Begrafenis in Zutphen

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een begrafenis in Zutphen en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Zutphen.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis in Zutphen.

Zo regelt u een begrafenis in Zutphen

Voor het regelen van een begrafenis in Zutphen staat Uitvaart24 voor u klaar. De juiste hulp en ondersteuning is belangrijk bij het organiseren van een begrafenis. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u alle ruimte en tijd heeft om het afscheid te verwerken. U neemt de eerste stap door contact met ons op te nemen of onze keuzehulp in te schakelen. Samen zorgen we dat uw begrafenis in Zutphen aan alle wensen voldoet.

Ervaringen van anderen in Zutphen met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

9

uitvaart van mijn zuster r.l.vd berghe -dekkers was was heel goed geregeld! uitvaartbegeleider mevrouw milou ,was een geweldige steun nog bedankt.

will

7

Netjes conform de afspraak, als je in stilte gecremeerd wilt worden zonder enige wensen is dit een prima prijs- kwaliteit verhouding.

Truus

Netjes en simpel en waardig

Bijna 4 jr geleden overleed mijn vader onverwachts.Ik moest op kort termijn ineens een crematie regelen iets wat ik nog nooit gedaan had.De tel.contacten waren ...

peter

Prima geregeld; respectvol

Onze moeder wilde een sobere uitvaart zonder franje. Wij kozen voor een besloten afscheid met de dag ervoor een condoleanceavond voor degenen die afscheid van h...

Hendrika

Super

Zeer kundig en betrouwbaar

Hans

Oprechte interesse en betrokkenheid tegen betaalbare prijzen en volledig transparant

Uitvaart24 laat zien dat het regelen van een afscheid dat voldoet aan specifieke wensen ook voor een normaal bedrag kan zolang je het geen probleem vindt dat zi...

Yvelotte

In een verdrietige periode zijn deze mensen een enorme steun

Om online een crematie te regelen doe je niet zo snel. Maar in een gekke tijd ontkom je er bijna niet aan. Ik heb niets meer dan lif. Alles is me uit handen gen...

Sandra Veldhuis

Heel prettig

Zeer goed en fijn, geholpen door deze medewerkers met alles kom wanneer nodig is weer bij deze uitvaart terecht

Hans

Alles prima geregeld

in korte tijd twee uitvaarten in de familie, de eerste keer werden we overvallen en gingen vol het schip in bij een ‘gevestigde naam’ de tweede via uitvaart24 e...

F.H.

Correct en keurig.

Geen bijzonderheden, alles volgens afspraak geregeld.

Max van Eijsden
Dochter en oma bij een uitvaart

Begraafplaatsen in en rondom Zutphen

Uitvaart24 verzorgt uw begrafenis in de gemeente Zutphen tot in de puntjes. Met begraafplaatsen in of rondom Zutphen, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Zoals bijvoorbeeld bij [begraafplaatsen] of uiteraard een begraafplaats naar uw wens. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per begraafplaats in Zutphen.

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een begrafenis in Zutphen

Voor een begrafenis in Zutphen hebben we verschillende pakketten samengesteld. Ieder afscheid is namelijk anders. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid wat u kunt uitbreiden met extra diensten. Een gemiddelde begrafenis in Zutphen kost € 5.800,-. De kosten voor de begrafenis zijn dus afhankelijk van welk pakket en welke aanvullende diensten u kiest.

Lichtstraal rustige omgeving
Twee oude mensen

Overlijden melden in Zutphen

Wilt u een overlijden melden in Zutphen? Hiervoor zijn wij 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Samen plannen we een geschikt moment waarop we de wensen voor de begrafenis bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Gelderland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde begrafenis in Zutphen voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Ook staat persoonlijk contact bij ons in een hoog vaandel. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Zutphen en zijn bekend met de wijken Centrum, Leesten, Waterkwartier en nog vele andere in Zutphen. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen omtrent een begrafenis in Zutphen

Bij het regelen van een begrafenis in Zutphen, komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een begrafenis in Zutphen?

Een begrafenis in Hardenberg kost bij Uitvaart24 tussen de € 1.999,- en € 8.990,-. Gemiddeld kost een begrafenis in Hardenberg € 5.000,-. Dit is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemers.

Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat het begeleiden van een begrafenis anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen. Let op: de kosten van een begrafenis kunnen verschillen door uiteenlopende tarieven van een begraafplaats. Denk hierbij aan het openen en het sluiten van het graf, de kosten voor huur van het graf en onderhoudskosten van het graf.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere uitvaartondernemers?

Door kritisch te zijn op eigen kosten- en organisatiestructuur, inkoop en efficiëntie behaalt Uitvaart24 een gunstig kostenmodel waarvan het voordeel bij de opdrachtgevers wordt gelegd.

Zonder concessies te maken in de dienstverlening krijgt u bij Uitvaart24 een gelijke kwaliteit, al dan niet hoger.

Daarnaast wordt Uitvaart24 met een 9,2 beoordeeld bij meer dan 1750 reviews. Bekijk hier alle reviews.