Wat vinden onze opdrachtgevers van Uitvaart24?

Wij vinden het belangrijk om te weten wat onze opdrachtgevers van ons en onze dienstverlening vinden. Hierdoor zijn eerdere ervaringen niet allen inzichtelijk voor anderen, maar kunnen wij onze dienstverlening constant verbeteren. Omdat wij geloven in heldere communicatie zijn alle ervaringen voor iedereen inzichtelijk en maken wij gebruik van Klantenvertellen voor het verzamelen van reviews.

De meest recente reviews kunt u hier onder vinden.

Wenst u een beoordeling te schrijven? Of heeft u een vraag naar aanleiding van het lezen van een ervaring? Maak dan de keuze uit één van de onderstaande opties.

Heel veel steun gehad

mijn moer lag er zo mooi bij dank u tea je bent zo goed in je werk nog bedankt namens ons allemaal

jo

Prima

Goed verzorgd en zeer beleefd

Ton Gerrits

Keurig en volledig verzorgde uitvaart

Alles snel en respectvol gedaan. Geen onnodig contact maar altijd bereikbaar en steeds een deskundig advies. Precies goed.

Arthur

Alles volgens afspraak

Uitvaart 24 heeft alles wat beloofd is op een transparante manier geregeld en verzorgd. Voor mij de ideale manier om van iemand afscheid te nemen. Je kan het van zeer eenvoudig tot eventueel naar je eigen wensen laten verzorgen. Prijstechnisch iets om over na te denken.

Jenny

Familiar vertrouwd

We werden geweldig ontvangen en begeleid. Op elk vlak was onze ervaring goed. De locatie was knus en prachtig ingericht voor wat wij voor ogen hadden.

Xerxes

Alles was snel en duidelijk geregeld

goed

irma

Fijn bedrijf, duidelijk en overzichtelijk en correct.

In één woord geweldig!

Olaf van der Wilt

Uitstekend

Uitvaart24 is uiterst kundig, vriendelijk en meelevend. Ik zou iedereen aanraden om voor hun te kiezen.

Freitas

Alles zoals onze dochter wilde

Onze schoonzoon is 29 december overleden en onze dochter wist wat ze wilde voor haar man, en dat is helemaal tot op de laatste minuut zo gedaan. Uitvaart 24 heeft alles tot in de puntjes geregeld dank daarvoor.

Jack

Alles gegaan zoals was afgesproken

Alles is goed verlopen

Adrie

Klantvriendelijk personeel

Goede service

Alma Wirjodimedjo

Beschaaft en respectvol en geen verborgen rekeningen

Uitstekend en respectvol en volledig tevreden Beveel het iedereen aan

Diny

Meelevend en goede begeleiding

Denken mee ,en zijn voor alle vragen bereikbaar. De begeleiding tijdens het proces zeer goed.

Jolanda

Respectvol ruimte geven om afscheid te doen zoals we wilde

Vooraf alles goed kunnen doornemen waardoor op het moment zelf alleen maar een telefoontje nodig was. Zoals hierboven beschreven respectvol en de ruimte gegeven om het afscheid te doen zoals we dit zelf wilde.

Esther

Heel vriendelijk geholpen

Onze uitvaartbegeleider Maikel heeft zo een aangename stem, de nieuwe Morgan Freeman.

Danny

Goede begeleiding en service

Ik ben goed begeleid, geïnformeerd en ondersteund. Alleen maar lof

Veronique

Top

Na het overlijden van mijn man op 3 december. Hadden wij een mooi gesprek met Anita die alles netjes aan ons uitlegde. Onze uitvaart is verzorgd door Maikel wat een indrukwekkende man was hij. Iedereen was onder de indruk van zijn woorden op de uitvaart of hij mijn man persoonlijk had gekend. Mijn schoonvader zei meteen als er iets met mij gebeurd wil ik ook Maikel die mij uitvaart gaat verzorgen. Dus hierbij wil ik jullie bedanken voor de mooie uitvaart van mijn man en vader van Lisa.

Regine

Geweest zoals iedereen heeft gewenst

Wij kunnen niet anders zeggen dan een goed georganiseerde bijzondere uitvaart volgens de wensen die er waren. Veel moeite is gedaan door Anita en alle andere medewerkers ons te begeleiden door de hele periode heen. Met succes. Hartelijk dank daarvoor. Annie van der Meulen-van Mil Sonja van der Meulen Ineke van der Meulen Arno van der Meulen

Sonja van der Meulen

Heel goed

Ik werd regelmatig gebeld hoe het met ons ging en of zij nog ergens mee moest helpen . Angelique is een topper Dank je wel voor alles

Rob

Wij zijn heel fijn geholpen.

