Intiem afscheid subtiel maar volledig

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. De exacte inhoud van Begrafenis Compact vindt u hier helder en overzichtelijk.

De inhoud van Begrafenis Compact biedt de basis voor een geheel verzorgde begrafenis met een afscheid bij het graf. Er is geen plechtigheid in de aula of kerk. De kosten voor de huur, onderhoud en voor het openen en sluiten van het graf zijn niet inbegrepen.

Begrafenis Compact bevat ook de juiste diensten rondom het overbrengen van uw dierbare, het verzorgen van uw dierbare en alle administratieve taken rondom het overlijden. Voor een extra afscheidsmoment, extra ondersteuning of bijvoorbeeld een andere kistkeuze kunt u gebruik maken van één van de uitbreidingen.

Neem voor een juist advies dat volledig past bij uw wensen contact met ons op.

Inhoud warm en compact afscheid

U kunt deze diensten volledig uitbreiden naar uw wensen rondom de begrafenis.

24/7 ondersteuning

U kunt rekenen op volledige en persoonlijke ondersteuning 24 uur per dag, 7 dagen per week. Vooraf, tijdens en na de uitvaart. U kunt ons altijd bellen met uw vragen, wij geven u alle informatie die nodig is.

Aannemen en regelen van de uitvaart

Als uw dierbare is overleden belt u met Uitvaart24 voor het melden van het overlijden. Wij stellen u een aantal vragen rondom de persoons- en locatiegegevens van u en uw dierbare.

Indien de arts reeds het overlijden heeft vastgesteld, informeren wij u hoe laat ons zorgteam aanwezig is. Dit tijdstip koppelen wij binnen uiterlijk vijftien minuten aan u terug.

Hierna maken wij met u een afspraak voor het bespreken van de uitvaart. Ook nemen wij u mee in de verder te ondernemen stappen.

Overbrenging van de overledene

Wij brengen uw dierbare over naar ons centraal gelegen dienstencentrum in de regio van het overlijden. Dit verzorgen wij altijd met vakkundige medewerkers van ons zorgteam. Wij zijn te allen tijde binnen enkele uren na het melden van het overlijden aanwezig op de overlijdenslocatie.

De overbrenging zal altijd in overleg met u of met de locatie worden ingepland.

Volledige verzorging en kleding

Uw dierbare wordt op een waardige manier verzorgd en aangekleed. Ook verzorgen wij de juiste haardracht, de handen en nagels van uw dierbare en eventueel het scheren van het gezicht. Daarna leggen wij uw dierbare in de uitvaartkist.

Uitvaartkist

Uw dierbare wordt in een nette standaard eikenfolie kist gelegd. De kist heeft een vlakdeksel, houten grepen, een katoenen binnenbekleding en is uitgevoerd in een standaardmaat. Indien u een andere uitvaartkist wenst kunt u dit bespreken met uw uitvaartplanner. Hier kunt u ons assortiment van uitvaartkisten bekijken.

Gekoelde bewaring van de overledene

Uw dierbare zal gedurende de gehele periode gekoeld bewaard worden in ons dienstencentrum in de regio van het overlijden. Dit is vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart.

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een uitvaartcentrum naar uw voorkeur. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Telefonische bespreking van de uitvaart

Onze uitvaartplanner bespreekt de uitvaart telefonisch met u. Hierbij bespreekt u uw wensen rondom de uitvaart, het type afscheid en uw extra afscheidswensen. Ook zal de uitvaartplanner de gewenste ondersteuning inventariseren en alle benodigde gegevens controleren en/of aanvullen.

Wenst u een persoonlijke bespreking met onze uitvaartverzorger? Bekijk de uitbreidingen voor alle mogelijkheden.

Ondersteuning van het hoofdkantoor

Onze uitvaartplanners zijn 24 uur per dag bereikbaar. Op de achtergrond maken onze uitvaartplanners de nodige afspraken met de uitvaartlocatie en overige partners. Randzaken en administratieve handelingen worden geruisloos uitgevoerd. Denk hierbij aan het opvragen en incasseren van uitvaartpolissen, het opmaken van de begroting, de factuur, de nacalculatie en de eindafrekening.

Onze uitvaartplanners staan klaar om u te ondersteunen. Voorafgaand, tijdens en na de uitvaart.

Verzorgen van de aangifte van overlijden

Wij verzorgen voor u de aangifte van het overlijden. U ontvangst van ons de digitale akte van overlijden per e-mail. Nadat wij het origineel van de gemeente hebben ontvangen, sturen wij deze aan u door per post.

Overbrenging van de overledene

Ons zorgteam brengt uw dierbare over naar de uitvaartlocatie waar de uitvaart plaats vindt.

Grafgang

Onze uitvaartleider en uitvaartassistent ontvangen u op het afgesproken tijdstip bij de ingang van de begraafplaats en begeleiden uw dierbare samen met u naar het graf. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een rijdende baar, indien dit bij de mogelijkheden van de begraafplaats behoort. De tijdsreservering van de grafgang is dertig minuten en kan in overleg uitgebreid worden.

Uitbreidingen volledig naar uw wens

Opties en uitbreidingen.

Bespreking samen voorbereiden

Wij bespreken samen met u de uitvaartwensen, het type afscheid en de extra afscheidswensen. Hierbij inventariseren wij alle gewenste ondersteuning en controleren wij alle technische- en persoonsgegevens.

Al uw vragen naar aanloop van de dag van de uitvaart beantwoorden wij graag.

Wenst u meer ondersteuning of een persoonlijke bespreking met één van onze uitvaartverzorgers? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Locatie

Dit tarief kan Uitvaart24 aanbieden bij iedere begraafplaats in Nederland. Dit tarief is exclusief de kosten van de begraafplaats. Deze zullen één op één bij u in rekening gebracht worden. Indien u het wenst kan de administratie hiervan via Uitvaart24 verlopen.

De kosten van de begraafplaats kunnen per locatie aanzienlijk verschillen. Wij adviseren u om u hierover vooraf goed te laten informeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over locaties.

Betaling

Het gehele bedrag van de uitvaart dient uiterlijk één werkdag voor de uitvaartdatum te zijn voldaan.

Heeft u een uitvaartpolis? Indien u wenst dat wij het incasseren van de uitvaartpolis voor u verzorgen, dan geldt de uitvaartpolis als (gedeeltelijk) betaalmiddel.

Indien de uitvaartpolis de uitvaartkosten overstijgt wordt het restant aan de begunstigde uitbetaald na het opstellen van de eindafrekening. Het opstellen van de eindafrekening vindt plaats na de uitvaart.

Wilt u deze begrafenis regelen, of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.

information-bg