Begrafenis in Gouda

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een begrafenis in Gouda en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Gouda.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis in Gouda.

Zo regelt u een begrafenis in Gouda

Voor het regelen van een begrafenis in Gouda staat Uitvaart24 voor u klaar. De juiste hulp en ondersteuning is belangrijk bij het organiseren van een begrafenis. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u alle ruimte en tijd heeft om het afscheid te verwerken. U neemt de eerste stap door contact met ons op te nemen of onze keuzehulp in te schakelen. Samen zorgen we dat uw begrafenis in Gouda aan alle wensen voldoet.

Ervaringen van anderen in Gouda met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

9

Zeer deskundig. respect vol. Geeft een vertrouwd gevoel. Familie heel tevreden

Henk

10

Onlangs heb ik een crematie moeten regelen voor een dierbare die pas is overleden. Alles was tot in de puntjes geregeld. Geen opdringerige verkooppraatjes en ge...

Richard

7

er is wel wat langs me kaar heen gegaan

marina

9

Prima en snel geregeld. Goed contact over hoe alles gaat verlopen.

Gido

9

Een hele goeie ervaring vriendelijk duidelijk alles op tijd vlgs afspraak. Op de dag zelf een heel mooi welkoms woord en lief gesproken geweldige man zo lief/v...

Esther

Slecht

Geen postzegels bij de enveloppen, alles zelf regelen, in een garage de kist sluiten geen begeleiding van uitvaart 24. Vooraf betalen terwijl de crematie nog ni...

Diana

Vriendelijk, correct, meedenkend en hoor een jette prijs.

Daar is niets aan toe te voegen.

HP

Maatwerk tegen scherpe prijs.

Na een vastloper met een andere uitvaartondernemer ( slikken of stikken qua prijs) via internet gevonden en in twee telefoontjes alles geregeld wat we nodig von...

Henk

Fijne ervaring, alles verliep zoals besproken

Je krijgt van te voren een overzicht wat alle afgesproken wensen met daarbij per wens wat het kost. Medewerkers gaan heel empatisch en respectvol met de overle...

marleen rietveld

Een voorbeeldige uitvaart met professionele topservice

Omdat we geen groot budget hadden voor de uitvaart van mijn vader kwamen we via google bij Uitvaart24 terecht. Met enige scepsis, omdat zij ver onder de prijzen...

Edwin
Dochter en oma bij een uitvaart

Begraafplaatsen in en rondom Gouda

Uitvaart24 verzorgt uw begrafenis in de gemeente Gouda tot in de puntjes. Met begraafplaatsen in of rondom Gouda, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld bij [begraafplaatsen] of uiteraard een begraafplaats naar uw wens. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per begraafplaats in Gouda.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een begrafenis in Gouda

Voor een begrafenis in Gouda hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder afscheid is namelijk anders. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid wat u kunt uitbreiden met extra diensten. Een gemiddelde begrafenis in Gouda kost € 5.800,-. De kosten voor de begrafenis zijn dus afhankelijk van welk pakket en welke aanvullende diensten u kiest.

Lichtstraal rustige omgeving
Twee oude mensen

Overlijden melden in Gouda

Wilt u een overlijden melden in Gouda? Hiervoor zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Samen plannen we een geschikt moment waarop we de wensen voor de begrafenis bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde begrafenis in Gouda voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ook staat persoonlijk contact bij ons in een hoog vaandel. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Gouda en zijn bekend met de wijken Goverwelle, Korte Akkeren, Kort Haarlem en nog vele andere in Gouda. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen omtrent een begrafenis in Gouda

Bij het regelen van een begrafenis in Gouda, komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis in Gouda?

Een begrafenis in Hardenberg kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,-. Gemiddeld kost een begrafenis in Hardenberg € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.