Crematie in Enkhuizen

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Enkhuizen en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Enkhuizen.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Enkhuizen.

Zo regelt u een crematie in Enkhuizen

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Enkhuizen staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Enkhuizen tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Enkhuizen met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Ik heb eerder een uitvaart laten verzorgen van uitvaart 24. Ook deze keer zeer goede ervaring gehad. Transparant in afspraken, geen gevoel dat er misbruik wordt...

Rob

10

Na de, prima verzorgde, uitvaart van mijn schoonmoeder hebben we de uitvaart van mijn vader met een gerust hart aan jullie toevertrouwd. En we zijn wederom uits...

Edith

Perfect

Na een moeilijke beslissing binnen de familie,tot een keuze gekomen tot een stille crematie. Goede keuze, weinig budget, goede oplossing.

Onno

Waardig afscheid.

Uitvaart 24 heeft ervoor gezorgt dat mijn vader een waardig afscheid heeft gehad. Nette mensen die heel respectvol zijn. Bedankt

Jessica Meijer

Een mooi respectvol afscheid

Mijn lieve moeder overleed helaas op 18 november 2020 en wij waren overmand door verdriet. Vanwege de hele goede ervaring die wij hadden met uitvaart24 bij de u...

Simone De jong

Prima.

Na het overlijden werd onze vriend keurig verzorgd en opgehaald. Het contact met de uitvaart verzorgende was steeds prettig, empathisch ,rustig en professionee...

Lies

Schitterend

Alles was prima geregeld

Gerard

Van begin tot eind zo respectvol en goed geregeld.

Vanaf het ophalen van mijn vader tot de uitvaart is alles zo goed en duidelijk geregeld. Professionele en zeer respectvolle medewerkers die er voor zorgen dat a...

Guido

Zeer goed gezien de lage kosten.

Ik weet dat ophalen in avond & weekend meer kosten zijn, maar ook dan nog vele malen voordeliger dan mijn plaatselijke Crematorium die €1998,- vraagt en veel ...

Dirck

Fijn bedrijf, duidelijk en overzichtelijk en correct.

In één woord geweldig!

Olaf van der Wilt
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Enkhuizen

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Enkhuizen tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Enkhuizen, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Alkmaar of een persoonlijke dienst bij Crematorium Schagen tot een waardig afscheid bij Crematorium Hoorn. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Enkhuizen of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Enkhuizen. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Enkhuizen

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Enkhuizen verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Enkhuizen kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Enkhuizen

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Enkhuizen, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Enkhuizen en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Noord-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Enkhuizen voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Enkhuizen en zijn bekend met de wijken Enkhuizen Centrum, Gommerwijk, Oude Gouw en nog vele andere in Enkhuizen. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Enkhuizen

Bij het regelen van een crematie in Enkhuizen,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Enkhuizen?

Een gemiddelde crematie in Enkhuizen kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Enkhuizen kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Enkhuizen?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Enkhuizen.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.