Crematie in Gouda

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Gouda en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Gouda.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Gouda.

Zo regelt u een crematie in Gouda

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Gouda staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Gouda tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Gouda met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

9

Zeer deskundig. respect vol. Geeft een vertrouwd gevoel. Familie heel tevreden

Henk

10

Onlangs heb ik een crematie moeten regelen voor een dierbare die pas is overleden. Alles was tot in de puntjes geregeld. Geen opdringerige verkooppraatjes en ge...

Richard

7

er is wel wat langs me kaar heen gegaan

marina

9

Prima en snel geregeld. Goed contact over hoe alles gaat verlopen.

Gido

9

Een hele goeie ervaring vriendelijk duidelijk alles op tijd vlgs afspraak. Op de dag zelf een heel mooi welkoms woord en lief gesproken geweldige man zo lief/v...

Esther

Vriendelijk, correct, meedenkend en hoor een jette prijs.

Daar is niets aan toe te voegen.

HP

Slecht

Geen postzegels bij de enveloppen, alles zelf regelen, in een garage de kist sluiten geen begeleiding van uitvaart 24. Vooraf betalen terwijl de crematie nog ni...

Diana

Maatwerk tegen scherpe prijs.

Na een vastloper met een andere uitvaartondernemer ( slikken of stikken qua prijs) via internet gevonden en in twee telefoontjes alles geregeld wat we nodig von...

Henk

Fijne ervaring, alles verliep zoals besproken

Je krijgt van te voren een overzicht wat alle afgesproken wensen met daarbij per wens wat het kost. Medewerkers gaan heel empatisch en respectvol met de overle...

marleen rietveld

Een voorbeeldige uitvaart met professionele topservice

Omdat we geen groot budget hadden voor de uitvaart van mijn vader kwamen we via google bij Uitvaart24 terecht. Met enige scepsis, omdat zij ver onder de prijzen...

Edwin
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Gouda

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Gouda tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Gouda, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Gouda of een persoonlijke dienst bij Crematorium Alphen aan den Rijn tot een waardig afscheid bij Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Gouda of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Gouda. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Gouda

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Gouda verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Gouda kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Gouda

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Gouda, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Gouda en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Gouda voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Gouda en zijn bekend met de wijken Goverwelle, Korte Akkeren, Kort Haarlem en nog vele andere in Gouda. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Gouda

Bij het regelen van een crematie in Gouda,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Gouda?

Een gemiddelde crematie in Gouda kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Gouda kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Gouda?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Gouda.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.