Begrafenis in Noordwijk

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een begrafenis in Noordwijk en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Noordwijk.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis in Noordwijk.

Zo regelt u een begrafenis in Noordwijk

Voor het regelen van een begrafenis in Noordwijk staat Uitvaart24 voor u klaar. De juiste hulp en ondersteuning is belangrijk bij het organiseren van een begrafenis. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u alle ruimte en tijd heeft om het afscheid te verwerken. U neemt de eerste stap door contact met ons op te nemen of onze keuzehulp in te schakelen. Samen zorgen we dat uw begrafenis in Noordwijk aan alle wensen voldoet.

Ervaringen van anderen in Noordwijk met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

Een kleine ingetogen uitvaart werd een volwaardig warm afscheid

Maikel Naarden was onze uitvaartleider en heeft voo ons een onvergetelijk warm afscheid verzorgd. Zijn woorden waren pakkend en passend. We hebben voor het afsc...

Jan-Karel

Fijn contact

Mijn wens was een stille crematie voor mijn moeder. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, bij vragen kon ik altijd nog bij hem trechter mocht dit nodig zijn g...

Suzanne

10

Een vakkundig bedrijf die de zaken keurig afhandelt waardoor het rouwproces niet wordt verstoord door beslommeringen. zeer correct allemaal.

Z

10

Mijn moeder was zoals meerdere oudere onderverzekerd Gelukkig kregen wij via een collega van mijn zus dit adres door Gelukkig deze organisatie heeft ons zo go...

Sophia

9

de uitvaart van mijn schoonzus was heel mooi en super verzorgd kan niet anders zeggen

ellie

9

Boven verwachting. Zeer vakkundig en respectvol. Tip: uitleg en/of kleine handleiding koelbaar.

Vera

10

Na het overlijden van onze moeder van 89 jaar paste de begrafenisondernemer Patsy de uitvaart aan op onze bescheiden wensen. Onduidelijkheden die na drie dagen ...

J.

10

Uitvaart24 heb ik gevonden op internet. Wat ben ik blij dat ik met deze uitvaartleiders Annemieke , Andries en vele andere van het kantoor in zee ben gegaan. Z...

T

10

Heel fijn behandeld. Goede communicatie. Hulpvaardig en de uitvaart zelf was ook heel fijn begeleid. Dank hiervoor!

Nick

9

In onze situatie bleek vader niet verzekerd te zijn voor een uitvaart. Uitvaart24 is hierin voor ons een goede betaalbare oplossing geweest. Zij hebben gezorgd ...

Coby
Dochter en oma bij een uitvaart

Begraafplaatsen in en rondom Noordwijk

Uitvaart24 verzorgt uw begrafenis in de gemeente Noordwijk tot in de puntjes. Met begraafplaatsen in of rondom Noordwijk, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld bij [begraafplaatsen] of uiteraard een begraafplaats naar uw wens. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per begraafplaats in Noordwijk.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een begrafenis in Noordwijk

Voor een begrafenis in Noordwijk hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder afscheid is namelijk anders. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid wat u kunt uitbreiden met extra diensten. Een gemiddelde begrafenis in Noordwijk kost € 5.800,-. De kosten voor de begrafenis zijn dus afhankelijk van welk pakket en welke aanvullende diensten u kiest.

Lichtstraal rustige omgeving
Twee oude mensen

Overlijden melden in Noordwijk

Wilt u een overlijden melden in Noordwijk? Hiervoor zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Samen plannen we een geschikt moment waarop we de wensen voor de begrafenis bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde begrafenis in Noordwijk voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ook staat persoonlijk contact bij ons in een hoog vaandel. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Noordwijk en zijn bekend met de wijken Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en nog vele andere in Noordwijk. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen omtrent een begrafenis in Noordwijk

Bij het regelen van een begrafenis in Noordwijk, komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis in Noordwijk?

Een begrafenis in Hardenberg kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,-. Gemiddeld kost een begrafenis in Hardenberg € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.