Begrafenis in Leidschendam Voorburg

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een begrafenis in Leidschendam Voorburg en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Leidschendam Voorburg.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis in Leidschendam Voorburg.

Zo regelt u een begrafenis in Leidschendam Voorburg

Voor het regelen van een begrafenis in Leidschendam Voorburg staat Uitvaart24 voor u klaar. De juiste hulp en ondersteuning is belangrijk bij het organiseren van een begrafenis. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u alle ruimte en tijd heeft om het afscheid te verwerken. U neemt de eerste stap door contact met ons op te nemen of onze keuzehulp in te schakelen. Samen zorgen we dat uw begrafenis in Leidschendam Voorburg aan alle wensen voldoet.

Ervaringen van anderen in Leidschendam Voorburg met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

9

Dankzij Uitvaart24 is alles goed geregeld voor de uitvaart van mijn moeder!

C.J.M.

10

Heel mooi geregeld het was de uitvaart van mijn zwager hij woonde in Den Haag

Jolanda

9

Zeer goed bereikbaar, uitstekende service van de medewerkers. In het bijzonder Mariese stal de show. Voortreffelijke dame

Herman

9

Uitvaart24 heeft er voor gezorgd dat wij ondanks ons lage budget alsnog een waardige uitvaart hebben kunnen organiseren.

Julia

10

Zeer adequaat en zonder overbodige poespas geholpen tegen een zeer scherp tarief. Buitengewoon tevreden.

J.

9

Empathische attitude. Zeer Communicatief en informatief werkend. Correcte maar warme tegemoettreding. Op de ongebruikelijkste uren ( na kantoortijden ) bereid ...

hans

9

Kan niet anders zeggen dat de uitvaart van mijn moeder perfect is verlopen. Alle lof voor Uitvaart24 en met name voor de uitvaartleider Anne Wieb Wijnsma.

Marc

9

Zeer snel in handelen, communicatie en reacties. Heldere afspraken. Transparant in tarieven. Zeer prettige uitvoering en persoonlijk contact.

Paul

8

Prima firma. Goed afspraken mee te maken.

Carla

10

Keurig

Ronald
Dochter en oma bij een uitvaart

Begraafplaatsen in en rondom Leidschendam Voorburg

Uitvaart24 verzorgt uw begrafenis in de gemeente Leidschendam Voorburg tot in de puntjes. Met begraafplaatsen in of rondom Leidschendam Voorburg, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld bij [begraafplaatsen] of uiteraard een begraafplaats naar uw wens. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per begraafplaats in Leidschendam Voorburg.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een begrafenis in Leidschendam Voorburg

Voor een begrafenis in Leidschendam Voorburg hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder afscheid is namelijk anders. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid wat u kunt uitbreiden met extra diensten. Een gemiddelde begrafenis in Leidschendam Voorburg kost € 5.800,-. De kosten voor de begrafenis zijn dus afhankelijk van welk pakket en welke aanvullende diensten u kiest.

Lichtstraal rustige omgeving
Twee oude mensen

Overlijden melden in Leidschendam Voorburg

Wilt u een overlijden melden in Leidschendam Voorburg? Hiervoor zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Samen plannen we een geschikt moment waarop we de wensen voor de begrafenis bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde begrafenis in Leidschendam Voorburg voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ook staat persoonlijk contact bij ons in een hoog vaandel. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Leidschendam Voorburg en zijn bekend met de wijken Bovenveen, Prinsenhof, Prinsenhof en nog vele andere in Leidschendam Voorburg. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen omtrent een begrafenis in Leidschendam Voorburg

Bij het regelen van een begrafenis in Leidschendam Voorburg, komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis in Leidschendam Voorburg?

Een begrafenis in Hardenberg kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,-. Gemiddeld kost een begrafenis in Hardenberg € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.