Algemeen

Wat kost gemiddeld een uitvaart?

Een gemiddelde uitvaart kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde uitvaart ongeveer € 8.250,-. Doorgaans zijn de kosten voor een begrafenis hoger dan de kosten voor een crematie.

Een uitvaart bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een uitvaart anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers? Leveren jullie wel kwaliteit?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.

Regelen jullie ook uitvaarten bij mij in de buurt en maken jullie dan gebruik van bepaalde ondernemers?

Ja, wij verzorgen ook uitvaarten bij u in de buurt en werken hierbij samen met verschillende lokale partijen. Wij kunnen bij iedere uitvaartlocatie in Nederland een uitvaart regelen. Dus ook bij u in de regio.

Kan ik een offerte ontvangen voordat het overlijden heeft plaatsgevonden?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door de dag van het afscheid vooraf geregeld te hebben creëert u rust.

Bekijk onze pagina uitvaart vooraf regelen of vraag direct een offerte aan.

Begrafenis

Wat kost gemiddeld een begrafenis?

Een gemiddelde begrafenis kost bij Uitvaart24 ongeveer € 5.800,-. In Nederland kost een gemiddelde begrafenis ongeveer € 10.000,-.

Een begrafenis bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Crematie

Hoelang duurt een crematie?

Gemiddeld duurt een crematie 55 minuten tot een uur. Hoelang een crematie exact duurt hangt af van de temperatuur van de oven, het type oven en het gewicht van de overledene.

Wilt u meer weten over het crematieproces? Lees hier meer.

Wat kost gemiddeld een crematie?

Een gemiddelde crematie kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 7.500,-.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Uitvaartpolis

Kan ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?

Ook al heeft u een uitvaartpolis, u heeft altijd de vrijheid om een uitvaartondernemer te kiezen naar uw wens. Wij vragen de waarde en de voorwaarde van de polis voor u op en adviseren u overeenkomstig. U kunt daarom zorgeloos bij Uitvaart24 terecht voor het regelen van een uitvaart, ook met een uitvaartpolis.

Locaties in uw buurt Bekijk de mogelijkheden.
Een begrafenis Bekijk de mogelijkheden.