Crematie in Beuningen

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Beuningen en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Beuningen.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Beuningen.

Zo regelt u een crematie in Beuningen

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Beuningen staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Beuningen tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Beuningen met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Heel veel persoonlijke aandacht.

Byron

10

Hele heldere en prettige manier van communiceren. Heb een fijn gevoel bij de dienstverlening van Uitvaart24.

Jasper

9

Persoonlijke benadering, goede verzorging en heldere communicatie

Milan

9

ja, vanwege heldere en vriendelijke bejegening

Rudi

9

In korte tijd in goed overleg bijna alle zaken goed kunnen regelen. Wellicht ter overweging de mogelijkheid van een extra eenvoudige goedkope kist.

Leo

10

Snel, waardig, professioneel, vriendelijk, check, dubbele check (handig omdat je altijd dingen kan vergeten!). Voor ons in Nijmegen was het de oplossing. Bedank...

K

Stukje rust in een hectische tijd

Ik ben zeer tevreden over de diensten (en zorgen) van Uitvaart24. Zij hebben ons een groot deel van de zorgen weg kunnen nemen en daarvoor een stukje rust terug...

Jenna

Goed verzorgde uitvaart

Goed luisterende uitvaartbegeleidster. Mijn wensen tot de uitvaart zijn meegenomen en met gepaste afstand heeft zij de uitvaart begeleid. Het was een waardig af...

Maarten

Ze doen wat ze beloven, voor elk budget.

Vroeger ging je op dansles, alsook dat je een uitvaartverzekering afsloot, met maandelijkse inleg. Wie Uitvaart24 kent, weet dat dat laatste overbodig is.

marcel

Goede ondersteuning en service

Onder moeilijke omstandigheden was de ondersteuning van Uitvaart24 zeer welkom. Er was een prettig contact met de uitvaartleider. Met een goed gevoel kijken w...

M.G.
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Beuningen

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Beuningen tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Beuningen, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Het Rijk van Nijmegen in Beuningen of een persoonlijke dienst bij Crematorium Jonkerbos in Nijmegen tot een waardig afscheid bij Crematorium Waalstede in Nijmegen. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Beuningen of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Beuningen. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Beuningen

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Beuningen verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Beuningen kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Beuningen

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Beuningen, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Beuningen en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Gelderland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Beuningen voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Beuningen en zijn bekend met de wijken Ewijk, Weurt, Winssen en nog vele andere in Beuningen. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Beuningen

Bij het regelen van een crematie in Beuningen,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Beuningen?

Een gemiddelde crematie in Beuningen kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Beuningen kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Beuningen?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Beuningen.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.