Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Uitvaart Amsterdam

  Uitvaart24 regelt een uitvaart in Amsterdam stijlvol en betaalbaar

  Bij het regelen van een uitvaart moeten heel wat beslissingen genomen worden. Dat valt niet altijd mee in een periode van verdriet. Zeker als het budget wat kleiner is en ook financiƫle aspecten een rol spelen. Want ieder mens verdient een mooi afscheid. Dat vindt Uitvaart24 ook. Overtuigd als we zijn dat een stijlvolle uitvaart niet duur hoeft te zijn, kunnen we u altijd terzijde staan in het verzorgen en regelen van een dergelijke uitvaart, overal in Amsterdam, maar ook elders in Nederland.

   

  Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen over een betaalbare en stijlvolle uitvaart in Amsterdam?
  Bel gerust 085 016 0685 of mail info@uitvaart24.nl

   

  Uitvaart in Amsterdam regelen met behulp van pakketten

  Helder en duidelijk geven onze pakketten aan wat we voor welk tarief voor u kunnen regelen. Bij Uitvaart24, in onze thuishaven Amsterdam, kunt u geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, wat u maar wenst. Door goede afspraken met vaste partners garanderen wij vaste (lage) prijzen. Onze lijntjes in Amsterdam zijn kort, de relaties vertrouwd en Uitvaart24 werkt respectvol, professioneel en persoonlijk. In de overzichtelijke uitvaartpakketten kunt u zien wat een uitvaart in Amsterdam kost en wat u eventueel kunt aanpassen zodat het past binnen uw budget. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

   

  Bekijk pakketten en tarieven

   

  Kosten voor een uitvaart in Amsterdam zijn bij Uitvaart24 vooraf duidelijk

  Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, of u nu een uitgebreide uitvaart of een eenvoudiger uitvaart wenst, of dat nu in Amsterdam moet plaatsvinden of daarbuiten, u weet vooraf waar u aan toe bent. Bekijk hier onze tarieven.Uitvaart24 is een landelijke organisatie die vooral ook in Amsterdam de weg kent. Uitgaand van uw wensen of die van de overledene regelen we een passende, stijlvolle uitvaart in uw eigen omgeving. Op maat, persoonlijk en betaalbaar.

   

  Tarieven

   

  Uitvaartverzekering? Uitvaart24 zoekt graag voor u uit of u zelf kunt bepalen wie de Uitvaart in Amsterdam regelt.

  Bij veel verzekeringen lijkt het noodzakelijk dat u in zee gaat met een van de grote (vaak dure) uitvaartondernemingen. Dat is meestal niet het geval en kunt u zelf gerust de keuze maken voor bijvoorbeeld Uitvaart24 in Amsterdam. Dat scheelt in de kosten. De kans dat de kosten van de uitvaart geheel binnen het verzekerde bedrag vallen is groot bij ons, terwijl dat elders vaak niet zo is. En minder kosten betekent bij Uitvaart24 beslist niet minder kwaliteit.
  We regelen het voor u met uw verzekeraar. We nemen u graag zorgen uit handen.

   

  Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees wat onze klanten vertellen over onze dienstverlening en de herinnering die zij aan het afscheid van hun dierbare hebben.

   

  Ervaringen

   

  Voordelen van een uitvaart bij Uitvaart24 in Amsterdam?

  • Landelijk bekend, thuis in Amsterdam
  • Persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (lage) prijsvoering
  • Nooit onverwachte kosten achteraf
  • Volop keuze, veel variatie
  • Ervaren, betrouwbaar en invoelend personeel
  • Een blijvend mooie herinnering

   

  Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar voor een betaalbare uitvaart in Amsterdam.
  Mail naar info@uitvaart24.nl of bel 085 016 0685

   

  Transparantie bij elke goedkope uitvaart in Amsterdam

  Op uitnodiging van het tv-programma Radar bespreekt Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 de transparante werkwijze van Uitvaart24. U kunt het hier bekijken.

   

   

  Een complete uitvaart in Amsterdam? Laat het Uitvaart24 regelen.

  Een goedkope uitvaart regelen valt nog niet mee. Vooral omdat het om een afscheid van het leven van een dierbare gaat. Uitvaart24 respecteert dat en verzorgt dagelijks, persoonlijk en betrokken, voor elk budget, een complete uitvaart. Voor ons is elke uitvaart maatwerk, ook een goedkope uitvaart. Ons doel is altijd de nabestaanden een mooie herinnering te geven aan een waardig afscheid.
  U kunt in onze duidelijke pakketten onze tarieven bekijken. Zo weet u wat de kosten zijn voor de diverse elementen van een mooie, goed betaalbare uitvaart in Amsterdam.

   

  Geen onverwachte kosten bij een uitvaart in Amsterdam bij Uitvaart24

  Niets is vervelender dan na een mooie afscheid, opeens een rekening binnen te krijgen met kosten waar je niet op gerekend had. Onderzoek wees uit dat dat helaas vaak gebeurt. Niet bij Uitvaart24. Natuurlijk zijn er kosten die pas naderhand in rekening gebracht kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de grafkosten van de begraafplaats. En als er een condoleance is geweest kan het aantal consumpties dat gebruikt is, pas achteraf berekend worden, maar dat melden wij altijd vooraf. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Lees hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaren.

   

  Lees ervaringen

  Uitvaart Amsterdam