Begrafenis in Den Helder

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een begrafenis in Den Helder en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Den Helder.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis in Den Helder.

Zo regelt u een begrafenis in Den Helder

Voor het regelen van een begrafenis in Den Helder staat Uitvaart24 voor u klaar. De juiste hulp en ondersteuning is belangrijk bij het organiseren van een begrafenis. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u alle ruimte en tijd heeft om het afscheid te verwerken. U neemt de eerste stap door contact met ons op te nemen of onze keuzehulp in te schakelen. Samen zorgen we dat uw begrafenis in Den Helder aan alle wensen voldoet.

Ervaringen van anderen in Den Helder met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

Helder, eerlijk, oprecht en bekwaam

Ons moeder had gekozen voor een 'technische crematie' Haar wens konden we vervullen toen we de website van Uitvaart24 tegenkwamen. we hebben een aantal van derg...

Edith

Vriendelijke medewerkers

Heel prettige ervaring. Goede heldere afspraken die nageleefd worden. Duidelijke website zonder vervelende verrassingen. Prettig geholpen door stuk voor stuk v...

Saskia

9

Correct in directe hulp na overlijden, prettige tel. contacten, duidelijke uitleg over de gang van zaken, tav. gemaakte afspraken en kosten; helder en transpara...

Jaap

10

Vanaf het eerste contact t/m contact na afloop crematie heb ik een goed gevoel overgehouden aan de begeleiding. met name het gevoel richting nabestaande heeft m...

Erven Mevr.Hollander Bouma

9

Zeer snel in handelen, communicatie en reacties. Heldere afspraken. Transparant in tarieven. Zeer prettige uitvoering en persoonlijk contact.

Paul

9

Prima geregeld en met veel respect is alles gegaan. Bedankt!

Bianca

10

Heel meelevend en behulpzaam. Met ideeën komen en je de ruimte geven om na te denken. Altijd kunnen bellen. Kostenplaatje helder. Mijn man was heel mooi gemaakt...

Joyce

10

Na het overlijden van onze moeder van 89 jaar paste de begrafenisondernemer Patsy de uitvaart aan op onze bescheiden wensen. Onduidelijkheden die na drie dagen ...

J.

9

Heel fijn contact, zowel vooraf als direct na het overlijden. Alles heel duidelijk en helder, ook financieel. Zeer waardige en professionele verzorging en uitge...

Alex

10

Ik twijfelde om met een goedkope budget uitvaart in zee te gaan om de uitvaart van mijn vrouw te regelen, maar alles was perfect geregeld en zoals afgesproken. ...

anoniem
Dochter en oma bij een uitvaart

Begraafplaatsen in en rondom Den Helder

Uitvaart24 verzorgt uw begrafenis in de gemeente Den Helder tot in de puntjes. Met begraafplaatsen in of rondom Den Helder, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld bij [begraafplaatsen] of uiteraard een begraafplaats naar uw wens. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per begraafplaats in Den Helder.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een begrafenis in Den Helder

Voor een begrafenis in Den Helder hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder afscheid is namelijk anders. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid wat u kunt uitbreiden met extra diensten. Een gemiddelde begrafenis in Den Helder kost € 5.800,-. De kosten voor de begrafenis zijn dus afhankelijk van welk pakket en welke aanvullende diensten u kiest.

Lichtstraal rustige omgeving
Twee oude mensen

Overlijden melden in Den Helder

Wilt u een overlijden melden in Den Helder? Hiervoor zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Samen plannen we een geschikt moment waarop we de wensen voor de begrafenis bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Noord-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde begrafenis in Den Helder voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ook staat persoonlijk contact bij ons in een hoog vaandel. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Den Helder en zijn bekend met de wijken De Kooy, Friese Buurt, Visbuurt en nog vele andere in Den Helder. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen omtrent een begrafenis in Den Helder

Bij het regelen van een begrafenis in Den Helder, komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis in Den Helder?

Een begrafenis in Hardenberg kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,-. Gemiddeld kost een begrafenis in Hardenberg € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.