Uitvaart in Nieuw-Vennep

Wij regelen het afscheid in Nieuw-Vennep

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Voor het regelen van een uitvaart in Nieuw-Vennep staan wij voor u klaar.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Nieuw-Vennep.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een uitvaart in Nieuw-Vennep.

Crematie of begrafenis in Nieuw-Vennep

Of u nou kiest voor een afscheid in de vorm van een crematie of een begrafenis, bij Uitvaart24 nemen we u alle zorgen uit handen. Twijfelt u over welke uitvaart het best bij u of uw overleden dierbare past? Dan kunt u gebruik maken van onze keuzehulp. Daar nemen we stap voor stap door welke opties er zijn.

Ervaringen van anderen in Nieuw-Vennep met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

We are grateful for the very professional and at the same time very humane approach by all the staff of Utivaart24 involved, during what was an immensely diffic...

Stergios

10

Hartelijk, ontspannen en meedenkend. Een luisterend oor meteen bereikbaar een zeer mooi afscheid verzorgd. Niets is onbespreekbaar en een zeer grote kennis van ...

Martin

Respectvol en hulpvaardig

Begripvolle medewerkers die bijzonder respectvol handelden op elk gebied.

SU Helbig

Prima begeleiding

Prima begeleiding . Mooi afscheid, goed geregeld en mooi gesproken. De catering na afloop was ook prima. Kortom een mooie herinnering voor ons als familie.

Yvonne

.

.

L

Alles op zeer korte termijn perfect geregeld

Geconfronteerd met een overlijden van een vader waar geen enkel contact mee was en die niets geregeld had moest er zeer snel gehandeld worden om aan de wettelij...

Tom

Jullie zijn warm, professioneel, helder in de communicatie en heel goed te bereiken.

Voor mijn moeder hebben we de stille uitvaart gekozen. De waardige manier waarmee jullie haar lichaam behandelden en de oprechte warmte die mijn tantes ervaren ...

Milou

Ontzettend mooi geregeld

Ik ben ontzettend tervreden hoe de uitvaart verlopen is van mijn vader. Alles wat je maar zou willen is mogelijk en ze zijn een goed luisterend oor. Ook zijn he...

Chantal

Zeer vriendelijke mevrouw die mee dacht

Ben zeer goed geholpen ga zo door

Michel

Zorgzaam, liefdevol en respectvol

Al het contact verlies erg vriendelijk en heel erg begripvol. Alles was tot in de puntjes verzorgt en werd met enorm veel warmte en respect uitgevoerd. Niets an...

Daphne

Crematie regelen in Nieuw-Vennep

Het voorbereiden van een crematie is een intens proces. Uitvaart24 verzorgt uw crematie in Nieuw-Vennep tot in de puntjes. Wij vertellen u graag meer over wat een crematie inhoudt en de mogelijkheden die wij bieden. Bekijk alle mogelijkheden voor een crematie in Nieuw-Vennep, neem contact op of regel direct een crematie in Nieuw-Vennep.

Heeft u al een voorkeur voor een uitvaartlocatie? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden bij alle uitvaartlocaties in Nieuw-Vennep.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Nieuw-Vennep. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Wat kost een uitvaart in Nieuw-Vennep?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. De diensten vormen een basis voor het type afscheid, maar kunt u volledig naar wens uitbreiden. Een uitvaart in Nieuw-Vennep kost gemiddeld € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Doorgaans zijn crematiekosten zijn lager dan de kosten van een begrafenis. Hoeveel een uitvaart precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving
Lichtstraal rustige omgeving

Begrafenis regelen in Nieuw-Vennep

Bij het regelen van een begrafenis komt veel kijken. Soms kunt u wel wat hulp gebruiken. Voor het regelen van een begrafenis in Nieuw-Vennep bent u bij Uitvaart24 aan het juiste adres. Heeft u vragen over wat een begrafenis inhoudt en welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis in Nieuw-Vennep? Neem contact op of regel direct een begrafenis in Nieuw-Vennep.

Regel een uitvaart in Nieuw-Vennep

Indien u met een aanstaand overlijden te maken heeft is het goed om op voorhand de mogelijkheden te verkennen. Hierdoor bent u in controle en heeft u meer ruimte voor het nemen van het laatste afscheid.

1
Bepaal uw wensen rondom de uitvaart
2
Bespreek de mogelijkheden met een uitvaartadviseur
3
Leg de uitvaartwensen vast
4
Meldt ons telefonisch het overlijden
5
De overledene wordt overgebracht of opgebaard
6
U bespreekt de dag van de uitvaart met ons
7
Wij verzorgen het afscheid op de uitvaartlocatie
Uitvaart begeleiders

Over ons

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart voor iedereen toegankelijk moet zijn. We bieden 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden open over de kosten en inhoud. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen of is iets nog niet duidelijk? Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen? Wij staan 24/7 telefonisch voor u klaar.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Nieuw-Vennep?

Een gemiddelde uitvaart in Nieuw-Vennep kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde uitvaart ongeveer € 8.250,-. Doorgaans zijn de kosten voor een begrafenis hoger dan de kosten voor een crematie.

Wilt u weten wat uw uitvaart in Nieuw-Vennep kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een uitvaart bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een uitvaart anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een uitvaart in Nieuw-Vennep?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een uitvaart in Nieuw-Vennep.

Bekijk onze pagina uitvaart vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.