Vriendelijke mensen, bij ons thuis en op kantoor. Wij voelden ons gehoord en men heeft met ons meegedacht. We hebben met een fijn programma gewerkt om de muziek en foto's zelf te regelen. We zijn daar fijn bij begeleid.

Mathy

Gewoon / eerlijk / fijne ervaring !!!

Mijn eerste contact met UITVAARTVERZORGING 24 was er meteen een goede klik , en dat is zo gebleven van het eerste gesprek tot de begeleiding op de begraafplaats. Uitvaart 24 DANKJEWEL .

Bert

Toegankelijk, prettige ontvangst en mooie familie kamer met koffie en thee.

Zie hierboven

Carla

Prima

Prima

Jan

Keurig

In een toch al zo'n moeilijk moment heb ik bij Uitvaart 24 heel veel ondersteuning in het aan melden van het overlijden van mijn moeder gehad,

Ben

Behulpzaam en vriendelijk

We zijn heel vriendelijk geholpen altijd bereikbaar en alles wordt duidelijk uitgelegd hele nette verzorgde uitvaart. We hebben een hele fijne ervaring gehad in een droevige tijd.

M

Helemaal prima

Was prima alleen jammer dat mijn naam continu verkeerd wordt geschreven.

Ruud

Goed geregeld.

Tevreden over Uitvaart 24.uitvaart en begeleiding perfect Er was een ruime keuze aan mogelijkheden wel een Minpunt: extra kosten zijn aan de belachlijke hoge kant, schijnt landelijk te zijn, maar daar ben ik het niet mee eens

Cees Smit

Geweldig!!!!

Onze ervaring kunnen wij omschrijven als SUPER. Het contact met Thea van Veenschoten was grandioos, ze is begripvol en vooral heel.lief. Onze moeder is 98 , wanneer zij komt te overlijden zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen.

M

Zeer goede begeleiding in een lastige tijd

Fijne begeleiding door Thea in de uitvaart van m'n vader. Maakte lastige zaken makkelijk en was erg meelevend.

Stefan

Goed

Alles naar wens vervul. Goede begeleid.

Robby

Heel goed

Heel goed snel duidelijk begripvol geregeld

Pauline Herman

Alles was goed geregeld

Een fijne en respect volle ervaring, jullie hebben ons goed geholpen in deze moeilijke tijd.

Michel

Top!

Hele fijne uitvaartverzorging. Wordt goed overlegd en goed uitgelegd wat er verwacht kan worden!

Stacey

Prettige sfeer, vriendelijke mensen

Een minpuntje: zorgteam had geen sluitschroeven achtergelaten bij kist. Toen even paniek, want kist zouden wij sluiten op moment van vertrek naar begrafenis. Positief waren alle contacten met de diverse afdelingen. Vanuit de gemeente (begraafplaats) was er onduidelijkheid, dubbele facturen e.d. en dat is vakkundig opgelost door uw organisatie.

Martine

Had niet gedacht dat een uitvaart zo ontspannen gebracht kon worden

Onze ervaring met Rashida Alberts was top. Ze heeft ons heel goed geïnformeerd wat de mogelijkheden waren en fantastisch begeleid . Natuurlijk met een lach en een traan maar dat hoort erbij. Ze heeft haar uiterste best gedaan om de datum van uitvaart te realiseren die wij wilden, en dat was de geboortedag van mijn man wij hebben eea hierdoor voor ons gevoel goed kunnen afsluiten.

Marja

Netjes alles geregeld

Midden in de nacht snel bereikbaar en alles werd goed en netjes geregeld

Daphne de launay

Prima geregeld.

Warm en begripvol. Prima begeleiding door Michel.

Jan

Uitstekend

Zou gegarandeerd aanbevelen, alles was naar wens verlopen. De medewerkers waren behulpzaam. Wij hebben goed afscheid kunnen nemen van ons dierbaren.

Dilshan

Netjes, vriendelijk,beleefd en vakkundig

Ervaring wat we liever als geen een mens mee willen maken,maar was zeer emotionele ervaring zeer netjes en vakkundig en emotionele steun. Wil ook vriendelijke danken voor de vriendelijke en begripvol afhandeling Nogmaals vriendelijke dank A.Bonestroo

Aart Bonestroo

Precies uitgevoerd zoals overledene wilde

Overledene wilde zo goedkoop mogelijk. En dat is gelukt. Met alle respect voor haar. Maar ook voor de nabestaanden. Ook de factuur is zeer uitgebreid beschreven. Ook werden we gebeld over hoe het gegaan is. En of er nog wensen waren. Zeer top allemaal.

