Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Veelgestelde vragen

  Wat moet ik allemaal regelen voor een uitvaart?

  U hoeft niks te regelen. De uitvaartverzorger van Uitvaart24 neemt u al het regelwerk uit handen. Een overlijden is emotioneel genoeg, dan is het fijn als een deskundige ervoor zorgt dat het afscheid vlekkeloos en professioneel verloopt, precies zoals u wenst.

  Hoe kan Uitvaart24 helpen bij het ‘regelwerk’ voor een uitvaart?

  U maakt aan ons uw wensen kenbaar, wij regelen vervolgens alles zorgvuldig. Wij werken met vaste protocollen en weten precies bij welke instanties zaken afgestemd moeten worden en waar we elementen van de uitvaart tegen scherpe tarieven kunnen inkopen.

  Hoe weet ik welke uitvaart het beste bij mijn wensen past?

  Op de websites van Uitvaart24 bieden we veel mogelijkheden aan. Maar misschien is het lastig om in een emotioneel zware tijd verantwoorde keuzes te maken. Begrijpelijk. Onze uitvaartverzorger helpt u vakkundig en betrokken bij het nemen van beslissingen.

  Kan Uitvaart24 me bij alle aspecten van de uitvaart helpen?

  Jazeker. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld alleen een kist, maar ook voor een compleet verzorgde uitvaart. Van het thuis opbaren van de overledene tot en met de condoleance na de uitvaart. Van het drukken van de rouwkaart tot en met het verzorgen van de bloemen. Van de keuze van rouwauto’s tot en met het desgewenst regelen van een kerkdienst. En van het doen van aangifte bij de gemeente tot en met de keuze van de kist. Uitvaart24 staat u persoonlijk en betrokken bij, geheel volgens uw wensen.

  Kan Uitvaart24 ook het thuis opbaren en verzorgen regelen?

  Hoe u ook afscheid van uw dierbare wilt nemen, uw persoonlijke wensen bepalen ons doen en laten. Daar hoort ook het thuis verzorgen en opbaren van de overledene bij.

  Wanneer en bij wie moet ik een overlijden melden?

  Dat kan 24 uur per dag bij ons. Telefoon: 085 016 0685. Wij zorgen ervoor dat de melding bij de juiste instanties terecht komt.

  Garandeert Uitvaart24 dat er geen onverwachte nota achteraf komt?

  Voor 100%. Afspraak is afspraak. Die afspraak maken we van tevoren, u weet precies waar u aan toe bent. Maximale transparantie is één van onze sterke punten.

  Kan ik nu al mijn voorkeur vastleggen, om mijn nabestaanden te ontlasten?

  Via een intakeformulier kunt u uw gegevens aan ons doorgeven. Daar kunt u ook uw voorkeuren aangeven. Op het moment dat u (onverwachts) komt te overlijden, neemt u hiermee uw nabestaanden een zorg uit handen.

  Kan de overledene in een andere gemeente begraven of gecremeerd worden?

  Het is mogelijk om de uitvaartplechtigheid in een andere gemeente dan de woonplaats van de overledene te laten plaatsvinden. Uitvaart24 werkt in heel Nederland, wij kunnen u in elke gemeente terzijde staan.

  Hoe kan het dat de tarieven van Uitvaart24 zo laag zijn?

  Vanuit ons hoofdkantoor werken we samen met een groot aantal lokale uitvaartondernemers. Door goede afspraken te maken en de kantoorkosten zo laag mogelijk te houden, kunnen we u scherpe prijzen aanbieden.

  Gaat die scherpe prijs van Uitvaart24 niet ten koste van de service?

  Integendeel. Juist doordat we met lokale ondernemers werken kunnen we optimale service en betrokkenheid garanderen. Een uitvaart verzorgen is bij ons nooit een routineklus.

  Ik ben verzekerd bij een andere maatschappij, is dat een probleem?

  Dat is meestal geen enkel probleem. De wet bepaalt dat u met een uitvaartverzekering bij elke door u gewenste uitvaartondernemer terecht kunt. Uitvaart24 regelt het samen met uw verzekeraar.

  Krijg ik voordat ik een keuze maak voor een uitvaartpakket een kostenoverzicht?

  U krijgt altijd van ons een vrijblijvende offerte voordat u de keuze maakt. Daarbij geven we helder aan welke elementen behoren bij de uitvaart van uw keuze, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen.