Crematie in Delft

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Delft en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Delft.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Delft.

Zo regelt u een crematie in Delft

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Delft staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Delft tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Delft met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Voor de 2e maal een hele prettige ervaring om met uitvaart 24 samen te werken. Dit maal de uitvaart van mijn vader moeten regelen. Ondanks de goedkope pakket pr...

Karin

10

Op een buitengewoon prettige en ontspannen manier zijn wij door Uitvaart24 begeleid en geholpen in deze emotionele moeilijke situatie

Rob

10

alles goed verzorgd en geregeld

Hans

8

Crematie was keurig verzorgd.

H.H.

10

Telefonisch goed contact gehad en werd uitstekend geïnformeerd.Het crematorium had een mooie rustige uitstraling en mooi gelegen (Iepenhof Delft) We werden goed...

Mascha

9

Alles werd perfect geregeld voor een prima prijs. Ik heb geen enkele verbetersuggestie voor Uitvaart24, zo tevreden ben ik.

Menno

8

ondanks dat de communicatie niet goed was op genomen in de wensen terwijl mij de vraag was gesteld of het den haag of delft moest woorden had ik delft aangegeve...

paula

9

Net als vorig jaar weer een zeer goede ervaring gehad met Uitvaart24. Hoe triest het ook is om beide ouders binnen 10 maanden te verliezen, waren alle medewerke...

Ruud

9

De dienstverlening en begeleiding was vanaf eerste contact professioneel en toch persoonlijk. Kan het iedereen aanraden die goed advies op prijs stelt en de mee...

Eric

9

Prachtige locatie in een rustig stukje Delft met veel groen. Ook de accommodatie is ruim van opzet, modern, fris en rustgevend. Personeel uiterst vriendelijk en...

Lia
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Delft

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Delft tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Delft, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Iepenhof in Delft of een persoonlijke dienst bij Crematorium Haagse Duinen in Den Haag tot een waardig afscheid bij Crematorium Hofwijk in Rotterdam. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Delft of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Delft. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Delft

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Delft verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Delft kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Delft

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Delft, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Delft en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Delft voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Delft en zijn bekend met de wijken Tanthof, Voorhof, Hof van Delft en nog vele andere in Delft. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Delft

Bij het regelen van een crematie in Delft,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Delft?

Een gemiddelde crematie in Delft kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Delft kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Delft?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Delft.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.