Een uitvaart tot in de puntjes verzorgd

Een uitvaart regelen is een heftig proces ter voorbereiding op een overlijden of indien er een overlijden heeft plaatsgevonden. Uitvaart24 heeft jarenlange ervaring en begeleidt u door het voor u onbekende landschap. Wij vertellen u meer over het regelen van een uitvaart.

Het afscheid dat u voor ogen heeft dient tot in de puntjes verzorgd te worden. In de aanloop naar de dag van de uitvaart dient u helderheid te hebben over de inhoud en wat u kunt verwachten.

Neem voor een juist advies dat volledig past bij uw wensen contact met ons op of bekijk de mogelijkheden.

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op.

Maak een juiste keuze

Het regelen van een uitvaart is een intens proces. Er moeten veel keuzes gemaakt worden die bepalen hoe het afscheid van u of uw dierbare zal zijn.

Door onze ervaring begeleiden wij u geruisloos door dit proces zodat u de ruimte heeft voor rouw. Dit kan door contact met ons op te nemen.

U krijgt altijd een van onze medewerkers aan de telefoon. 24 uur per dag.

Een verschil maken een 9,2 van klanten

Plot uitvaart voor mijn overleden neef voor famillie in buitenland

Ik kan alleen vertellen aan velen dat ik niet op de hoogte was van een kleinschalig afscheid met meer intimiteit, goed besproken en veilig in Amsterdam. Het hoe...

Milarca wederfoort

Menselijkheid voorop!

Plotseling kom je als kinderen voor het overlijden van je vader te staan. Er komt enorm veel op je af en hoe fijn is het dan dat er goed en heel correct met je ...

Familie van der Gaag

Perfect geregeld, niets op aan te merken

Per toeval ben ik bij Uitvaart24 terechtgekomen omdat ik met spoed een uitvaartondernemer nodig had en ik in de hectiek een ander telefoonnummer had gevonden en...

Frans

Alles volgens afspraak afgehandelt

Ik heb vandaag de as opgehaald. Van ophalen naar overlijden tot cramatie en ophalen van de as was alles van uitvaart 24 alles zeer goed geregelt.

Thomas

Erg tevreden

Uitvaart 24 - heeft alles keurig geregeld , wij zijn erg tevreden ! Nogmaals vriendelijk dank

Anna

De juiste zorg op het juiste moment

We hadden al eerder met uitvaart24 te maken gehad en nu ook alles weer goed geregeld en de persoon die de uitvaart voor ons verzorgden hadden we meteen we goed ...

Frank

Heel mooi

Het was een super mooie uitvaart speciaal door het toe doen van Maikel wat heb die man een passie voor ze werk geweldig!!!!

Ans

Hele fijne en goede begeleiding door Gert-Jan.

Wij zijn heel goed begeleid door Gert-Jan, Hij heeft ons echt door deze moeilijke dagen heen geholpen. We konden alles goed bespreken en alles ging in overleg. ...

Jannie
Locaties in uw buurt Bekijk de mogelijkheden
Maak de juiste keuze Bekijk de mogelijkheden

Zo regelt u een uitvaart

Indien u met een aanstaand overlijden te maken heeft is het goed om op voorhand de mogelijkheden te verkennen. Hierdoor bent u in controle en heeft u meer ruimte voor het nemen van het laatste afscheid.

1
U verkent de mogelijkheden
2
Wij informeren u en leggen uw wensen vast
3
U meldt ons telefonisch het overlijden
4
De overledene wordt overgebracht of opgebaard
5
U bespreekt de dag van de uitvaart met ons
6
De overledene krijgt de laatste verzorging
7
Wij verzorgen het afscheid op de uitvaartlocatie

Veelgestelde vragen

Er is geen uitvaartverzekering, waar moet ik dan op letten?

Uitvaart24 verzorgt uw uitvaart uitstekend en financieel bewust, ook zonder een uitvaartverzekering. Uitvaart24 staat ervoor om een uitvaart voor iedereen toegankelijk te maken. U kunt ervan uitgaan dat wij financieel verantwoorde prijzen hanteren en tegelijk de waardigheid volledig waarborgen. Het is verstandig om juist nu vooraf helderheid te hebben over de inhoud en kosten. Neem daarvoor volledig vrijblijvend contact met op ons.

Kan ik vooraf een uitvaart regelen?

Uiteraard, wij raden iedereen aan om op zo een onzeker moment veel zekerheid te hebben. Dat kan door vooraf zaken al geregeld te hebben en geïnformeerd te zijn over wat u staat te wachten. Na een inventarisatiegesprek brengen wij een voorstel uit en slaan wij uw wensen op. U zit dan nog nergens aan vast. Maar mocht het moment van overlijden daar zijn, kunnen wij adequaat in actie komen.

Kan de uitvaart bij ieder crematorium plaatsvinden?

Ja, met Uitvaart24 kunt u de uitvaart bij ieder crematorium plaats laten vinden. Door zuivere afspraken werken wij goed met alle crematoria samen en hebben wij met veel crematoria goede prijsafspraken. Dat voordeel leggen wij bij u neer.

Bekijk de mogelijkheden en tarieven van de uitvaartlocaties hier.