Pauline

Fijne ervaring met jullie uitvaart

Netjes verlopen in Peter zijn wooning en alles is na mijn toe goed met alle respect.

W Koolbergen

Prijs/kwaliteit uitstekend op orde

Een betaalbare uitvaart die met respect wordt uitgevoerd, zo hebben wij het ervaren. Vanwege de schuldenlast en het ontbreken van een uitvaartpolis, zijn wij bij deze vorm van een budget-uitvaart uitgekomen. Om eerlijk te zijn, ook al was van die omstandigheden geen sprake, dan zouden we (achteraf bezien) desondanks toch nog steeds een uitvaart op deze manier willen hebben houden. Geen poespas, transparante kosten en voldoende gelegenheid voor het op je eigen manier invullen van het rouwproces. Was top!

Eduard

Professioneel en betrokken

Altijd bereikbaar, vriendelijke en meedenkend.

Phoebe

Zeer goede, professionele uitvaartbegeleider die ons voor, tijdens en na de uitvaart heeft geholpen.

Onze uitvaartbegeleider, Gert-Jan van Bennekom, was bij het eerste bezoek al erg professioneel bezig. Stuurde bij daar waar nodig om aan ieders wensen voor de dienst te voldoen. Ook meedenken met de kaart was geen probleem. Zelfs voor aanvang van de dienst nog e.e.a aanpassen was geen probleem. Natuurlijk een vervelende situatie om een dierbare te verliezen, maar met Gert-Jan als begeleider was een fijne voor ons. Bedankt.

René

Super

Geweldig verzorgd Op Thea moet je zuinig zijn Ze doet het geweldig !

Inge jagt

Goede hulp gekregen

Een familielid was slecht verzekerd en via google kwam ik achter uitvaart24. Zeer positieve ervaring mee gehad en een goede hulp van mevrouw J. B.. Wij wisten (gelukkig) niet hoe alles in elkaar stak en via mail en telefoon kwam door mevr. J. B. alles goed. Al met al een goede ervaring.

Peter

Kundig, ervaren, meedenkend en super lieve mensen

Deze mensen begrijpen precies wat nabestaanden nodig hebben in deze moeilijke situatie. Zij doen er alles aan om de nabestaanden te ontzorgen en te helpen waar ze kunnen. En ik weet uit ervaring dat dit echt niet vanzelfsprekend is en heeeel anders kan zijn! Niets dan lof voor deze warme groep lieve mensen. Voor ons hebben jullie het verschil gemaakt.

Ineke

Prima geregeld.

Ik ben erg tevreden over Uitvaart 24. Ook in de nazorg. Fijn is dat je een ruime keuze hebt aan mogelijkheden en de kosten vooraf duidelijk zijn.

Jos

Super fijne begeleiding van A tot Z

We hebben een mooi afscheid kunnen maken samen met Corinne, en alles was tot in de puntjes goed en fijn geregeld

Hannie

Alles rustig verzorgd

Fijne, rustige verzorging van a tot z.

Robin Jacobs

Prima

Wat we tot op heden gezien en meegemaakt hebben is uitvaart24 een goed bedrijf. Helder en transparant.

F

Professioneel en ontzorgend

Dit was de eerste ervaring bij het regelen van een uitvaart. Direct vanaf het eerste gesprek met Cees-Jan was er een prettige klik. De manier waarop onze wensen gerespecteerd werden, over zaken werd meegedacht, alles werd uitgevoerd, de 24-uur bereikbaarheid en de professionele aard van de dienst hebben ons geholpen om dit moeilijke verlies een plek te geven. Heel veel dank daarvoor!

Lorrain

Fijn gevoel!

Wij hebben gisteren de uitvaart van mijn vader gehad onder de deskundige leiding van Pascal. Wij hebben het als zeer prettig ervaren, Pascal is ontspannen en laat niets aan het toeval over. Hij is prettig in de omgang, echt gemaakt voor zijn vak. Leuk de manier waarop hij kinderen erbij betrok en ze mee lieten helpen. Chauffeur van de rouw auto was ook bijzonder vriendelijk, was een leuke man! Bij Kramer uitvaartzorg hebben ze een mooie familiekamer. Zeer prettige ervaring in een verdrietige tijd.

Liesbeth

Fantastisch

Mijn dochter en ik zijn enorm goed geholpen en gesteund wat betreft de uitvaart van mijn man en vader

Dikkie

Een prima uitvaart verzorgd door Thea

Uitvaart 24 heeft de crematie van mijn man geweldig verzorgd. Lief, betrokken en hartelijk. Thea is een geweldige uitvaartleider. We zijn duidelijk, vriendelijk en met medeleven behandeld. Ik maak reclame voor jullie. Nogmaals dank, ook van de kinderen.

