Crematie in Dronten

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Dronten en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Dronten.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Dronten.

Zo regelt u een crematie in Dronten

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Dronten staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Dronten tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Dronten met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

9

Zeer vriendelijk! Goed meegaand zonder dat het opdringerig is, g

Matthijs

10

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van uitvaart en zeer tevreden over de verzorging van de uitvaartplechtigheid

Frederik Johannes

10

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Uitvaart24 de crematie van onze vader heeft verzorgd. Alle vragen die we hadden werden snel en correct beantwoord. D...

Aly

8

Erg persoonlijk, korte lijnen,22/7 bereikbaarheid. Niets is teveel.

Ingur

9

Zeer correcte afhandeling, prima overleg.

John

We zijn vakkundig geholpen en geadviseerd

We zijn zeer goed geholpen. Ze dachten mee en waren bereid om bij elke nieuwe situatie ons te woord te staan. Ze waren open en transparant. We kregen snel antwo...

Johan

Fantasties

Goed zeer tevreden.

R

10

Onze ervaring was zeer tevrreden

F.m kok van benthem

Begeleiding thuis keurig

In het Weijtendaal keurig netjes verzorgt. Naar het crematorium in Zwolle ook, en toen ging het mis wat wij allemaal betreuren, want de Vito bus stopte bij de l...

Remco Zweers

Een mooi afscheid, precies zoals we wilden

Een mooi warm afscheid. Alles kon wat we wilden. Onze dochter van 7 wilde iets zeggen en Thea moedigde dat aan. Bittergarnituur bij opa op de kist leggen omdat ...

Marian
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Dronten

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Dronten tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Dronten, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Reestborgh in Meppel of een persoonlijke dienst bij Crematorium Kranenburg in Zwolle tot een waardig afscheid bij Crematorium Ölandhorst in Lelystad. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Dronten of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Dronten. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Dronten

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Dronten verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Dronten kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Dronten

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Dronten, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Dronten en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Flevoland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Dronten voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Dronten en zijn bekend met de wijken Dronten Centrum, Biddinghuizen, Swifterbant en nog vele andere in Dronten. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Dronten

Bij het regelen van een crematie in Dronten,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Dronten?

Een gemiddelde crematie in Dronten kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Dronten kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Dronten?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Dronten.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.