Compleet afscheid nemen

Bij Crematorium Westgaarde

Afscheid moeten nemen van een dierbare is al verdrietig genoeg. Een vredige, groene en rustgevende locatie kan dan enorm helpend zijn. Crematorium Westgaarde is zo’n plek.

Gelegen in het prachtige Herdenkingspark Westgaarde, is Crematorium Westgaarde een begrip in Amsterdam. Hier ligt ook het Ajax-herdenkingsveld, met het gras van het oude stadion “De Meer”. Het park beschikt ook over verschillende kunstobjecten, waarvan het beeld “Charlotte” het meest bekend is: een vrouw die dromerig uitkijkt over de vijver, een herkenningspunt voor de vele wandelaars die hier graag vertoeven.

Crematorium Westgaarde beschikt over verschillende ruimtes, waaronder de grote Vondel Aula, de middelgrote Bredero Aula en een prettige Familiekamer. Dat maakt deze uitvaartlocatie geschikt voor zowel een groots als voor een bescheiden afscheid. Uitvaart24 helpt u graag een keuze te maken die passend is bij uw wensen.

Wij vertellen u hieronder graag meer over de verschillende uitvaartmogelijkheden, afscheidsruimtes en de uitvaartverzorgers in de regio van Crematorium Westgaarde.

Wenst u direct iemand persoonlijk te spreken? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Kenmerken
Omgeving

Schitterend herdenkingspark

Bereikbaarheid

Prima bereikbaarheid

Ligging

Amsterdam Nieuw-West, 5 minuten van de A9

Catering

Van koffie en cake tot compleet diner

Techniek

Moderne audiovisuele techniek

Uitstraling

Jaren 60-karakter, ruim en licht

Bekijk alle kenmerken

Wat kost een crematie?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. Ieder pakket kunt u uitbreiden met uw wensen rondom het afscheid, ondersteuning of tijdsreserveringen.

Vraag voor een voorstel op maat een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Indien u op basis van bovenstaand overzicht al een beeld heeft van uw voorkeur voor het type afscheid kunt u hieronder meer informatie over de verschillende afscheidsruimtes vinden.

Heeft u nog vragen over wat het beste past bij uw wensen rondom de uitvaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een van onze uitvaartadviseurs helpt u verder bij het maken van de juiste keuze.

Ervaringen van anderen in Amsterdam met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

Liefdevol warm afscheid

Uitvaart24 heeft met zorg de crematie van mijn vader verzorgd. De uitvaartbegeleider Juanita Konijn is een hele lieve, fijne en warme vrouw. Ze regelt alles goe...

Sally

Totaalverzorgd uitstekend gedaan

Alles is ons uit hsnden genomen. We hebben niets meer zelf hoeven doen. Maikel de uitvaartleider was in een woord gewoon geweldig. Jullie hebben er een toch nog...

Jan

Een mooie uitvaart werd verzorgd door een lieve en betrokken uitvaartverzorgster Corinne

Zie boven…

Patrick

Uitstekend

Alles liep volgens plan ,alles zo wij besproken hadden met dank aan .. Anneke Kroon

Teuntje

8

Alles was heel goed geregeld. De mensen waren vriendelijk vanaf het begin tot eind. Als Amsterdamse had ik nog nooit van Uitvaart 24 gehoord, maar ik kan ze aan...

Ellen

10

De uitvaart van mijn stiefmoeder is heel prettig verlopen. Vriendelijke mensen en goed geholpen bij alles. Duidelijke informatie en behulpzaam

Silvia

8

Mijn positieve beoordeling spreekt, neem ik aan, voor zich.

Jan

9

Zeer respectvolle uitvaart Vanaf het eerste contact tot het laatste, goede communicatie. Had het gevoel dat alles in zeer bekwame handen was. Er werd ook een g...

Petra

9

Ondanks een budetbeyrafenis. Veel service en overleg op een prettige wijze

chris

10

Had offerte gekregen van Yarden en was geschrokken van de kosten. Na contact te hebben gehad met Lode van Uitvaart24 was mij duidelijk dat dit goed verzorgd zou...

M

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Uitvaartverzorgers in uw regio

Wilt u een uitvaart regelen bij Crematorium Westgaarde met Uitvaart24? Bij ons kunt u rekenen op één vast contactpersoon, die 24 uur per dag voor u klaar staat. Wij stellen u voor aan enkele van onze uitvaartverzorgers.

Corinne Jonkers

Uitvaartverzorger

Thea van Veenschoten

Uitvaartverzorger

Anneke Kroon

Uitvaartverzorger

Maikel Naarden

Uitvaartverzorger

Anita Grommé

Uitvaartverzorger

Andere locaties in uw regio

Benieuwd naar andere mogelijkheden? Bekijk hieronder één van de andere uitvaartlocaties in de buurt van Crematorium Westgaarde.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Bel ons gerust, wij zijn 24/7 bereikbaar en maken graag tijd voor u.

Bel: [telephone]