Ria Siebelink

Alles prima geregeld met de uitvaart.

De familie was tevreden met de uitvaart en dat alles heel goed geregeld was dus zijn wij zeer tevreden met de crematie.

Alma

Uitstekende service vanaf het eerste telefoontje

Rashida Alberts, de begeleidster bij de uitvaart van onze vader, is een ontzettend fijn persoon die al haar taken tot in de puntjes heeft verzorgd. Daarnaast was zij bereid om op het laatste moment nog een muziek verzoek in het toch al volle schema te laten passen. Zij is uiterst deskundig, behulpzaam en vriendelijk. Echt….petje af Rashida!

Saskia

Precies zoals hij het wilde!

Telefonisch goed bereikbaar Prettige gesprekken Mijn plan was om zelf aangifte van overlijden te gaan doen bij de gemeente maar door een vergissing in het verpleeghuis waren de overlijdingspapieren meegegeven met Uitvaart24. Ze lieten me dat direct weten en namen de aangifte van overlijden direct uit mijn handen. Alleen maar complimenten!

Tine Rootlieb

De algehele ervaring was goed

Er waren 2 kritiek punten. Bij de rouwkaarten is over een typfout heengekeken bij de laatste controle. Bij de overvloedig bestelde catering (saucijzenbroodjes ) werd door personeel onterecht beperking opgelegd Bij sommige gasten. De ceremonie zelf ben ik heel tevreden over.

Margot

Prettige samenwerking ,en meelevend

Er werd goed geluisterd naar de wensen, App contact is niet helemaal goed doorgekomen qua foto.volgotde

Lisette Ligtelijn

9

Zeer makkelijk bereikbaar

Raul

Goed en heel netjes geholpen

Heel netjes alles geregeld De gastheer heeft het ook geweldig gedaan Hij heeft mooi en zeker respect vol onze dienst geleid We zijn hem dan ook zeer dankbaar.

Jeannette

Service- en oplossendgericht

Ondanks dat alles telefonisch en per e-mail is geregeld, hebben wij mijn vader een mooi, persoonlijk, intiem en waardevol afscheid kunnen geven. Het contact met Uitvaart24 verliep heel goed en fijn. Ze zijn betrokken en denken met je mee. Als je met ideeën en vragen komt, zoeken ze dat snel uit en komen er op de afgesproken tijd op terug. In de tussentijd toen wij vragen hadden over het koelelementen, is er ook gelijk op gehandeld en langsgekomen. De nazorg voelt als een fijne afsluiting, ook al blijft het gemis zo verdrietig. De goede zorgen vanuit Uitvaart24 dragen een beetje bij aan een goede herinnering.

Marlies

Medelevend, professioneel handelen

Rachida vanaf het begin tot het eind Zeer behulpzaam, meelevend en gewoon fijn mens.

Gina van Arnhem - Stroosnijder

Warm en meedenkend

De medewerkers van Uitvaart24 hebben het hele proces van de plotselinge dood van onze broer heel fijn begeleid. Van het eerste gesprek met de uitvaartbegeleidster t/m de uitvaart hebben we een warme en meedenkende indruk mogen ontvangen. Heel fijn.

Madelon

Minden rendben gyorsan történt.

Mindenben segítettek, korrekt áron.

György

Snel geregeld

Super vriendelijk telefonisch contact, snel geregeld, goede informatie

Fred

Kennis en betrokkenheid

Ik kan alleen maar zeggen dat ik de samenwerking als heel prettig heb ervaren. Fijne medewerkers en alles keurig volgens afspraak.

Willy

Alles werd mij uit handen genomen.

Dit was mijn eerst maal dat ik alles moest regelen, was er erg onzeker over. Maar Uitvaart 24 heeft alles uitgelegd en gedaan. Op deze manier kon ik goed afscheid nemen van mijn moeder en samen zijn met familie. Keurig bespraakte mensen en zeer vriendelijk. Een 10 plus van mij. .

Marian

Degelijke begeleiding en snelle reactie

Prima afhandeling van uitvaart en goede opvolging van de afspraken.

Cecilia

Onpersoonlijk

Gesprek met de persoon die de uitvaart leidt ging via de telefoon. Heel onpersoonlijk. Normaal komt er iemand langs om met de familie te praten. Kaartjes moest je zelf online regelen. Niemand die met suggesties of voorbeelden kwam. De site is niet duidelijk.

