Crematie in Leiden

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Leiden en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Leiden.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Leiden.

Zo regelt u een crematie in Leiden

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Leiden staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Leiden tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Leiden met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Een vakkundig bedrijf die de zaken keurig afhandelt waardoor het rouwproces niet wordt verstoord door beslommeringen. zeer correct allemaal.

Z

10

Mijn moeder was zoals meerdere oudere onderverzekerd Gelukkig kregen wij via een collega van mijn zus dit adres door Gelukkig deze organisatie heeft ons zo go...

Sophia

9

de uitvaart van mijn schoonzus was heel mooi en super verzorgd kan niet anders zeggen

ellie

9

Boven verwachting. Zeer vakkundig en respectvol. Tip: uitleg en/of kleine handleiding koelbaar.

Vera

10

Na het overlijden van onze moeder van 89 jaar paste de begrafenisondernemer Patsy de uitvaart aan op onze bescheiden wensen. Onduidelijkheden die na drie dagen ...

J.

10

Uitvaart24 heb ik gevonden op internet. Wat ben ik blij dat ik met deze uitvaartleiders Annemieke , Andries en vele andere van het kantoor in zee ben gegaan. Z...

T

10

Heel fijn behandeld. Goede communicatie. Hulpvaardig en de uitvaart zelf was ook heel fijn begeleid. Dank hiervoor!

Nick

9

In onze situatie bleek vader niet verzekerd te zijn voor een uitvaart. Uitvaart24 is hierin voor ons een goede betaalbare oplossing geweest. Zij hebben gezorgd ...

Coby

6

Inleidend en afsluitend woord van de uitvaartleudster tijdens uitvaart waren generiek en niet aangepast aan de overledene. Dit mag veel persoonlijker!

Boris

9

prima.

wim
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Leiden

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Leiden tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Leiden, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Rhijnhof in Leiden of een persoonlijke dienst bij Crematorium Alphen aan den Rijn tot een waardig afscheid bij Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Leiden of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Leiden. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Leiden

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Leiden verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Leiden kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Leiden

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Leiden, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Leiden en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Leiden voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Leiden en zijn bekend met de wijken Boshuizen, Oostvlies, Gasthuiswijk en nog vele andere in Leiden. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Leiden

Bij het regelen van een crematie in Leiden,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Leiden?

Een gemiddelde crematie in Leiden kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Leiden kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Leiden?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Leiden.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.