Stille begrafenis geen bijkomende kosten

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. De exacte inhoud van Begrafenis Essentie vindt u hier helder en overzichtelijk.

De inhoud van Begrafenis Essentie biedt de basis voor een geheel verzorgde begrafenis in stilte zonder een moment van afscheid. De begrafenis is zonder een afscheidsmoment en buiten aanwezigheid van nabestaanden.

Begrafenis Essentie bevat de essentiële diensten rondom het overbrengen van uw dierbare, het verzorgen van uw dierbare en alle administratieve taken rondom het overlijden. Voor een afscheidsmoment of extra ondersteuning kunt u gebruik maken van één van de uitbreidingen.

Neem voor een juist advies dat volledig past bij uw wensen contact met ons op.

Inhoud alle essentiële diensten

U kunt deze diensten volledig uitbreiden naar uw wensen rondom de begrafenis.

24/7 ondersteuning

U kunt rekenen op volledige en persoonlijke ondersteuning 24 uur per dag, 7 dagen per week. Vooraf, tijdens en na de uitvaart. U kunt ons altijd bellen met uw vragen, wij geven u alle informatie die nodig is.

Aannemen en regelen van de uitvaart

Als uw dierbare is overleden belt u met Uitvaart24 voor het melden van het overlijden. Wij stellen u een aantal vragen rondom de persoons- en locatiegegevens van u en uw dierbare.

Indien de arts reeds het overlijden heeft vastgesteld, informeren wij u hoe laat ons zorgteam aanwezig is. Dit tijdstip koppelen wij binnen uiterlijk vijftien minuten aan u terug.

Onze uitvaartplanner bespreekt de uitvaart telefonisch met u. Hierbij bespreekt u uw wensen rondom de uitvaart, het type afscheid en uw extra afscheidswensen. Ook zal de uitvaartplanner de gewenste ondersteuning inventariseren.

Overbrenging van de overledene

Wij brengen uw dierbare over naar ons centraal gelegen dienstencentrum in de regio van het overlijden. Dit verzorgen wij altijd met één van onze vakkundige medewerkers van het zorgteam. Wij zijn te allen tijde binnen enkele uren na het melden van het overlijden aanwezig op de overlijdenslocatie.

Let op: vindt het overlijden op een andere locatie dan in een ziekenhuis of buiten kantoortijden plaats? Dan zijn wij genoodzaakt met twee medewerkers de overbrenging te verzorgen.

Technische verzorging

Uw dierbare wordt op een waardige manier verzorgd. Hierbij sluiten wij de ogen en de mond van uw dierbare. Daarna leggen wij uw dierbare in de uitvaartkist.

Uitvaartkist

Uw dierbare wordt in een nette uitvaartkist gelegd met een kleine beschadiging. Dit is een uitvaartkist die tijdens transport beschadigd is of een kleine productiefout heeft. Indien u een andere uitvaartkist wenst kunt u dit bespreken met uw uitvaartplanner. Hier kunt u ons assortiment van uitvaartkisten bekijken.

Gekoelde bewaring van de overledene

Uw dierbare zal gedurende de gehele periode gekoeld bewaard worden in ons dienstencentrum in de regio van het overlijden. Dit is vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart.

Ondersteuning van het hoofdkantoor

Onze uitvaartplanners zijn 24 uur per dag bereikbaar. Op de achtergrond maken onze uitvaartplanners de nodige afspraken met de uitvaartlocatie en overige partners. Randzaken en administratieve handelingen worden geruisloos uitgevoerd. Denk hierbij aan het opmaken van de begroting, de factuur, de nacalculatie en de eindafrekening.

Onze uitvaartplanners staan klaar om u te ondersteunen. Voorafgaand, tijdens en na de uitvaart.

Overbrenging van de overledene

Ons zorgteam brengt uw dierbare over naar de uitvaartlocatie waar de uitvaart plaats vindt.

Begrafenis

De begrafenis van uw dierbare vindt plaats op een door ons gekozen begraafplaats buiten aanwezigheid van nabestaanden. De dag en tijdstip van de begrafenis worden met u gedeeld.

Uitbreidingen volledig naar uw wens

Opties en uitbreidingen.

Locatie

Dit tarief kan Uitvaart24 aanbieden bij één van onze partner-locaties.

Door de wisselende prijzen dienen wij voor andere locaties meerprijzen in rekening te brengen. Dit is, afhankelijk van de locatie, een variabel tarief. Dat is 1 op 1 de meerprijs t.o.v. de prijs bij partner-locaties van Uitvaart24.

Neem contact met ons op voor meer informatie over locaties.

Algemeen graf

Bij Begrafenis Essentie wordt er gebruik gemaakt van een algemeen graf. Dit is een keldergraf voor maximaal 3 overledene voor een periode van 10 jaar. De overledenen hebben geen relatie met elkaar.

Indien het algemeen graf vol is en een periode van 10 jaar is verstreken worden de nabestaanden in de gelegenheid gesteld om de overledene te herbegraven. Dat kan in een algemeen graf of een bestaand of nieuw familiegraf. Indien de nabestaanden geen keuze maken zal het graf bovengronds geruimd worden. Dat betekent dat het monument van het graf verwijderd wordt en de stoffelijke resten pas geruimd wordt wanneer de ruimte nodig is. De stoffelijke resten worden dan overgezet naar een verzamelgraf.

Betaling

Het gehele bedrag van de uitvaart dient uiterlijk één werkdag voor de uitvaartdatum te zijn voldaan.

Heeft u een uitvaartpolis? Indien u wenst dat wij het incasseren van de uitvaartpolis voor u verzorgen, dan geldt de uitvaartpolis als (gedeeltelijk) betaalmiddel.

Indien de uitvaartpolis de uitvaartkosten overstijgt wordt het restant aan de begunstigde uitbetaald na het opstellen van de eindafrekening. Het opstellen van de eindafrekening vindt plaats na de uitvaart.

Wilt u deze begrafenis regelen, of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.

information-bg