Crematie in Drachten

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Drachten en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Drachten.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Drachten.

Zo regelt u een crematie in Drachten

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Drachten staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Drachten tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Drachten met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Was prima in orde

Henk

9

Uitstekende kwaliteit en piëteit, met name mevrouw den Oudsten, maar ook het "hoofdkantoor " Chapeau! !!

dha

9

Wij bevelen Uw organisatie gaarne aan.

P

10

De ervaring was zeer goed, ook omdat het bij mijn vader zo goed ging, hebben we weer voor jullie gekozen. We vonden het fijn dat Marise ons weer kon helpen.We k...

Jettie

10

ik jvdzee ben zeer te vreden over de communicatie

jan

10

Wat een trieste ervaring je kind te.moeten verliezen maar wat zijn wij als famile lief,goed, begripvol, deskundig en menselijk begeleid in deze zware tijd,mijn ...

Hanny

Een warm afscheid in alle rust en liefde

Wij hebben dankzij uitvaart24 een ontzettend fijne en warme laatste herinnering aan onze geliefde naaste. Goed bereikbaar en geen vraag is te gek. Alles is so...

Irene van der wa

Goede begeleiding, altijd bereikbaar, respectvol

het afscheidshuis vond ik geweldig. vooral de mogelijkheden die er waren om in alle rust afscheid te kunnen nemen van je geliefde.

evie

Denkt goed mee met uitvaart regeling.

Goede begeleiding bij uitvaart. Ook op afstand (Leeuwarden / Den Haag) regelen van een crematie.

Michel Bonnema

Super tevreden.

We zijn tijdens het overlijden van mijn moeder super goed begeleid.

Jenny
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Drachten

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Smallingerland tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Drachten, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Groningen of een persoonlijke dienst bij Crematorium De Boskamp in Assen tot een waardig afscheid bij Crematorium Wâldhôf in Drachten. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Drachten of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Drachten. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Drachten

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Drachten verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Drachten kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Drachten

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Smallingerland, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Drachten en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Friesland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Drachten voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Drachten en zijn bekend met de wijken De Wiken, De Venen, De Bouwen en nog vele andere in Drachten. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Drachten

Bij het regelen van een crematie in Drachten,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Drachten?

Een gemiddelde crematie in Drachten kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Drachten kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Drachten?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Drachten.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.