Compleet afscheid nemen

Bij Crematorium Domstede

Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het vaak lastig is het budget goed in de gaten te houden. Voor ons staat juist daarom transparantie hoog in het vaandel.

Regel een waardig afscheid met Uitvaart24 bij Crematorium Noorderveld.

Wij vertellen u hieronder meer over de verschillende ruimtes, uitvaartmogelijkheden en de uitvaartverzorgers in de regio van Crematorium Noorderveld.

Wens u direct persoonlijk iemand te spreken? Neem dan 24 uur per dag vrijblijvend telefonisch contact op.

Kenmerken
Locatie

Landelijke omgeving

Bereikbaarheid

Centraal in Nieuwegein

Ligging

Bij de gemeentelijke begraafplaats

Catering

Ruime mogelijkheden

Geluid

Professionele geluidsinstallatie

Herdenken

Strooiveld & urnenmuur

Bekijk alle kenmerken

Crematorium Noorderveld

Het lage strakke gebouw van het crematorium in Nieuwegein ligt in een natuurrijke omgeving. Het straalt rust en ruimte uit. Er is een ontvangstruimte en een familiekamer. Zo kan de naaste familie even apart tot zichzelf komen voor de plechtigheid. Deze vindt plaats in de ruime aula van het crematorium in Nieuwegein, die uit te breiden is met de aangrenzende ruimte waar de plechtigheid op schermen te volgen is. De ruimte is veelhoekig en het bijzondere dak met een apart lichtvenster geeft het een speciale sfeer. Licht en strak, maar sfeervol.

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Vleugel, orgel, cd’s of internet in Crematorium Nieuwegein

Naast de mogelijkheid om muziek af te spelen, staan er in de aula van het crematorium in Nieuwegein ook een vleugel en een orgel waar live muziek op vertolkt kan worden. Er kunnen beelden vertoond worden, en de plechtigheid is zelfs op afstand te volgen via internet (streaming). Uiteraard is dit iets wat u vooraf moet bespreken, dan kan uw uitvaartleider voor u een inlogcode zorgen. Voor zowel de muziek als de foto’s geldt dat het uiterlijk een dag voordien moet worden aangeleverd.

Afsluitend zijn er ruimte mogelijkheden voor het samenzijn in de condoleanceruimte. Onder het genot van de gewenste consumpties is er in de huiselijke opgezette condoleanceruimte de ruimte voor het ophalen van herinneringen.

Wat kost een crematie?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. Ieder pakket kunt u uitbreiden met uw wensen rondom het afscheid, ondersteuning of tijdsreserveringen.

Vraag voor een voorstel op maat een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Uitvaartverzorgers Crematorium Noorderveld

Bij ons kunt u rekenen op één vast contactpersoon uit uw omgeving die 24 uur per dag voor u klaar staat. Wij stellen u voor aan enkele van onze uitvaartverzorgers.

Corinne Jonkers

Uitvaartverzorger

Thea van Veenschoten

Uitvaartverzorger

Anneke Kroon

Uitvaartverzorger

Maikel Naarden

Uitvaartverzorger

Anita Grommé

Uitvaartverzorger

Persoonlijk afscheid in Crematorium Noorderveld

Dit in 2011 geheel gerenoveerde crematorium biedt nu ook de gelegenheid aan de naaste familie om de overledene na de plechtigheid te begeleiden tot in de crematieruimte en bij de invoer aanwezig te zijn. Dit is een mogelijkheid waar niet iedereen gebruik van maakt. Na de crematie krijgt u na een maand bericht dat u de as kunt afhalen. Dan kunt u ook bespreken wat uw ideeën zijn over de asbestemming. Het crematorium in Nieuwegein beschikt over een columbarium waar de as kan worden bijgezet.

Cateringmogelijkheden

Download een overzicht van de catering mogelijkheden bij Crematorium Domstede.

Catering mogelijkheden

Ander locaties in de regio

Benieuwd naar andere mogelijkheden? Bekijk hieronder één van de andere uitvaartlocatie in de regio van Crematorium Noorderveld.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Bel ons gerust, wij zijn 24/7 bereikbaar en maken graag tijd voor u.

Bel: [telephone]