Crematie in Opsterland

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Opsterland en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Opsterland.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Opsterland.

Zo regelt u een crematie in Opsterland

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Opsterland staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Opsterland tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Opsterland met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

9

Er had iets meer tijd gereserveerd moeten zijn om over de levensloop v.d. overledene te kunnen praten.

Max Edwin

9

Heel erg goed begeleid door Maryse. Steeds contact gezocht om te vragen hoe het met ons ging. Heel fijn. We kunnen ondanks het verdriet toch terugzien op een mo...

Matty

10

De uitvaart / crematie van onze zus / schoonzus prima geregeld en verzorgd.

Gerrit

8

Uitvaart 24, voor al uw gewenste opdrachten in de uitvaart branche.

Wijtze H

Gewoon geweldig

Word goed uit gelegt en zijn leuke mensen die het voor je regelen

H brouwer van der goot

Alles snel en goed georganiseerd

Alles was snel en goed georganiseerd, keurig. Alles duidelijk qua kosten. We vonden de toeslag van €900,00 wel veel geld. Enige aandachtspunt is de communicatie...

Ymie

Service- en oplossendgericht

Ondanks dat alles telefonisch en per e-mail is geregeld, hebben wij mijn vader een mooi, persoonlijk, intiem en waardevol afscheid kunnen geven. Het contact me...

Marlies
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Opsterland

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Opsterland tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Opsterland, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Wâldhôf in Opeinde en Drachten of een persoonlijke dienst bij Crematorium Haskerpoort in Oudehaske tot een waardig afscheid bij Crematorium De Boskamp in Assen. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Opsterland of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Opsterland. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Opsterland

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Opsterland verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Opsterland kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Opsterland

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Opsterland, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Opsterland en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Friesland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Opsterland voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Opsterland en zijn bekend met de wijken Gorredijk, Beetsterzwaag, Ureterp en nog vele andere in Opsterland. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Opsterland

Bij het regelen van een crematie in Opsterland,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Opsterland?

Een gemiddelde crematie in Opsterland kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Opsterland kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Opsterland?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Opsterland.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.