Crematie in Lisse

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Lisse en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Lisse.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Lisse.

Zo regelt u een crematie in Lisse

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Lisse staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Lisse tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Lisse met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Wat mag je van een budget uitvaart verwachten? Tot onze aangename verrassing was alles zeer waardig. Zo reed de auto waarin de overledene werd vervoerd, stapvo...

Wang

9

Ik was verrast dat het hoofdkantoor me adviseerde om de waarde van de polissen zelf te innen gezien het totale bedrag en de te maken kosten. Ik kreeg alle hulp ...

Hans

10

Bij het regelen luisterde men (Milou dus) heel goed en begreep en voelde precies wat we wilden (simpel,kort en krachtig). Hoefde alleen nog de polissen en muzie...

Kees

9

Uitvaart24 heeft ons zeer goed geholpen bij het verzorgen van een uitvaart. Zij zijn communicatief sterk, reageren flexibel op gewenste wijzigingen in eerder ge...

Alex

Nooit mee in zee gaan oplichters

Mijn ervaring trekken een slaatje uit uitvaartpolissen nooit mee in zee gaan. Of ik mijn beoordeling wil aanpassen nee, Zoals eerder omschreven deze partij wil...

Victor Ras

Respectvol tegen een lage prijs

Mijn moeder was slecht verzekerd. Er was bijvoorbeeld een polis uit 1943 die 100 gulden zou uitkeren. En nog een paar van dat soort polissen. Ikzelf heb op dit ...

Paul

Top afscheid

erg blij dat ik jullie heb gekozen bij het afscheid van mijn vrouw,perfect geregeld,en in het bijzonder thea die de begeleiding,afhandelen met de polissen en de...

pierre hoogland

Slechte en zeer slecht

Enorme toestand voor de crematie. En de eindafrekening nog meer gezeur ze claimen gewoon de pollissen en eindafrekening nul. Tja logisch als iemand goed verzeke...

Sandra Ubels-schuringa
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Lisse

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Lisse tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Lisse, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse of een persoonlijke dienst bij Crematorium Haarlemmermeer tot een waardig afscheid bij Crematorium Leiden. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Lisse of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Lisse. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Lisse

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Lisse verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Lisse kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Lisse

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Lisse, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Lisse en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Lisse voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Lisse en zijn bekend met de wijken Lisse Noord, Centrum, Lisse Zuid en nog vele andere in Lisse. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Lisse

Bij het regelen van een crematie in Lisse,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Lisse?

Een gemiddelde crematie in Lisse kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Lisse kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Lisse?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Lisse.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.