Begrafenis in Nieuw-Vennep

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een begrafenis in Nieuw-Vennep en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Nieuw-Vennep.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis in Nieuw-Vennep.

Zo regelt u een begrafenis in Nieuw-Vennep

Voor het regelen van een begrafenis in Nieuw-Vennep staat Uitvaart24 voor u klaar. De juiste hulp en ondersteuning is belangrijk bij het organiseren van een begrafenis. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u alle ruimte en tijd heeft om het afscheid te verwerken. U neemt de eerste stap door contact met ons op te nemen of onze keuzehulp in te schakelen. Samen zorgen we dat uw begrafenis in Nieuw-Vennep aan alle wensen voldoet.

Ervaringen van anderen in Nieuw-Vennep met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

We are grateful for the very professional and at the same time very humane approach by all the staff of Utivaart24 involved, during what was an immensely diffic...

Stergios

10

Hartelijk, ontspannen en meedenkend. Een luisterend oor meteen bereikbaar een zeer mooi afscheid verzorgd. Niets is onbespreekbaar en een zeer grote kennis van ...

Martin

Respectvol en hulpvaardig

Begripvolle medewerkers die bijzonder respectvol handelden op elk gebied.

SU Helbig

Prima begeleiding

Prima begeleiding . Mooi afscheid, goed geregeld en mooi gesproken. De catering na afloop was ook prima. Kortom een mooie herinnering voor ons als familie.

Yvonne

.

.

L

Alles op zeer korte termijn perfect geregeld

Geconfronteerd met een overlijden van een vader waar geen enkel contact mee was en die niets geregeld had moest er zeer snel gehandeld worden om aan de wettelij...

Tom

Jullie zijn warm, professioneel, helder in de communicatie en heel goed te bereiken.

Voor mijn moeder hebben we de stille uitvaart gekozen. De waardige manier waarmee jullie haar lichaam behandelden en de oprechte warmte die mijn tantes ervaren ...

Milou

Ontzettend mooi geregeld

Ik ben ontzettend tervreden hoe de uitvaart verlopen is van mijn vader. Alles wat je maar zou willen is mogelijk en ze zijn een goed luisterend oor. Ook zijn he...

Chantal

Zeer vriendelijke mevrouw die mee dacht

Ben zeer goed geholpen ga zo door

Michel

Zorgzaam, liefdevol en respectvol

Al het contact verlies erg vriendelijk en heel erg begripvol. Alles was tot in de puntjes verzorgt en werd met enorm veel warmte en respect uitgevoerd. Niets an...

Daphne
Dochter en oma bij een uitvaart

Begraafplaatsen in en rondom Nieuw-Vennep

Uitvaart24 verzorgt uw begrafenis in de gemeente Haarlemmermeer tot in de puntjes. Met begraafplaatsen in of rondom Nieuw-Vennep, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld bij [begraafplaatsen] of uiteraard een begraafplaats naar uw wens. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per begraafplaats in Nieuw-Vennep.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een begrafenis in Nieuw-Vennep

Voor een begrafenis in Nieuw-Vennep hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder afscheid is namelijk anders. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid wat u kunt uitbreiden met extra diensten. Een gemiddelde begrafenis in Nieuw-Vennep kost € 5.800,-. De kosten voor de begrafenis zijn dus afhankelijk van welk pakket en welke aanvullende diensten u kiest.

Lichtstraal rustige omgeving
Twee oude mensen

Overlijden melden in Nieuw-Vennep

Wilt u een overlijden melden in Nieuw-Vennep? Hiervoor zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Samen plannen we een geschikt moment waarop we de wensen voor de begrafenis bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Noord-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde begrafenis in Nieuw-Vennep voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ook staat persoonlijk contact bij ons in een hoog vaandel. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Nieuw-Vennep en zijn bekend met de wijken Pionier, Kabel, Spoorzicht en nog vele andere in Nieuw-Vennep. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen omtrent een begrafenis in Nieuw-Vennep

Bij het regelen van een begrafenis in Nieuw-Vennep, komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis in Nieuw-Vennep?

Een begrafenis in Hardenberg kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,-. Gemiddeld kost een begrafenis in Hardenberg € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.