Rene

No-nonsense, serieuze, respectvolle en budget-vriendelijke uitvaartonderneming

Wij hebben goede ervaringen met Uitvaart24 en met onze uitvaartonderneemster Karenze Duiverman. Uitvaart24 is duidelijk, correct, vriendelijk, nemen de tijd en hebben ons goed bijgestaan in alle zaken regelen in een periode waarin je dat ook echt nodig hebt. Een no-nonsense, serieuze edoch respectvolle en ook nog eens een budget-vriendelijke uitvaartonderneming. Dank voor de goede zorg en nazorg. Het enige wat mis ging was het bloemstuk, dit is correct opgelost door Uitvaart24.

Postma

Zeer goed

Zijn stipt, correct en deskundig. Werken zeer professioneel en snel, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Paul van Alphen

Zeer goed

Ik had het idee dat er naar mij geluisterd werd en dat doe je goed vond het ook wel leuk dat het vrouwen was

Marga pors -Gerdes

Snel, efficient

Snel en duidelyk

Sigried

Zorgzaam

prima en proffesioneel

Alexander

Zeer prettige en humane uitvaartbegeleiding!

Van begin tot eind een zeer prettige en humane uitvaartbegeleiding gekregen voor en na het overlijden van mijn vader door Uitvaart24!

Ingeborg Klijnstra

Onpersoonlijk, puur gericht op verdienen en grove en totaal niet emphatische medewerker.

In een zeer kwetsbare periode ben je op zoek naar professionele begeleiding, maar ook iemand die gepast en emphatisch handelt. Wat ons betreft ben je dan bij Uitvaart24 aan het verkeerde adres. Alles kan snel snel geregeld worden (bloemen bestelt u via deze website, kaarten via deze) waarbij ze een fijne commissie opstrijken. Om misselijk van te worden. En dan ook een paar weken later nog bellen om te vragen hoe de uitvaart is gegaan, en een zeer ongepaste opmerking maken! Voor ons nooit meer Uitvaart24!

Desiree

Prima, vriendelijke en snelle service

Zo goed als alles was zeer positief. Een klein puntje van aandacht is voor mij, he5 ophalen van de overledene. De ‘kraaien’ die heel vlot opgetrommeld waren, hadden er overduidelijk geen zin in deze avond. Dat was zeer opvallend. Verder zijn we zeer tevreden.

AW

Keurig netjes

Keurig netjes .ook nog netjes na gebeld. Onze ervaring is dus erg goed . Dank u wel Met vriendelijke groeten Fam de Niet

Marco

Alles is, in overleg, goed geregeld, ook met de verzekering.

Door dat de zaken goed zijn afgehandeld kunnen wij, de neven en nichten, een berustende afsluiting maken.

D.P.den Held

Prima

Ik ben tevreden over hoe uitvaart 24 mij heeft te woord gestaan en dat ik het as op de zelfde dag kon ophalen van mijn ouders.

Brigitte

Een mooie dienst

Zowel ik zelf als de bezoekers vonden het respectvol en een fijne uitvaart.

JWP Zandvliet

Heldere communicatie en afspraken nagekomen.

Uitstekend telefonisch te woord gestaan en heldere uitleg ontvangen. Afspraken correct nagekomen.

Gerard

Ondersteunend

Mijn ervaring met UItvaart24 was over het algemeen vrij goed. Met een paar kanttekeningen. De medewerkers die mijn overleden moeder kwamen verzorgen waren zeer zakelijk en gehaast. Waardoor je erg het medeleven en gevoel miste voor ons als familie als voor de overledene. Het uitzoeken en bestellen van de rouwkaarten is ook helemaal misgegaan en buiten een telefoontje van de manager van Uitvaart24, geen enkele genoeg doening of vorm van excuus vanuit de drukker. Dit heb ik als zeer pijnlijk en traumatisch ervaren. De uitvaartleidster daarin tegen was geweldig, hulpvaardig, begripvol en meelevend.

