Crematie in Lelystad

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Lelystad en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Lelystad.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Lelystad.

Zo regelt u een crematie in Lelystad

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Lelystad staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Lelystad tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Lelystad met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Onze uitvaartverzorger Anne Wieb heeft het gewoon geweldig gedaan. In 1 woord fantastisch

Gerda

9

wij zijn in 3 maanden tijd onze beide ouders verloren en zijn zo goed geholpen..dat we nu nog contact hebben met de gene die ons heeft geholpen..hij stond dag e...

jolanda

10

Heel mooi geregeld het was de uitvaart van mijn zwager hij woonde in Den Haag

Jolanda

9

We zijn heel tevreden over de de verloop vanaf het begin tot het eind mvg janda scheffers en familie

Janda

10

Mijn moeder was zoals meerdere oudere onderverzekerd Gelukkig kregen wij via een collega van mijn zus dit adres door Gelukkig deze organisatie heeft ons zo go...

Sophia

10

Allees perfect gegaan beter dan ik verwacht

Vitali

10

Zowel voor, tijdens en na de uitvaart was de hulp en begeleiding verbluffend goed. Alles ging met de grootste mate van begrip en met groot respect voor de overl...

Lien

10

Ondanks allerlei tegenslagen, die buiten de invloedssfeer van Uitvaart24 lagen, hebben we dankzij uw inspanningen onze moeder en oma een mooi afscheid kunnen ge...

Cor

9

Na het overlijden van mijn vader (toch nog onverwachts) via internet terechtgekomen bij Uitvaart24. Ondanks het late tijdstip direct contact opgenomen waarna al...

Peter

9

Goed geregeld Door feestdagen een beetje moeilijke communicatie en wisseling van kontakt personen. De begeleider op de dag van uitvaart was erg goed

Nico
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Lelystad

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Lelystad tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Lelystad, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Ölandhorst in Lelystad of een persoonlijke dienst bij Crematorium Almere tot een waardig afscheid bij Crematorium Kranenburg in Zwolle. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Lelystad of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Lelystad. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Lelystad

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Lelystad verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Lelystad kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Lelystad

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Lelystad, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Lelystad en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Flevoland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Lelystad voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Lelystad en zijn bekend met de wijken Noordersluis, Hanzepark, Botter en nog vele andere in Lelystad. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Lelystad

Bij het regelen van een crematie in Lelystad,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Lelystad?

Een gemiddelde crematie in Lelystad kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Lelystad kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Lelystad?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Lelystad.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.