Crematie in Zoetermeer

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Zoetermeer en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Zoetermeer.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Zoetermeer.

Zo regelt u een crematie in Zoetermeer

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Zoetermeer staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Zoetermeer tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Zoetermeer met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Zeer goede ervaring erg meelevend en deskundig

Sylvia

10

duidelijke uitleg een pluim wat moet ik verder zeggen ik zou het iedereen aanbevelen.

shun fook

9

Uitvaart 24 heeft bijgedragen aan het op een passende wijze afscheid nemen van mijn vader en onze opa. We willen het op een eigen originele wijze verzorgen en U...

Raimond

10

Heel goed en lief behandeld door iedereen, zeker door Dhr. Maikel Naarden. Hij heeft ons heel goed begeleid.

Betty

9

Met Robert Heezen i.i.g. een prima vent die de tijd nam om de wensen te noteren en waarbij we niet voor verrassingen kwamen te staan. Speelde goed in op de fami...

Erik

10

Met respect en zonder poespas de familie begeleid bij de uitvaart, alles keurig volgens afspraak. Dank.

Simone

Meedenkend

Op vakantie schoonmoeder overleden. Binnen 1 dag alles geregeld en mijn hulpvragen allemaal beantwoordt. Bedankt mark

Peter

10

Uitvaart 24 heeft mij deskundig en op een begripvolle wijze geholpen met het regelen en verzorgen van de uitvaart van mijn moeder. Ook de dames, die mijn moeder...

Johan

Supergoedgeregeld

Wij zijn blij dat wij jullie via internet gevonden hebben crematie was erg netjes en alles super goed geregeld!!!!! Super vriendelijk !!!!!

S de vroome

Naar wens keurig geregeld

Crematie in stilte zonder aanwezigheid van familie, alles naar wens uitgevoerd en voor een zeer schappelijke prijs. Als er geen dienst wenselijk is en de uitv...

Hans
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Zoetermeer

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Zoetermeer tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Zoetermeer, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer of een persoonlijke dienst bij Crematorium Iepenhof in Delft tot een waardig afscheid bij Crematorium St. Laurentius in Rotterdam. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Zoetermeer of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Zoetermeer. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Zoetermeer

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Zoetermeer verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Zoetermeer kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Zoetermeer

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Zoetermeer, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Zoetermeer en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Zuid-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Zoetermeer voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Zoetermeer en zijn bekend met de wijken Seghwaert, Oosterheem, Noordhove en nog vele andere in Zoetermeer. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Zoetermeer

Bij het regelen van een crematie in Zoetermeer,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Zoetermeer?

Een gemiddelde crematie in Zoetermeer kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Zoetermeer kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Zoetermeer?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Zoetermeer.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.