Crematie in Deventer

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Deventer en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Deventer.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Deventer.

Zo regelt u een crematie in Deventer

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Deventer staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Deventer tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Deventer met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

9

Zeer prettige en zorgeloze afwikkeling.

Roy

9

Heel fijn hoe de communicatie is verlopen. Het is goed om te merken dat iemand de tijd voor je neemt om je wensen exact te weten. Het is voor ons een hele gerus...

Petra

10

Betrokken bij het vak. Altijd bereid om mee te denken en 24/7 bereikbaar. Uitvaartbegeleider was Thea, een geweldig mens en heb ik en de rest vd familie is zeer...

Hetty

Uitvaart was mooi maar vooruit betalen slecht.

De uitvaart verzorger Sjoek heeft de uitvaart prima verzorgd. Er was volop service en aandacht. Wát ik minder en jammer vind is dat ik de kosten moest voorschie...

Jolanda Maatman

Professioneel

In het coranatijdperk is het afscheidnemen vreemd. Hier is goed op ingespeeld

Jaqueline

Zeer professional

Fijn en zeer liefdevol begeleid door Thea. Hoe zij met mijn moeder omging, na het overlijden van onze vader, chapo. Je moet alleen wel zelf op internet een kaar...

GS vd

Vooral het duidelijke contact als zeer prettig ervaren.

Mijn moeder wilde haar uitvaart via Uitvaart24 geregeld hebben , omdat ze juist niet van poespas hield. Het telefonische contact was heel duidelijk alle vragen ...

Rilana

Uitstekend geregeld.

Zeer respectvol geregeld in deze tijden.

Jerry

Heel prettig en respectvol

Fijn contact, direct duidelijkheid. Heel respectvol en prettig behandeld. Alles wordt overlegd wanneer iets toch beter anders kan of wanneer de situatie dat eis...

Marian

Geweldig

Heerlijk is het toch, geen opdringerige planner, er wordt in alle rust naar je geluisterd. U vraagt, wij regelen het voordelig en goed. Dat zou hun motto kunnen...

Leo
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Deventer

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Deventer tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Deventer, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Steenbrugge in Diepenveen of een persoonlijke dienst bij Crematorium Heidehof in Ugchelen tot een waardig afscheid bij Crematorium de Omarming in Zutphen. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Deventer of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Deventer. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Deventer

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Deventer verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Deventer kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Deventer

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Deventer, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Deventer en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Overijssel

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Deventer voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Deventer en zijn bekend met de wijken Zandweerd, Rieverenwijk, Borgele en nog vele andere in Deventer. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Deventer

Bij het regelen van een crematie in Deventer,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Deventer?

Een gemiddelde crematie in Deventer kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Deventer kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Deventer?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Deventer.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.