Uitvaart in Arnhem

Wij regelen het afscheid in Arnhem

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Voor het regelen van een uitvaart in Arnhem staan wij voor u klaar.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Arnhem.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een uitvaart in Arnhem.

Crematie of begrafenis in Arnhem

Of u nou kiest voor een afscheid in de vorm van een crematie of een begrafenis, bij Uitvaart24 nemen we u alle zorgen uit handen. Twijfelt u over welke uitvaart het best bij u of uw overleden dierbare past? Dan kunt u gebruik maken van onze keuzehulp. Daar nemen we stap voor stap door welke opties er zijn.

Ervaringen van anderen in Arnhem met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

Heel mooi afscheid en goed verzorgd top

Goed verzorgd mijn zusje heeft een mooi afscheid gekregen zoals zij ook verdient heeft heel respectvol en waardig

Tamara Bouman

9

Op maat, persoonlijk, goed bereikbaar. Heel tevreden.

Ilse

8

Er had beter gecommuniceerd moeten worden over het vooraf betalen van de kosten van de uitvaart. Verdere begeleiding door uitvaartleider en verzorging tijdens d...

Peter

8

Nette afhandeling van de crematie.

Peter

Respectvol en eerlijk

Onze vader had achteraf geen verzekering, en ik en mijn zus waren behoorlijk in paniek daardoor, omdat een uitvaart... wat ik bij de zogenaamd bekende bedrijven...

David

Direct begrip van wensen en deze omgezet in concrete afspraken.

Het betrof een bijzondere uitvaart met een specifieke en daardoor afwijkende procedure wat betreft de uitvaart ceremonie. De uitvaartwensen werden direct begrep...

Wolter

Keurige uitvaart, adequaat opgepakt en transparant in de kosten. Supertevreden!

Bij de grote, erkende uitvaartverzorgers zijn de kosten buitensporig te noemen. Uitvaart24 laat zien dat dit niet hoeft. Professionele aanpak, goede begeleiding...

Manon

Uitstekend geregeld !!!

Keurig verzorgde uitvaart, alles was piekfijn geregeld. Ik heb contact gehad met een van de medewerkers, het was een prettig gesprek. Ik kreeg een duidelijk ant...

Albert

Gewoon netjes verzorgd

Mijn ervaring is goed met Uitvaart 24

Ad Klop

Integer en respectvol

De zorg en afspraken heb ik als zeer positief ervaren. Mijn broer is overleden en had een kleine beurs. Hij had veel gereisd dus van Arnhem waar hij stierf, naa...

Cindy Evers

Crematie regelen in Arnhem

Het voorbereiden van een crematie is een intens proces. Uitvaart24 verzorgt uw crematie in Arnhem tot in de puntjes. Wij vertellen u graag meer over wat een crematie inhoudt en de mogelijkheden die wij bieden. Bekijk alle mogelijkheden voor een crematie in Arnhem, neem contact op of regel direct een crematie in Arnhem.

Heeft u al een voorkeur voor een uitvaartlocatie? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden bij alle uitvaartlocaties in Arnhem.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Arnhem. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Wat kost een uitvaart in Arnhem?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. De diensten vormen een basis voor het type afscheid, maar kunt u volledig naar wens uitbreiden. Een uitvaart in Arnhem kost gemiddeld € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Doorgaans zijn crematiekosten zijn lager dan de kosten van een begrafenis. Hoeveel een uitvaart precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving
Lichtstraal rustige omgeving

Begrafenis regelen in Arnhem

Bij het regelen van een begrafenis komt veel kijken. Soms kunt u wel wat hulp gebruiken. Voor het regelen van een begrafenis in Arnhem bent u bij Uitvaart24 aan het juiste adres. Heeft u vragen over wat een begrafenis inhoudt en welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis in Arnhem? Neem contact op of regel direct een begrafenis in Arnhem.

Regel een uitvaart in Arnhem

Indien u met een aanstaand overlijden te maken heeft is het goed om op voorhand de mogelijkheden te verkennen. Hierdoor bent u in controle en heeft u meer ruimte voor het nemen van het laatste afscheid.

1
Bepaal uw wensen rondom de uitvaart
2
Bespreek de mogelijkheden met een uitvaartadviseur
3
Leg de uitvaartwensen vast
4
Meldt ons telefonisch het overlijden
5
De overledene wordt overgebracht of opgebaard
6
U bespreekt de dag van de uitvaart met ons
7
Wij verzorgen het afscheid op de uitvaartlocatie
Uitvaart begeleiders

Over ons

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart voor iedereen toegankelijk moet zijn. We bieden 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden open over de kosten en inhoud. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen of is iets nog niet duidelijk? Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen? Wij staan 24/7 telefonisch voor u klaar.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Arnhem?

Een gemiddelde uitvaart in Arnhem kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde uitvaart ongeveer € 8.250,-. Doorgaans zijn de kosten voor een begrafenis hoger dan de kosten voor een crematie.

Wilt u weten wat uw uitvaart in Arnhem kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een uitvaart bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een uitvaart anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een uitvaart in Arnhem?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een uitvaart in Arnhem.

Bekijk onze pagina uitvaart vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.