Uitvaart in Hoorn

Wij regelen het afscheid in Hoorn

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Voor het regelen van een uitvaart in Hoorn staan wij voor u klaar.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Hoorn.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een uitvaart in Hoorn.

Crematie of begrafenis in Hoorn

Of u nou kiest voor een afscheid in de vorm van een crematie of een begrafenis, bij Uitvaart24 nemen we u alle zorgen uit handen. Twijfelt u over welke uitvaart het best bij u of uw overleden dierbare past? Dan kunt u gebruik maken van onze keuzehulp. Daar nemen we stap voor stap door welke opties er zijn.

Ervaringen van anderen in Hoorn met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Ik heb eerder een uitvaart laten verzorgen van uitvaart 24. Ook deze keer zeer goede ervaring gehad. Transparant in afspraken, geen gevoel dat er misbruik wordt...

Rob

10

Na de, prima verzorgde, uitvaart van mijn schoonmoeder hebben we de uitvaart van mijn vader met een gerust hart aan jullie toevertrouwd. En we zijn wederom uits...

Edith

Perfect

Na een moeilijke beslissing binnen de familie,tot een keuze gekomen tot een stille crematie. Goede keuze, weinig budget, goede oplossing.

Onno

Waardig afscheid.

Uitvaart 24 heeft ervoor gezorgt dat mijn vader een waardig afscheid heeft gehad. Nette mensen die heel respectvol zijn. Bedankt

Jessica Meijer

Een mooi respectvol afscheid

Mijn lieve moeder overleed helaas op 18 november 2020 en wij waren overmand door verdriet. Vanwege de hele goede ervaring die wij hadden met uitvaart24 bij de u...

Simone De jong

Schitterend

Alles was prima geregeld

Gerard

Prima.

Na het overlijden werd onze vriend keurig verzorgd en opgehaald. Het contact met de uitvaart verzorgende was steeds prettig, empathisch ,rustig en professionee...

Lies

Van begin tot eind zo respectvol en goed geregeld.

Vanaf het ophalen van mijn vader tot de uitvaart is alles zo goed en duidelijk geregeld. Professionele en zeer respectvolle medewerkers die er voor zorgen dat a...

Guido

Zeer goed gezien de lage kosten.

Ik weet dat ophalen in avond & weekend meer kosten zijn, maar ook dan nog vele malen voordeliger dan mijn plaatselijke Crematorium die €1998,- vraagt en veel ...

Dirck

Fijn bedrijf, duidelijk en overzichtelijk en correct.

In één woord geweldig!

Olaf van der Wilt

Crematie regelen in Hoorn

Het voorbereiden van een crematie is een intens proces. Uitvaart24 verzorgt uw crematie in Hoorn tot in de puntjes. Wij vertellen u graag meer over wat een crematie inhoudt en de mogelijkheden die wij bieden. Bekijk alle mogelijkheden voor een crematie in Hoorn, neem contact op of regel direct een crematie in Hoorn.

Heeft u al een voorkeur voor een uitvaartlocatie? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden bij alle uitvaartlocaties in Hoorn.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Hoorn. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Wat kost een uitvaart in Hoorn?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. De diensten vormen een basis voor het type afscheid, maar kunt u volledig naar wens uitbreiden. Een uitvaart in Hoorn kost gemiddeld € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Doorgaans zijn crematiekosten zijn lager dan de kosten van een begrafenis. Hoeveel een uitvaart precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving
Lichtstraal rustige omgeving

Begrafenis regelen in Hoorn

Bij het regelen van een begrafenis komt veel kijken. Soms kunt u wel wat hulp gebruiken. Voor het regelen van een begrafenis in Hoorn bent u bij Uitvaart24 aan het juiste adres. Heeft u vragen over wat een begrafenis inhoudt en welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis in Hoorn? Neem contact op of regel direct een begrafenis in Hoorn.

Regel een uitvaart in Hoorn

Indien u met een aanstaand overlijden te maken heeft is het goed om op voorhand de mogelijkheden te verkennen. Hierdoor bent u in controle en heeft u meer ruimte voor het nemen van het laatste afscheid.

1
Bepaal uw wensen rondom de uitvaart
2
Bespreek de mogelijkheden met een uitvaartadviseur
3
Leg de uitvaartwensen vast
4
Meldt ons telefonisch het overlijden
5
De overledene wordt overgebracht of opgebaard
6
U bespreekt de dag van de uitvaart met ons
7
Wij verzorgen het afscheid op de uitvaartlocatie
Uitvaart begeleiders

Over ons

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart voor iedereen toegankelijk moet zijn. We bieden 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden open over de kosten en inhoud. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen of is iets nog niet duidelijk? Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen? Wij staan 24/7 telefonisch voor u klaar.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Hoorn?

Een gemiddelde uitvaart in Hoorn kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde uitvaart ongeveer € 8.250,-. Doorgaans zijn de kosten voor een begrafenis hoger dan de kosten voor een crematie.

Wilt u weten wat uw uitvaart in Hoorn kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een uitvaart bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een uitvaart anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een uitvaart in Hoorn?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een uitvaart in Hoorn.

Bekijk onze pagina uitvaart vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.