Begrafenis in Lelystad

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een begrafenis in Lelystad en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Lelystad.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis in Lelystad.

Zo regelt u een begrafenis in Lelystad

Voor het regelen van een begrafenis in Lelystad staat Uitvaart24 voor u klaar. De juiste hulp en ondersteuning is belangrijk bij het organiseren van een begrafenis. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u alle ruimte en tijd heeft om het afscheid te verwerken. U neemt de eerste stap door contact met ons op te nemen of onze keuzehulp in te schakelen. Samen zorgen we dat uw begrafenis in Lelystad aan alle wensen voldoet.

Ervaringen van anderen in Lelystad met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Onze uitvaartverzorger Anne Wieb heeft het gewoon geweldig gedaan. In 1 woord fantastisch

Gerda

9

wij zijn in 3 maanden tijd onze beide ouders verloren en zijn zo goed geholpen..dat we nu nog contact hebben met de gene die ons heeft geholpen..hij stond dag e...

jolanda

10

Heel mooi geregeld het was de uitvaart van mijn zwager hij woonde in Den Haag

Jolanda

9

We zijn heel tevreden over de de verloop vanaf het begin tot het eind mvg janda scheffers en familie

Janda

10

Mijn moeder was zoals meerdere oudere onderverzekerd Gelukkig kregen wij via een collega van mijn zus dit adres door Gelukkig deze organisatie heeft ons zo go...

Sophia

10

Allees perfect gegaan beter dan ik verwacht

Vitali

10

Zowel voor, tijdens en na de uitvaart was de hulp en begeleiding verbluffend goed. Alles ging met de grootste mate van begrip en met groot respect voor de overl...

Lien

9

Na het overlijden van mijn vader (toch nog onverwachts) via internet terechtgekomen bij Uitvaart24. Ondanks het late tijdstip direct contact opgenomen waarna al...

Peter

10

Ondanks allerlei tegenslagen, die buiten de invloedssfeer van Uitvaart24 lagen, hebben we dankzij uw inspanningen onze moeder en oma een mooi afscheid kunnen ge...

Cor

9

Goed geregeld Door feestdagen een beetje moeilijke communicatie en wisseling van kontakt personen. De begeleider op de dag van uitvaart was erg goed

Nico
Dochter en oma bij een uitvaart

Begraafplaatsen in en rondom Lelystad

Uitvaart24 verzorgt uw begrafenis in de gemeente Lelystad tot in de puntjes. Met begraafplaatsen in of rondom Lelystad, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld bij [begraafplaatsen] of uiteraard een begraafplaats naar uw wens. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per begraafplaats in Lelystad.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een begrafenis in Lelystad

Voor een begrafenis in Lelystad hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder afscheid is namelijk anders. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid wat u kunt uitbreiden met extra diensten. Een gemiddelde begrafenis in Lelystad kost € 5.800,-. De kosten voor de begrafenis zijn dus afhankelijk van welk pakket en welke aanvullende diensten u kiest.

Lichtstraal rustige omgeving
Twee oude mensen

Overlijden melden in Lelystad

Wilt u een overlijden melden in Lelystad? Hiervoor zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Samen plannen we een geschikt moment waarop we de wensen voor de begrafenis bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Flevoland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde begrafenis in Lelystad voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ook staat persoonlijk contact bij ons in een hoog vaandel. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Lelystad en zijn bekend met de wijken Noordersluis, Hanzepark, Botter en nog vele andere in Lelystad. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen omtrent een begrafenis in Lelystad

Bij het regelen van een begrafenis in Lelystad, komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis in Lelystad?

Een begrafenis in Hardenberg kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,-. Gemiddeld kost een begrafenis in Hardenberg € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.