Sandra Timmermans

Goed en netjes geregeld verzorgd

Niets aan toe te voegen

Antoinette

Goed

de uitvaart leider was goed , alleen de communicatie was minder. kaarten zelf maken via internet.... een ramp... zelf veel regelen. muziek... foute uitvoeringen...

sjon

Vriendelijk en efficiënt

alles telefonisch. personeel was enkele uren na de melding al aanwezig en hebben het stoffelijk overschot respectvol en keurig afgelegd en gezorgd voor koeling (opbaring thuis op bed) ophalen voor crematie netjes en weer respectvol. financiële afhandeling keurig geregeld. compliment voor alles!

ronald

Deskundig, betrouwbaar, respectvol en ontzorgend

We hebben een hele fijne ervaring en samenwerking mogen ervaren met Uitvaart24. Met veel dank aan Tamar voor haar luisterend oor en haar snelle heldere offerte. Met Thea was het fijn en effiecient samenwerken. Een lieve vrouw met hart voor haar vak en precies begrijpt wat de ander nodig heeft. Ook Niels heeft een belangrijke en vertrouwde plaats ingenomen voor ons. In verdrietige tijden is Uitvaart24 een fijne en betrouwbare organisatie die je volledig ontzorgd. Namens ons 3-en, Hartelijke dank.

EvL

In aller stilte goed verloopen

Uitvaart was goed en best in aller stilte verlopen en goed verzorgt.

Siegfried

Uitstekend.

Alles ze er netjes en zorgvuldig verlopen.

Erik Klokkers

Heel positief!

Hele fijne telefonische begeleiding waar ik met al mijn vragen terecht kon. Ontzettend vriendelijke mensen die ons naar het crematorium begeleiden en goed naar onze wensen geluisterd hadden. Groot compliment!! Bb

Ina

Super

Kan iedereen aanbevelen ben heel erg tevreden mensen houden je het hele proces op de hoogte en is precies gegaan zoals wij wilden,mijn dank hiervoor

Ml

Top bedrijf met goede ideeën

Mijn vrouw is 27 October overleden en uitvaart 24 heeft alles goed geregeld was iets niet duidelijk je kon altijd terecht bij een collega het was een prettige samenwerking vooral met Mevr.A Gromme Ik heb een goede ervaring met uitvaart 24.

Ron

GRADIOOS GOEDE BEGELEIDING VAN BEGIN TOT EIND

Wij zijn zeer goed begeleid door Arie. Hij stelde je gelijk op je gemak. Hij ving een aantal dingen heel goed op. Het gaf ons veel rust. Op ieder moment van de dag en of avond was hij er voor ons.

Corrie

Precies de aandacht die nodig was

.

Bart Van Hal

Uitstekend rustgevend

Een goede begeleiding die een hoop uit houden neemt Namens de hele familie bedankt

R Baart

Sereen en hartverwarmend

Wat een ervaring sereen , respectvol, liefdevol correct in afhandelen van zakelijke formaliteiten .m.n. .Anita Gromme-Verhoef. Bedankt. Ook de uitvaartbegeleiders uit Kampen Bedankt Alles tot in de puntjes .voor mij geen andere uitvaartondernemer meer. Wat wij bij de mensen van uitvaart24 hebben ervaren heeft het gevoel achter gelaten als dat van een warme deken. . Nogmaals bedankt jullie zijn super !!!

E nvt Arensman

Waardig

De uitvaart van onze moeder was een heel mooi en serene. De mensen van Uitvaart 24 hebben ons heel goed begeleid en alles is met heel veel respect gedaan. Zowel de bespreking over de wensen van de uitvaart als de uitvaart zelf. Tijdens de crematie was er een heel fijn gevoel, zowel tijdens als na de crematie. We hebben allemaal een heel fijn gevoel hieraan over gehouden. De mensen die dit voor verzorgd hebben willen wij met liefde bedanken.

Nelly Landzaad

De wijsheid, rust en samenwerking in een toch moeilijke tijd.

Wij wisten dat de persoon man 91, waarvoor de uitvaart moest geregeld worden, tevreden was hoe het ook voor zijn vrouw gedaan was. Het verzoek van hem om ook alles te laten verzorgen door uitvaart 24 gaf hiermee rust. Niets werd er aan het lot overgelaten. Wanneer nodig bereikbaar per mail of telefonisch. De samenwerking met Thea was weer prettig. Een voorbereiding waar met een kundig ook nog naar gekeken werd. Als de enige zoon zei dat "deze crematie erg geborgen voelde" en ook binnenkwam met de "muziek" , Dan kan deze moeilijke tijd goed worden verwerkt. Iedereen dank jullie wel !

Marga

Zeer goed

Wij zijn erg blij met hoe jullie onze oma/moeder hebben verzorgd. Ze lag er mooi goed verzorgd bij. Erg bedankt voor dit laatste stukje, die we mooi hebben kunnen afsluiten dankzij jullie. Ook zijn jullie goed bereikbaar. En liep het contact goed. Bedankt voor alles.

