Crematie in Helmond

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Helmond en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Helmond.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Helmond.

Zo regelt u een crematie in Helmond

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Helmond staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Helmond tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Helmond met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

8

Prima verzorgde uitvaart.

Johan

8

Zeker in vergelijking met de gevestigde uitvaart(verenigingen) zeer redelijk tarief. Alleen de lokatie in Eindhoven (uitvaartcentrum) viel wat tegen.

anoniem

9

Buitengewoon plezierig, netjes, vriendelijk en professioneel.

Tjerk

9

Uitstekende service en absoluut een net alternatief om een uitvaart een persoonlijker karakter te geven voor beduidend minder kosten! Wij hebben gekozen voor h...

Jeroen

9

alles prima geregeld, direct en correct afgehandeld

Giel

10

Ik ben blij dat ik uitvaart 24 ingeschaald , alles was goed gegaan Ik ben echt tevreden .

W

7

Goede en mindere ervaring helaas. Mensen aan de telefoon zijn niet echt netjes. Stonden op het verkeerde adres en ik zou daar schuldig aan zijn. Had 3 getuigen ...

Robert

9

Van A tot Z erg goed geregeld. Waarvoor dank.

Eric

10

In deze moeilijke tijd vriendelijk en deskundig geholpen door Gerrie Davids. Hele goede communicatie er ontging haar niets. Wij hebben dat als heel prettig erva...

Tru

Alles is goed verlopen

Uitvaart24 is een prima organisatie. Alles is goed verlopen.

Monique
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Helmond

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Helmond tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Helmond, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Berkendonk in Helmond of een persoonlijke dienst bij Crematorium Heeze tot een waardig afscheid bij Crematorium Rijtackers in Eindhoven. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Helmond of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Helmond. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Helmond

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Helmond verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Helmond kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Helmond

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Helmond, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Helmond en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Noord-Brabant

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Helmond voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Helmond en zijn bekend met de wijken Binnenstad, Helmond-Oost, Stiphout en nog vele andere in Helmond. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Helmond

Bij het regelen van een crematie in Helmond,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Helmond?

Een gemiddelde crematie in Helmond kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Helmond kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Helmond?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Helmond.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.