Begrafenis in Dongen

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een begrafenis in Dongen en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Dongen.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis in Dongen.

Zo regelt u een begrafenis in Dongen

Voor het regelen van een begrafenis in Dongen staat Uitvaart24 voor u klaar. De juiste hulp en ondersteuning is belangrijk bij het organiseren van een begrafenis. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u alle ruimte en tijd heeft om het afscheid te verwerken. U neemt de eerste stap door contact met ons op te nemen of onze keuzehulp in te schakelen. Samen zorgen we dat uw begrafenis in Dongen aan alle wensen voldoet.

Ervaringen van anderen in Dongen met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Arianne is vanaf moment 1 zeer betrokken geweest bij het regelen van de uitvaart van onze vader. Duidelijk, attent, geduldig en altijd bereikbaar hoe laat het o...

Rowin

8

Prima organisatie. En inderdaad, geen verassingen achteraf. Alle zaken zoals besproken zijn zonder problemen uitgevoerd. Complimenten

A.

10

Dank namens onze hele familie. We hebben, mede dankzij jullie hulp en ondersteuning waar nodig, waardig afscheid kunnen nemen.

N

6

Inleidend en afsluitend woord van de uitvaartleudster tijdens uitvaart waren generiek en niet aangepast aan de overledene. Dit mag veel persoonlijker!

Boris

10

Heel klantvriendelijk en beleefd aan de telefoon. Alles goed geregeld.

José

9

Nette snelle afwerking. Goede uitleg van procedures.

Ben

Pima verzorgd

Ik had er nog nooit van gehoord maar voor een budget uitvaart vond ik de prijs verhouding uitstekend . Zeker als je weinig te besteden hebt. En zeer vriendel...

willem

Alles is naar wens geregeld en ook uitgevoerd!

Vanwege zeer goede ervaringen met de crematie van mijn vader 10 jaar geleden ; nu wederom een beroep gedaan op uitvaart24. Ze hebben hun naam hoog gehouden en a...

Henny

Netjes alles geregeld

Midden in de nacht snel bereikbaar en alles werd goed en netjes geregeld

Daphne de launay

Ondersteunend

Mijn ervaring met UItvaart24 was over het algemeen vrij goed. Met een paar kanttekeningen. De medewerkers die mijn overleden moeder kwamen verzorgen waren zeer ...

Sandra Timmermans
Dochter en oma bij een uitvaart

Begraafplaatsen in en rondom Dongen

Uitvaart24 verzorgt uw begrafenis in de gemeente Dongen tot in de puntjes. Met begraafplaatsen in of rondom Dongen, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld bij [begraafplaatsen] of uiteraard een begraafplaats naar uw wens. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per begraafplaats in Dongen.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een begrafenis in Dongen

Voor een begrafenis in Dongen hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder afscheid is namelijk anders. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid wat u kunt uitbreiden met extra diensten. Een gemiddelde begrafenis in Dongen kost € 5.800,-. De kosten voor de begrafenis zijn dus afhankelijk van welk pakket en welke aanvullende diensten u kiest.

Lichtstraal rustige omgeving
Twee oude mensen

Overlijden melden in Dongen

Wilt u een overlijden melden in Dongen? Hiervoor zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Samen plannen we een geschikt moment waarop we de wensen voor de begrafenis bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Noord-Brabant

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde begrafenis in Dongen voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ook staat persoonlijk contact bij ons in een hoog vaandel. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Dongen en zijn bekend met de wijken Dongen Centrum, 's Gravenmoer, Dongen-Vaart en nog vele andere in Dongen. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen omtrent een begrafenis in Dongen

Bij het regelen van een begrafenis in Dongen, komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis in Dongen?

Een begrafenis in Hardenberg kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,-. Gemiddeld kost een begrafenis in Hardenberg € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.