Regel een crematie in Gouda

Wij vertellen u meer over het regelen van een crematie in Gouda. Lees hieronder meer of neem direct vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Crematie in Gouda

Het verliezen van een dierbare is moeilijk. Naast het verwerken van dit verdriet, moet er veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Gouda en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Oude vrouw bij uitvaart

Zo regelt u een crematie in Gouda

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Gouda staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Gouda tot in de puntjes geregeld wordt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Gouda

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Gouda tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Gouda, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Gouda of een persoonlijke dienst bij Crematorium Alphen aan den Rijn tot een waardig afscheid bij Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Tarieven van een crematie in Gouda

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Gouda verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Gouda kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Eerlijk & Transparant – Beoordeeld met een 9,2

Heel veel steun gehad

mijn moer lag er zo mooi bij dank u tea je bent zo goed in je werk nog bedankt namens ons allemaal

jo

Prima

Goed verzorgd en zeer beleefd

Ton Gerrits

Keurig en volledig verzorgde uitvaart

Alles snel en respectvol gedaan. Geen onnodig contact maar altijd bereikbaar en steeds een deskundig advies. Precies goed.

Arthur

Alles volgens afspraak

Uitvaart 24 heeft alles wat beloofd is op een transparante manier geregeld en verzorgd. Voor mij de ideale manier om van iemand afscheid te nemen. Je kan het va...

Jenny

Familiar vertrouwd

We werden geweldig ontvangen en begeleid. Op elk vlak was onze ervaring goed. De locatie was knus en prachtig ingericht voor wat wij voor ogen hadden.

Xerxes

Alles was snel en duidelijk geregeld

goed

irma

Fijn bedrijf, duidelijk en overzichtelijk en correct.

In één woord geweldig!

Olaf van der Wilt

Uitstekend

Uitvaart24 is uiterst kundig, vriendelijk en meelevend. Ik zou iedereen aanraden om voor hun te kiezen.

Freitas
bloemen bij een graf

Overlijden melden in Gouda

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Gouda, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Gouda en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Gouda voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Gouda en zijn bekend met de wijken Goverwelle, Korte Akkeren, Kort Haarlem en nog vele andere in Gouda. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Gouda

Bij het regelen van een crematie in Gouda,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Gouda?

Een gemiddelde crematie in Gouda kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Gouda kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Gouda?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Gouda.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.