Begrafenis in Franekeradeel

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een begrafenis in Franekeradeel en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Franekeradeel.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis in Franekeradeel.

Zo regelt u een begrafenis in Franekeradeel

Voor het regelen van een begrafenis in Franekeradeel staat Uitvaart24 voor u klaar. De juiste hulp en ondersteuning is belangrijk bij het organiseren van een begrafenis. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u alle ruimte en tijd heeft om het afscheid te verwerken. U neemt de eerste stap door contact met ons op te nemen of onze keuzehulp in te schakelen. Samen zorgen we dat uw begrafenis in Franekeradeel aan alle wensen voldoet.

Ervaringen van anderen in Franekeradeel met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Was prima in orde

Henk

9

Uitstekende kwaliteit en piëteit, met name mevrouw den Oudsten, maar ook het "hoofdkantoor " Chapeau! !!

dha

9

Wij bevelen Uw organisatie gaarne aan.

P

10

De ervaring was zeer goed, ook omdat het bij mijn vader zo goed ging, hebben we weer voor jullie gekozen. We vonden het fijn dat Marise ons weer kon helpen.We k...

Jettie

10

ik jvdzee ben zeer te vreden over de communicatie

jan

10

Wat een trieste ervaring je kind te.moeten verliezen maar wat zijn wij als famile lief,goed, begripvol, deskundig en menselijk begeleid in deze zware tijd,mijn ...

Hanny

Een warm afscheid in alle rust en liefde

Wij hebben dankzij uitvaart24 een ontzettend fijne en warme laatste herinnering aan onze geliefde naaste. Goed bereikbaar en geen vraag is te gek. Alles is so...

Irene van der wa

Goede begeleiding, altijd bereikbaar, respectvol

het afscheidshuis vond ik geweldig. vooral de mogelijkheden die er waren om in alle rust afscheid te kunnen nemen van je geliefde.

evie

Denkt goed mee met uitvaart regeling.

Goede begeleiding bij uitvaart. Ook op afstand (Leeuwarden / Den Haag) regelen van een crematie.

Michel Bonnema

Super tevreden.

We zijn tijdens het overlijden van mijn moeder super goed begeleid.

Jenny
Dochter en oma bij een uitvaart

Begraafplaatsen in en rondom Franekeradeel

Uitvaart24 verzorgt uw begrafenis in de gemeente Waadhoeke tot in de puntjes. Met begraafplaatsen in of rondom Franekeradeel, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld bij [begraafplaatsen] of uiteraard een begraafplaats naar uw wens. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per begraafplaats in Franekeradeel.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een begrafenis in Franekeradeel

Voor een begrafenis in Franekeradeel hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder afscheid is namelijk anders. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid wat u kunt uitbreiden met extra diensten. Een gemiddelde begrafenis in Franekeradeel kost € 5.800,-. De kosten voor de begrafenis zijn dus afhankelijk van welk pakket en welke aanvullende diensten u kiest.

Lichtstraal rustige omgeving
Twee oude mensen

Overlijden melden in Franekeradeel

Wilt u een overlijden melden in Franekeradeel? Hiervoor zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Samen plannen we een geschikt moment waarop we de wensen voor de begrafenis bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Friesland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde begrafenis in Franekeradeel voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ook staat persoonlijk contact bij ons in een hoog vaandel. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Franekeradeel en zijn bekend met de wijken Franeker, Tzum, Harlingen en nog vele andere in Franekeradeel. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen omtrent een begrafenis in Franekeradeel

Bij het regelen van een begrafenis in Franekeradeel, komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis in Franekeradeel?

Een begrafenis in Hardenberg kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,-. Gemiddeld kost een begrafenis in Hardenberg € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.