Jessica

Heel fijn

Uitvaart was helemaal in de guest van mijn moeder, heel fijn

Patricia Jansen

Fantastisch geholpen

Goed geholpen , daar er in het Maasstad de papieren waren zoek geraakt , zijn wij door uw bedrijf verder geholpen zonder te betalen. Alsnog dank daarvoor

Sonja de Callafon-van der Gaag

Meteen na overlijden fijn contact

Ondanks akelige familierelaties bleef de uitvaartverzorgster professioneel. Omgaan met narcisten is heel moeilijk, dus petje af. Het team van de laatste verzorging was echt top, zeer respectvol voor mijn vrouw, mijn moeder tot het laatst toe. En deze 2 dames hadden ook aandacht voor de directe familieleden. Wij hadden echter verwacht dat eerst de familie bij mijn vrouw, mijn moeder binnen zou komen en dan de genodigden. Nu waren er al mensen binnen, die wij overigens niet kenden, voor de afgesproken tijd van de uitvaart.

Sjef

Mijn ervaring met uitvaart 24 was erg goed.

Wij zijn super bijgestaan door Thea. In een moeilijke tijd heeft zij veel zorgen bij ons weg genomen en was een echte steun voor ons. Mochten wij ooit nog een dienst zoals dit moeten regelen zijn jullie de eerste die ik bel.

Kevin

Bureaucratische medewerker?

De eerste medewerker van Crematorium Haagse Duinen was zeer vriendelijk en behulpzaam. Toen ik een week later belde om een afspraak te maken om de as op te halen trof ik echter een dame die haar dag niet had of zo? U heeft het formulier nog niet ingevuld en opgestuurd. (Vreemd, de eerste keer dat ik belde hadden ze het niet over een formulier) Pas 5 werkdagen na ontvangst mag u bellen om een afspraak te maken!!! En nee, het was ook niet mogelijk om het formulier ter plaatse in te vullen. Formulier alsnog ingevuld en opgestuurd. Toen ik de derde keer belde was dat nog niet verwerkt maar de medewerker die ik toen aan de lijn kreeg was weer heel vriendelijk. Ze bood uit zichzelf aan dat ik het formulier zonodig ter plaatse in mocht vullen. Ok, ik heb dus onnodig meer dan 220km gereden en drie uur in de auto gezeten terwijl het toch mogelijk was geweest een week eerder (toen ik toch al in de buurt was) het formulier ter plaatse in te vullen? Dat de afhandeling zo verschilt per medewerker is niet goed te praten.

R

Zeer warm en betrokken ook financieel duidelijk

Ondanks de nare periode hebben wij Uitvaart24 als zeer prettig en warm ervaren. Wij werden zeer professioneel bijgestaan door het team. Dachten met ons mee en zelfs op zondagavond namen zij de moeite om het draaiboek van de uitvaart wat op maandag was nog even door te nemen. Omdat het overlijden van onze vader niet onverwacht was hadden wij van te voren diverse offertes opgevraagd en Uitvaart24 kwam als enige met een uitgebreide offerte voor een zeer redelijke prijs. Dus geen kosten achteraf. Wij kunnen dan ook Uitvaart24 aan iedereen aanraden. Iemand verliezen is al moeilijk genoeg.

Ellen Hendriks

Perfect geregeld!

Duidelijk en overzichtelijk! Zelfs de ketting werd aangetekend opgestuurd.

B

De gehele ceremonie van begin tot eind, prima geregeld.

Na droevige gebeurtenis, is ons alle zorg door Anita uit handen genomen en heeft ons 24 uur bijgestaan en de plechtigheid tot in de puntjes geregeld. Respectvol en waardig.

CGM van der Himst

Respect vol afscheid

prettige samenwerking en passend meedenken. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid in precies de goede ambiance

Doggersbank

Iedere wens is bespreekbaar

Er werd heel goed meegedacht en overlegd om in onze moeilijke situatie te zorgen voor een liefdevolle uitvaart.

Maria

Wij zijn zeer tevreden over Uitvaart24!

Wij zijn zeer tevreden over Uitvaart24! Iedereen die erbij betrokken was vanaf het begin dat onze moeder overleden was tot het einde, alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. De mensen die er werken zijn geduldig en lief. De heren die onze moeder kwamen ophalen uit het verzorgingstehuis en haar weer naar haar eigen huis terug brachten jullie zijn echte lieverds! Michael bedankt voor je mooie toespraak tijdens de begravenis van onze moeder! Het was een prachtig afscheid, Allemaal bedankt!

Jacqueline

Waardig en eervolle uitvaart.

