Compleet afscheid nemen

Bij Crematorium Domstede

Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het vaak lastig is het budget goed in de gaten te houden. Voor ons staat juist daarom transparantie hoog in het vaandel.

Kenmerken
Locatie

Moderne locatie

Bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid

Ligging

Aan de rand van Utrecht

Catering

Ruime mogelijkheden

Geluid

Moderne installatie

Licht

Ruime, open ruimtes

Bekijk alle kenmerken

Groot of klein gezelschap in Crematorium Domstede

Een sfeervolle ronde aula biedt plaats aan 165 gasten die kunnen plaatsnemen op comfortabele banken, 250 personen kunnen daarnaast nog staan. De audiovisuele middelen zijn modern en de vleugel is goed gestemd. Er zijn drie camera’s die indien gewenst de ceremonie kunnen opnemen, zodat deze ook naderhand kan worden teruggekeken. Mocht een intiem afscheid beter passen, dan kan in Crematorium Domstede gebruik gemaakt worden van de huiskamer, die naar wens kan worden ingedeeld. Ook hier is een goede muziekinstallatie en een groot beeldscherm voor beelden van de overledene.

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Mooie gesprekken na afloop in Crematorium Domstede

Crematorium Domstede heeft twee koffiekamers en een lounge. Deze zijn apart te gebruiken, maar kunnen ook tot een ruimte worden getransformeerd voor groepen tot wel 300 mensen. Elke ruimte heeft een glaswand, met een eigen terras. Wat betreft de catering is heel veel mogelijk. Wat voor u belangrijk is om het afscheid persoonlijk en passend te maken kunt u bespreken. Zet al uw wensen op een rijtje en samen met een uitvaartbegeleider zult u een mooi afscheid realiseren. Transparant en open, net als het gebouw van Crematorium Domstede.

Uitvaartcentrum Domstede in Utrecht

Als een dierbare komt te overlijden moeten er veel keuzes gemaakt worden. Een daarvan is waar de overledene blijft in de periode tot aan de uitvaart. In Crematorium Domstede is de mogelijkheid om een 24-uurs kamer te reserveren waar u uw naaste kunt bezoeken wanneer u wilt, ook kunt u kiezen voor een bezoek op afspraak in een familiekamer.

Wat kost een crematie?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. Ieder pakket kunt u uitbreiden met uw wensen rondom het afscheid, ondersteuning of tijdsreserveringen.

Vraag voor een voorstel op maat een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Uitvaartverzorgers Crematorium Domstede

Bij ons kunt u rekenen op één vast contactpersoon uit uw omgeving die 24 uur per dag voor u klaar staat. Wij stellen u voor aan enkele van onze uitvaartverzorgers.

Corinne Jonkers

Uitvaartverzorger

Thea van Veenschoten

Uitvaartverzorger

Anneke Kroon

Uitvaartverzorger

Maikel Naarden

Uitvaartverzorger

Anita Grommé

Uitvaartverzorger

Cateringmogelijkheden

Download een overzicht van de catering mogelijkheden bij Crematorium Domstede.

Catering mogelijkheden

Ander locaties in de regio

Benieuwd naar andere mogelijkheden? Bekijk hieronder één van de andere uitvaartlocatie in de regio van Crematorium Domstede.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Bel ons gerust, wij zijn 24/7 bereikbaar en maken graag tijd voor u.

Bel: [telephone]