Crematie in Beverwijk

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Beverwijk en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Beverwijk.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Beverwijk.

Zo regelt u een crematie in Beverwijk

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Beverwijk staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Beverwijk tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Beverwijk met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Tien met een griffel voor de professionele wijze waarop Uitvaart24 de uitvaart van mijn vader verzorgd heeft.

R.

9

Goede bereikbaarheid ook tijdens avonden en weekend . Prettige samenwerking waarbij de wensen van familie voorop staan. Goede begeleiding voor tijdens en na ...

Sylvia

10

Fijne respectvolle behandeling.

anoniem

8

Met geen ervaring in een uitvaart regelen, en alles via de computer moeten regelen ( ook weinig ervaring mee) is mij alles meegevallen. Je moet wel veel aandach...

Ria

9

kan alleen maar zeggen hoe bij we waren met de hulp van deze mensen de afscheid van me broer was zo mooi dat we zijn tevreden bedankt

sonja

9

Alles was prima geregeld door Arianne van Dorth. Alleen het eerste contact per telefoon was moeilijk. Mijn moeder was net dood en de vrouw vroeg welk pakket we ...

Hendrientje

10

Ik ben super geholpen door Anne Wieb Wijnstra,kan me geen betere hulp voorstellen,voelde me zeer op me gemak. Ook de hulp bij het aankleden,wat ik zelf graag wi...

Jeanette

10

Ik kijk tevreden terug op een heel verdrietige periode. Met name wil ik de Hester complimenten! Ze heeft mij enorm heeft geholpen via de telefoon. En de mensen ...

Susan

9

ik heb een paar keer gebeld met een vraag. iedere keer waren jullie goed en snel bereikbaar en werd de vraag goed en duidelijk en naar tevredenheid afgehandeld....

Wilhelmina

Voldeed aan alle verwachtingen

Prettig Alle wensen goed uitgevoerd Ondanks een klein misverstand (dat snel opgelost is) heeft iedereen met een goed gevoel afscheid kunnen nemen

J Dormans
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Beverwijk

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Beverwijk tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Beverwijk, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematie Centrum Westerhout in Beverwijk of een persoonlijke dienst bij Crematorium Westerveld in Driehuis tot een waardig afscheid bij Crematorium Haarlem. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Beverwijk of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Beverwijk. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Beverwijk

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Beverwijk verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Beverwijk kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Beverwijk

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Beverwijk, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Beverwijk en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Noord-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Beverwijk voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Beverwijk en zijn bekend met de wijken Centrum-Oost, Vondelkwartier, Warande en nog vele andere in Beverwijk. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Beverwijk

Bij het regelen van een crematie in Beverwijk,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Beverwijk?

Een gemiddelde crematie in Beverwijk kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Beverwijk kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Beverwijk?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Beverwijk.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.