Crematie in Maassluis

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Maassluis en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Maassluis.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Maassluis.

Zo regelt u een crematie in Maassluis

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Maassluis staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Maassluis tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Maassluis met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Organisatie: is mooi en respectvol Speciale dank ook aan! Marise den Oudsten, die ons inlevend en uiterst sympathiek heeft begeleid!

Ria

9

Snelle afhandeling en zeer duidelijk. Alles was naar wens verlopen. Uitvaartondernemer Andries Frederik was zeer vriendelijk en meedenkend

Indra

10

Na het plotselinge verlies van mijn vader komt er een hoop op je af dat geregeld moet worden. De service van uitvaart24 haalt zoveel stress weg door alles uit h...

Jeffrey

9

Mijn vader had geen uitvaart, maar hij was een simpele man en wou geen poes pas. Dit begrepen ze daar ook en alles wat met 1 telefoon geregeld. Het was allemaal...

A

9

Alles is snel, netjes en volgens afspraak geregeld. Op vragen (via mail) wordt snel gereageerd door de uitvaartbegeleider en ook de drukker van de kaarten hielp...

Sander

Eenvoudige uitvaart gevraagd en gekregen

In aanraking gekomen met Uitvaart 24 via vrienden die een zeer goed geregelde uitvaart hebben gehad voor familielid. En daardoor zijn wij met hen ook in zee geg...

Ron

Respectvol, netjes en transparant

Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht. Wij hadden een fijn gesprek met de uitvaardleidster die ons goed begeleide bij de te maken keuzes. Alle kosten...

Ard

Goed

fijn kontakt, plechtigheid geen klachten.

andre

Zoals we het wensten!

De begrafenis van mijn vader, was zoals hij dat wilde. Met een geweldige hulp van Thea van Veenschoten. Altijd bereikbaar, snelle acties. Een extra vond ik, dat...

Leo Wolters

Zeer professioneel en liefdevol begeleid

Dit was mijn eerste ervaring bij het regelen van een uitvaart. De manier waarop mijn wensen gerespecteerd werden, de wijze waarop alles werd uitgevoerd en de pr...

Stefan
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Maassluis

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Maassluis tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Maassluis, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium De Dijk in Maassluis of een persoonlijke dienst bij Crematorium Spijkenisse tot een waardig afscheid bij Crematorium Beukenhof in Schiedam. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Maassluis of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Maassluis. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Maassluis

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Maassluis verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Maassluis kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Maassluis

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Maassluis, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Maassluis en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Maassluis voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Maassluis en zijn bekend met de wijken Sluispolder, Burgemeesterswijk, Kapelpolder en nog vele andere in Maassluis. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Maassluis

Bij het regelen van een crematie in Maassluis,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Maassluis?

Een gemiddelde crematie in Maassluis kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Maassluis kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Maassluis?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Maassluis.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.