Wat vinden onze opdrachtgevers van Uitvaart24?

Wij vinden het belangrijk om te weten wat onze opdrachtgevers van ons en onze dienstverlening vinden. Hierdoor zijn eerdere ervaringen niet allen inzichtelijk voor anderen, maar kunnen wij onze dienstverlening constant verbeteren. Omdat wij geloven in heldere communicatie zijn alle ervaringen voor iedereen inzichtelijk en maken wij gebruik van Klantenvertellen voor het verzamelen van reviews.

De meest recente reviews kunt u hier onder vinden.

Wenst u een beoordeling te schrijven? Of heeft u een vraag naar aanleiding van het lezen van een ervaring? Maak dan de keuze uit één van de onderstaande opties.

Zorgzaam en persoonlijk

Mijn moeder is op 7 juni overleden, onverwacht maar ook weer niet. Geen tijd meer om te zeggen wat ik wilde zeggen, Geen tijd meer om elkaar te knuffelen. Die dag stond mijn wereld stil. Wat nu? Er moest zoveel geregeld worden terwijl je zelf geen idee hebt waar je moet beginnen. En daar was op zaterdagmiddag Anneke Kroon. Zij heeft me zo geholpen met alles waar je niet aandenkt op een zorgzame lieve manier waardoor zij echt een plekje in mijn hart heeft en houdt. Anneke ik kan je niet zeggen hoe dankbaar ik de jongens en nel jou zijn voor alles wat je hebt gedaan. Jij gaf mama een buiging tijdens de plechtigheid Ik maak een buiging voor jou. Dikke knuffel Marieke Lievegoed

Marieke Gisteren

Uitstekend

Het is zo belangrijk dat je in een periode van verdriet, liefdevol en goed wordt bijgestaan. Dat hebben wij bij Uitvaart24 mogen ervaren na het overlijden van onze moeder. Corinne, Tamar en andere medewekers: heel veel dank voor jullie hulp en steun.

Karin, Yvonne, Ellen Gisteren

Alles top geregeld

Vanaf het begin tot het einde was alles perfect geregeld door Thea van Veenschoten. Ze had alle tijd en begrip voor ons. En mooi dat we een 24 uurs rouwkamer tot onze beschikking hadden. Ze is een heel sympathieke vrouw die hart heeft voor de rouwende

Dick van de Berkt 22 juni 2024

Heel mooi afscheid en goed verzorgd top

Goed verzorgd mijn zusje heeft een mooi afscheid gekregen zoals zij ook verdient heeft heel respectvol en waardig

Tamara Bouman 22 juni 2024

Totaalverzorgd uitstekend gedaan

Alles is ons uit hsnden genomen. We hebben niets meer zelf hoeven doen. Maikel de uitvaartleider was in een woord gewoon geweldig. Jullie hebben er een toch nog mooie dag van gemaakt. BEDANKT ALLEMAAL.

Jan 22 juni 2024

Fantastisch georganiseerd

De uitvaart was perfect georganiseerd er werd goe rekening gehouden met de wensen van de nabestaande in een woord geweldig.

Henk Heemeijer 20 juni 2024

Een mooie uitvaart werd verzorgd door een lieve en betrokken uitvaartverzorgster Corinne

Zie boven…

Patrick 20 juni 2024

Nemen de zorg van je over

Vanaf het eerste contact had ik het gevoel dat veel mogelijk was en men op een zorgzame manier met mij meedacht.

Marja 20 juni 2024

Uitstekende en respectvolle begeleiding gehad

In deze moeilijke tijd zijn wij als familie respectvol en uitstekend begeleid, zowel bij het eerste contact als de verzorgers van onze dierbare en daarna door uitvaartbegeleider Corinne.

Marja 18 juni 2024

Uitstekend

Niets dan lof, met name voor Anita Gromme die ons in de voorbereiding heel goed heeft geholpen en voor de fijne begeleiding van Maikel Naarden tijdens de uitvaart van onze moeder. Mede dankzij hen kijken wij met een goed gevoel terug.

Marjanne 18 juni 2024

Heel fijn!

Alles is keurig en correct naar onze wens uitgevoerd. Hele vriendelijke en betrokken medewerkers. Ontzettend bedankt voor alles.

Linda 18 juni 2024

Heel goed!

Prima bedrijf,no nonsense en geen poes pas het is wat het is. Ik heb zelf veel geregeld en dit bedrijf deed de moeilijke dingen tegen een redelijk tarief.

Nelly Wams 18 juni 2024

Geweldig

Zeer goed geholpen, alles naar eigen wensen en crematie goed inelkaar gezet Ingrid bedankt voor alle steun, hulp en begeleiding van moeders laatste reis.

Linda Heijnen-Janssen 17 juni 2024

Fijn contact

Mijn wens was een stille crematie voor mijn moeder. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, bij vragen kon ik altijd nog bij hem trechter mocht dit nodig zijn geweest.

Suzanne 17 juni 2024

Zeer goed

Goede begeleiding,in vergelijking met anderen ook een redelijke prijs. De bespreking mbt mijn wensen zijn allemaal uitgevoerd. Op de dag van de uitvaart begeleid door Corinne op een hele fijne persoonlijke manier,alsof je elkaar al heel lang kende.

Martha 17 juni 2024