dierbare overbrengen naar ons centraal gelegen dienstencentrum in de regio van overlijden. Ons zorgteam is te allen tijde binnen drie uur na het melden van het overlijden aanwezig op de overlijdenslocatie.

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden? Geef alvast de persoons- en locatiegegevens van uw dierbare en een aantal contactgegevens door via ons intakeformulier.

Uitvaart regelen

Regel met een gerust hart het afscheid

Wij bespreken alle mogelijkheden en wensen rondom de uitvaart met u. Dit bespreekt u met één van onze uitvaartplanners of met een uitvaartverzorger. Samen bespreken wij de aanloop naar de dag van de uitvaart en worden alle voorbereidingen getroffen. Het is ook mogelijk om een groot gedeelte van uw wensen vooraf vast te leggen en daardoor de uitvaart vooraf te regelen.

Wilt u weten hoe u vooraf een uitvaart kan regelen? Neem direct persoonlijk contact op, 24 uur per dag. Of lees meer informatie online.

Afscheid nemen

Neem afscheid op uw manier.

De dag van de uitvaart is aangebroken en het is tijd voor het laatste afscheid. Afhankelijk van het type afscheid begeleiden wij de uitvaart volgens uw wensen. Vervolgens vindt de daadwerkelijke crematie of ter aarde bestelling plaats.

Aansluitend haalt u met uw naasten herinneringen op en ontvangt u na afloop aanvullende afgenomen producten zoals linten van bloemstukken of een condoleanceregister. Heeft u gekozen voor een crematie essentie? Dan vindt er geen afscheidsmoment plaats op de dag van de uitvaart.

Bekijk de verschillende mogelijkheden voor uw type afscheid.

Rouwverwerken

Verwerk het verlies op uw manier.

Uitvaart24 zet zich ook in voor ondersteuning na de uitvaart. Of het gaat om praktische zaken of het verwerken van het verlies, voor beide bieden wij gratis hulpmiddelen aan. Bij een compleet afscheid ontvangt u de juiste ondersteuningsmiddelen voor het verwerken van rouw. Uitvaart24 biedt u hier de juiste hulpmiddelen voor aan.