Compleet afscheid nemen

Bij Crematorium Noorderveld

Crematorium Noorderveld is gelegen in een landelijke, groene omgeving en heeft een vriendelijke uitstraling.

Het park rondom is schitterend aangelegd, en de waterpartijen en vele doorkijkjes zorgen voor een rustgevende en tevens geborgen sfeer.

Crematorium Noorderveld beschikt over een ruime, lichte Aula en een gemoedelijke Familiekamer. Dat maakt deze uitvaartlocatie geschikt voor zowel een groots afscheid als voor een afscheid in een intiemere setting. Uitvaart24 helpt u graag een keuze te maken die passend is bij uw wensen.

Wij vertellen u hieronder graag meer over de verschillende uitvaartmogelijkheden, afscheidsruimtes en de uitvaartverzorgers in de regio van Crematorium Noorderveld.

Wenst u direct iemand persoonlijk te spreken? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Kenmerken
Locatie

Landelijke omgeving

Bereikbaarheid

Prima bereikbaarheid

Ligging

Aan de rand van Nieuwegein-Noord

Catering

Verschillende arrangementen, breed assortiment

Techniek

Moderne audiovisuele techniek

Uitstraling

Gemoedelijke en rustgevende sfeer

Bekijk alle kenmerken

Wat kost een crematie?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. Ieder pakket kunt u uitbreiden met uw wensen rondom het afscheid, ondersteuning of tijdsreserveringen.

Vraag voor een voorstel op maat een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Indien u op basis van bovenstaand overzicht al een beeld heeft van uw voorkeur voor het type afscheid kunt u hieronder meer informatie over de verschillende afscheidsruimtes vinden.

Heeft u nog vragen over wat het beste past bij uw wensen rondom de uitvaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een van onze uitvaartadviseurs helpt u verder bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Ervaringen van anderen in Nieuwegein met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Zeer goed

Charles

9

Over het algemeen positieve ervaring. Met name de begeleiding die wij ervaren hebben tijdens de laatste verzorging die wij zelf aan onze moeder wilden geven, wa...

Christel

9

Het is niet duidelijk dat het afscheid en eventueel koffie drinken na afloop binnen een half uur moet als je voor programma 2 kiest.

Guusta

9

Een verademing, een totale uitbesteding, zeer concentieus en respectvol

Inge

9

De voorbereidingen voor de crematie van mijn vader verliepen soepel omdat binnen de familie iemand met ICT ervaring beschikbaar was. De vraag blijft in hoeverre...

Willem

9

Voor ons de ideale samenstelling voor wat we wilden. Aan de wensen van overledene en nabestaande werd voor 100 procent aan voldaan!

M.

Ze hebben belangstelling voor de nabestaanden.

Dit is helaas de tweede keer dat we van Uitvaart24 gebruik hebben moeten maken, De begeleiding is super er is tijd voor de mensen en geen moeilijk gedoe met ui...

Johanna

De zorg van de medewerkers overtrof onze verwachtingen

Telefonisch contact met uitvaart 24 verliep uitstekend. Duidelijke uitleg gekregen over diverse mogelijkheden. Gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Onze wen...

Nijburg Raymond van

Zeer tevreden, alles goed geregeld

Het is respectvol en goed verlopen, een eenvoudige crematie zoals mijn man het wilde. Goed gevoel erbij, top.

Anneke

Perfect geregeld !

Super geregeld. Helaas 2x gebruik moeten maken van deze service.. in zeer korte tijd echter 2x top behandelt super al onze wensen ingevuld.

Marcel

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Uitvaartverzorgers in uw regio

Wilt u een uitvaart regelen bij Crematorium Daelwijck met Uitvaart24? Bij ons kunt u rekenen op één vast contactpersoon, die 24 uur per dag voor u klaar staat. Wij stellen u voor aan enkele van onze uitvaartverzorgers.

Corinne Jonkers

Uitvaartverzorger

Thea van Veenschoten

Uitvaartverzorger

Anneke Kroon

Uitvaartverzorger

Maikel Naarden

Uitvaartverzorger

Anita Grommé

Uitvaartverzorger

Ander locaties in de regio

Benieuwd naar andere mogelijkheden? Bekijk hieronder één van de andere uitvaartlocatie in de regio van Crematorium Noorderveld.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Bel ons gerust, wij zijn 24/7 bereikbaar en maken graag tijd voor u.

Bel: [telephone]