Crematie in Assen

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Assen en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Assen.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Assen.

Zo regelt u een crematie in Assen

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Assen staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Assen tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Assen met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

Een kleine ingetogen uitvaart werd een volwaardig warm afscheid

Maikel Naarden was onze uitvaartleider en heeft voo ons een onvergetelijk warm afscheid verzorgd. Zijn woorden waren pakkend en passend. We hebben voor het afsc...

Jan-Karel

10

Op een buitengewoon prettige en ontspannen manier zijn wij door Uitvaart24 begeleid en geholpen in deze emotionele moeilijke situatie

Rob

10

Rap in response, in zeer korte tijd was alles geregeld. Ik hoefde nergens naar om te kijken, ik kon samen met mijn familie in alle rust rouwen zonder ergens naa...

Christopher

10

Professioneel, Begripvol, zijn zeer gedreven in het bijstaan en uitvoeren van de wensen van de nabestaanden. Kan alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn.

Albert

10

Vanaf het eerste telefoontje was er volle aandacht. De zorg, de service maar vooral het ontzorgen waren heel fijn. Alles was perfect zoalsafgesproken geregeld e...

D

9

Uitvaart 24 heeft bijgedragen aan het op een passende wijze afscheid nemen van mijn vader en onze opa. We willen het op een eigen originele wijze verzorgen en U...

Raimond

9

De dienstverlening en begeleiding was vanaf eerste contact professioneel en toch persoonlijk. Kan het iedereen aanraden die goed advies op prijs stelt en de mee...

Eric

8

Uitvaart 24, voor al uw gewenste opdrachten in de uitvaart branche.

Wijtze H

10

Wij waren zo'n stel die nog samen de meest moeilijke klus van te voren hebben gedaan, het regelen van een crematie. en als dan Anne Wieb je gesprekpartner is, d...

Anja

9

zeer goed en netjes geregel . bedrijf dat haar verzorgde en in de kist legde had de overledene niet gewassen en plaatje niet ingekregen ,heb na 2 dagen gebeld h...

marja
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Assen

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Assen tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Assen, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Assen of een persoonlijke dienst bij Crematorium Groningen tot een waardig afscheid bij Crematorium Cereshof in Stadskanaal. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Assen of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Assen. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Assen

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Assen verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Assen kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Assen

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Assen, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Assen en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Drenthe

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Assen voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Assen en zijn bekend met de wijken Kloosterveen, Witten, Anreep en nog vele andere in Assen. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Assen

Bij het regelen van een crematie in Assen,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Assen?

Een gemiddelde crematie in Assen kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Assen kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Assen?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Assen.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.