Compleet afscheid nemen

Bij Crematorium Laren

Crematorium Laren is sfeervol gelegen in de bossen van het Gooi. Door de centrale ligging en de nabijheid van snelwegen is het goed bereikbaar. Ruim van opzet, met de voor het Gooi zo karakteristieke rieten kap en het gebruik van veel glas, biedt Crematorium Laren ruimte aan zowel grote als kleinere gezelschappen. U heeft hier volop mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid.

De faciliteiten zijn zeer uitgebreid. Naast een parkeerplaats voor ruim 200 auto’s heeft het crematorium een ringleiding en is het toegankelijk voor mindervaliden. Uiteraard kunt u gebruik maken van de veelzijdige catering uit eigen keuken.

Wij vertellen u hieronder graag meer over de verschillende uitvaartmogelijkheden, afscheidsruimtes en de uitvaartverzorgers in de regio van Crematorium Laren.

Wenst u direct iemand persoonlijk te spreken? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Kenmerken
Omgeving

Groen en bosrijk

Bereikbaarheid

Uitstekend: nabij A1, A27 en knooppunt Eemnes

Ligging

Centraal, in het Gooi tussen Hilversum en Baarn

Catering

Goois karakter, rieten kap

Geluid

Ultramoderne audiovisuele techniek

Herdenken

Eigen keuken met uitgebreide mogelijkheden

Bekijk alle kenmerken

Wat kost een crematie?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. Ieder pakket kunt u uitbreiden met uw wensen rondom het afscheid, ondersteuning of tijdsreserveringen.

Vraag voor een voorstel op maat een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Indien u op basis van bovenstaand overzicht al een beeld heeft van uw voorkeur voor het type afscheid kunt u hieronder meer informatie over de verschillende afscheidsruimtes vinden.

Heeft u nog vragen over wat het beste past bij uw wensen rondom de uitvaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een van onze uitvaartadviseurs helpt u verder bij het maken van de juiste keuze.

Ervaringen van anderen in Laren met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

9

Als je een simpele crematie wil en dat wilde mijn oma dan ben je bij uitvaart 24 aan het goede adres. Na datje geliefde is opgehaald kun je haarborstel hem niet...

Lesley

Uitstekend

Zeer goede ervaring met Uitvaart24. Vanwege het online en telefonische karakter iets huiverig geweest, ( gaat dat wel goed? ) maar vanaf het ophalen uit het ver...

Christa

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Uitvaartverzorgers in uw regio

Wilt u een uitvaart regelen bij Crematorium Laren met Uitvaart24? Bij ons kunt u rekenen op één vast contactpersoon, die 24 uur per dag voor u klaar staat. Wij stellen u voor aan enkele van onze uitvaartverzorgers.

Corinne Jonkers

Uitvaartverzorger

Thea van Veenschoten

Uitvaartverzorger

Anneke Kroon

Uitvaartverzorger

Maikel Naarden

Uitvaartverzorger

Anita Grommé

Uitvaartverzorger

Andere locaties in uw regio

Benieuwd naar de mogelijkheden bij een andere uitvaartlocatie? Bekijk hieronder één van de andere uitvaartlocaties in de buurt van Crematorium Laren.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Bel ons gerust, wij zijn 24/7 bereikbaar en maken graag tijd voor u.

Bel: [telephone]