Helaas hebben wij onze vader op 59 jarig onverwachts moeten verliezen. Nadat mijn vader was overleden heb ik contact gehad met Uitvaart24.nl waarbij ik door een mevrouw geholpen werd die mij heel rustig heeft geholpen. De volgende dag kwam de uitvaartondernemer (Miranda Rutteman) langs bij mijn vader thuis. Mevrouw was erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben alles via haar geregeld en ook de kleding meegegeven die mijn vader aan kreeg. Dit is allemaal erg netjes verlopen. Op de dag van de uitvaart was Miranda zeer eervol naar mijn vader toe. Buigen voor de kist en de rouwauto. Dit vonden wij heel erg mooi dat ze dit deed. Miranda Rutteman, heel erg bedankt voor de mooie en eervolle uitvaart die jij hebt verzorgd voor mijn vader.

Stephan

Waardig en precies volgens onze wensen

We zijn zeer tevreden over de begeleiding, verzorging en afhandeling. Vanaf het telefonisch melden van overlijden tot en met de persoonlijke begeleiding, het verzorgen van de overledene en het waardig afscheid nemen. Zonder hierom gevraagd te hebben, werd er door 1 van de heren op een prachtige manier een dankwoord uitgesproken tijdens het uitgeleide doen van onze dierbare overledene door een erehaag van bewoners en verzorgers in het verzorgingshuis. Het was prachtig, hartelijk dank!

Nel

Goed, maar een beetje later, maar dat kan gebeuren

Er was nog geen kist, maar was een afspraak kort van te voren. Personeel heel lief, toevallige een buurmeisje van mij van de overkant van de straat, en ism Hospice was het een mooi afscheid nemen van mijn vrien, en was zo mooi, dat ik besloot om het daarbij te laten. Vriend was vroeger DJ en de muziek haperde, hahaha, lulig voor de uitvoerende van de muziek, maar pastte goed bij Gerd. Kleding van jullie personeel perfect, en deden alles er aan om het heel mooi te maken, ondanks geen kist, wel ff een mooie roos op zijn lichaam gelegd, door mijn vorig buurmeisje, Het was goed zo, en geen nabestaanden om nog afscheid te nemen van hem, dus mijn begeleider was er ook heel erg blij mee dat ik het hier bij liet. Hij zij, mooier dan dit, krijgen we niet. En ik zei, we gaan ff niet met ons tweetjes naar die kist staan staren, Alleen maar extra verdriet, dit is goed zo, ook dankzij medewerking van de hospice en jullie personeel

Saskia

Uitstekend

Prima geregelde eenvoudige maar toch respectvolle uitvaart zonder bijzonderheden, geheel volgens de wens van de overledene.

Anton

Geweldig lieve mensen.

Alles fantastisch geregeld, zeer betrokken met iedereen in de familie. Voelde heel fijn en vertrouwd.

Caroline de Groot

Met respect verlopen en doen wat er afgesproken is

Ik heb de uitvaart van mijn schoonzus destijds voor mijn broer online geregeld. Daardoor was het met communiceren iets ´lastiger´ omdat ik alles weer aan mijn broer per telefoon moest doorgeven. Maar ondanks dat kwamen we er goed uit en is de uitvaart en het pakket waarvoor we gekozen hadden naar wens en tevredenheid verlopen. Even een misverstand van mijn kant: koeling gedurende de hele periode. Daar zou ik achter zetten: in het crematorium. Dan is het duidelijker. mvrgr en dank aan het team Uitvaart24

Marja van der Gouw

Niet O als gewenst

We hadden jullie gebeld. Doordat we de andere uitvaartverzekering niet te pakken kregen. Toen jullie kwamen werd er gezegd dat me moedernaar Den Haag ging. Daar waren we helemaal niet blij mee. We hadden liever gezien dat ze in Dordrecht was gebleven waar ze thuis hoorde. Maar dat is helaas anders gelopen

Elizabeth Rijsdijk - Jiskoot

Hele goede begeleiding

Vanaf het begin tot het eind super begeleiding gehad. Alles werd goed geregeld volgens onze wensen.

Nicole

Voldoende

De uitvaartverzorgster was prima , vond het wel vervelend zelf de kaarten te moeten regelen

Marian

Prima

Het was allemaal korrelt geregeld zoals ik had verwacht

wim

Geen moment het gevoel gehad dat er iets mis kon gaan of vergeten kon worden.

In 2017 heeft Uitvaart24 de uitvaart van mijn moeder verzorgd en dit was heel goed bevallen. Na het overlijden van mijn vader dit jaar wederom gekozen voor Uitvaart24 en deze keuze was juist. De uitvaart werd deze keer verzorgd door Corinne Jonkers. Een uiterst betrokken, begripvol en prettig persoon met verstand van zaken.

Marc